ben halaaa cikamadimmm :))))))
kizlar kasik agrisi deyince bende gecen ayki yumurtlamamda ilk defa agri hissettim ve sol kasigimda taa adet oluncaya kadar o sizi agri devam etti incir kurunun etkisi olabilir mi bu kasik agrisi
aslinda en buyuk gebelik belirtilerinden biriymiss bende o yuzden cok hamisim die dusunmustum ama deilmis agrim dayanilmaz deildi sizi halindeydi ozellikle hareket ederken artiyodu dinlenince geciyodu ve psikolojik deildi
incir havuc kurunden olabilir miii
ne dersiniz
canım benimde kasıklarım adetimin 9. gününden itibaren ağrıyor... malum akıntıda geldi 3-4 gün... şimdi yok... incir kürüne başlayalı da 11 gün oldu... bende inşALLAH incir-havuç kürünün faydası olduğuna inanıyorum... benim sızlamıyor bazen ağrıyor bazende sancı giriyor kasıklarıma... öyle ki bacaklarıma vuruyor...
kızlar rüyamda (hayırdır inşALLAH) tavada 2 tane yumurta pişiriyordum... inşALLAH hayırlara çıkar... etkisinde kaldım...
Ben hamileolunca rüyada görülen birkaç şey duymuştum bunlardan biri de yumurtaydı :81: Hadi bakalım hayırlısı.
Canım bat'ımız aynıymış. Sende durum ne şu anda.? Benim kasıklarım ağrıyo
canım benim benimde kasıklarım ağrıyo... sancı giriyo ve de ağrı tabi... bi de yorgunluk çok var... bazen çok aç olabiliyorum bazen de çok iştahsızlaşıyorum... hee bi de alınganlık ve de duygusallık çok bende... hepsi beklenen belirti de olabilir psikolojikte olabilir...
sen neler yaşıyorsun canım?
Açıkçası ben beklemekten yoruldum artık o yüzden kendimi dinlemiyorum bu ay,üstelik daha çok erken belirti için bence. Geçen aylarda benim de çok uykum geliyordu, yorgunluk vardı, hatta başım bile dönüyorduÇok komik ama hepsi fos çıktı Bu ay bu siteden öğrendiklerimi uyguluyorum bakalım ne olacak. İnşallah topikte listedeki herkes günü gelince hamile olduğunu yazar ve bir bir dökülürüz
siteden öğrendiklerin neler canım? merak ettim de
En önemlisi benim gibi hemen bebek sahibi olamayan birçok insan olduğunu ve onların sırayla hamile kaldıklarını görmek bakış açımı değiştirdi, umut oldu bana.
Ayrıca bazı şeylerin gelişigüzel olmadığını, ovülasyon dönemini hesaplamayı ve o günlerde gerekli şeylere dikkat etmeyi öğrendim. Kolay hamile kalma konusunda dikkat edilmesi gerekenler hakkında bilinçlendim...vs...
Aslında bu bilgilere internetteki birçok siteden ulaşılabilir, ama buranın farkı; bu konularda tecrübeli insanların değerli deneyimlerinden yararlanabilme imkanının olması :128:
doğru diyorsun canım... bende farkında olmadan bi çok şey öğrenmişim... inşALLAH zamanı gelince bizde buradan mutluluğumuzu herkesle paylaşıcaz... ultrason fotolarını bile koyucaz RABBİMİN izniyle...
İnşallah bizde bir gün birilerine umut oluruz...
EDB....................23MARTESRAA86........
POLYPOLY......
elysia.............8 MART
TEMBEL..........10 MART
Meessttrraa.....10 MART
ALPELLAA........16 MART
antalya2011.....16 MART
PERİSOKO........17 MART
AYCAECE.........18 MART
gamze3737.......18 MART
mfm ...............18 MART
candost17 ......22 MART
ASİS...............23 MART
HAZELROSE......24 MART
ELMADAS.........25 MART
IDILGA........... 31 MART
NAZ34............31 MART
EDB....................23MART
addd83................29 mart
ugurlu topikte yolumuz açık olsun kızlar:)
ugurlu topikte yolumuz açık olsun kızlar:)
Arkadaşlar listeye kendinizi ekleyememişsiniz.
CANIMCM bende tarcin - polen - bal karisimini yutuyorum sabah aksamm burda corek otu bulamadim yarin gelioo turkiyeden onuda ogutmeden bu karisima karistirayimmi yoksa balli karisimimia sabahlari bi centik corekotu ilavemi ediimmm
NE DERSIN cnmcmmm
ESRAA86........
POLYPOLY......
elysia.............8 MART
TEMBEL..........10 MART
Meessttrraa.....10 MART
Tatlicadi55........10MART
ALPELLAA........16 MART
antalya2011.....16 MART
PERİSOKO........17 MART
AYCAECE.........18 MART
gamze3737.......18 MART
mfm ...............18 MART
candost17 .......22 MART
SUVESABUN......22 MART
ASİS...............23 MART
HAZELROSE......24 MART
ELMADAS.........25 MART
IDILGA........... 31 MART
NAZ34............31 MART
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?