MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

candost bu yazı sanaydı, senin ovulasyon bugün yarın gerçekleşir, önümüzdeki 2-3 gün faal olman gerekiyor. kola gelsin :)

ESRAA86........
POLYPOLY......

elysia.............8 MART
TEMBEL..........10 MART
Meessttrraa.....10 MART
ALPELLAA........16 MART
antalya2011.....16MART
PERİSOKO........17 MART
GAMZE3737......18 MART
AYCAECE.........18 MART
mfm ...............18 MART
tarcin10...........19 MART
ASİS...............23 MART
HAZELROSE......24 MART
ELMADAS.........25 MART
IDILGA........... 31 MART

geeel geeeel son duruma gellllll :)
NAZ34............31 MART[/QUOTE]

tarçın10 sana bi şey sorabilir miyim? :26:

ben 28 günde bir regl oluyorum... 24 şubatta olmuştum adetimin 9. günü akıntım gelmeye başladı 2-3 gün sürdü... şimdi yok... kasıklarım ara ara ağrıyor ve bir takım belirtiler var... psikolojikte olabilir... ne dersin? ovulasyon günüm geçmiş mi? bi de incir-havuç kürü kullanıyorum...

canım adet döngün düzenli anladığım kadarıyla. bugün senin muhtemelen yumurtlama günün bugün! ilişki olması lazım! döllenme şansının en yüksek olduğu gün bugün! dün veya bir önceki gün de çalışma yapmışsanız bugün şuan şu dakika döllenme yaşanıyor olabilir, yarın akşam da önemli olacak!

geeeeelll geeeeeel son duruma geeeeellllll :))

Arkadaşlar bende sizin gibi hamile kalmak için uğraşıyorum benim 1.5 yıl oldu. ilk kez bu ay ovulasyon testi ve sasmar hamilelik jeli ile denedik. Yumurtlama günlerimi gördüm şimdi 14 mart adet tarihim fakat ben forumlarda okuyunca merakımdan biraz önce ovulasyon testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı bugün 22. günüm yani adete 6 günüm var acaba erken mi yaptım? yoksa silikte çıksa hamilelik belirtisimi? lütfen bi yorum yapın 6 gün varken bu zaten normal birşey mi yoksa hamilemiyim?Eki Görüntüle 363480

eşim nöbette sabah gelicek... dün akşam çalıştık bi de yarın akşam çalışırız...offf... üzüldüm şimdi inşALLAH gününü kaçırmayız...

ESRAA86........
POLYPOLY......

elysia.............8 MART
TEMBEL..........10 MART
Meessttrraa.....10 MART
Tatlicadi55........10MART
ALPELLAA........16 MART
antalya2011.....16 MART
PERİSOKO........17 MART
AYCAECE.........18 MART
gamze3737.......18 MART
mfm ...............18 MART
candost17 .......22 MART
SUVESABUN......22 MART
ASİS...............23 MART
EDB....................23MART
HAZELROSE......24 MART
ELMADAS.........25 MART
addd83................29 mart
IDILGA........... 31 MART
NAZ34............31 MART

bence silikte çıksa hamilesin canım... tebrik ederim... bence hemen bi kan testi yaptırıp iyice emin ol ve bizi de merakta bırakma...

benceee evettttttttttttttttttttttttttttttttttttt hamissinnnnnnnn:)

yarin hemen kan tahlili yaptir bence ....

gerçekten mi şimdi düşüp bayılırım ümit vermek için söylemiyorsun dimi???? çünkü ayın 14 hadi sarktı 15 i adet olmam lazım bu kadar erken öğrenebilinirmi

gerçekten mi şimdi düşüp bayılırım ümit vermek için söylemiyorsun dimi???? çünkü ayın 14 hadi sarktı 15 i adet olmam lazım bu kadar erken öğrenebilinirmi

bu konuda ümit verilmez canım çünkü hayal kırıklığı çok kötü oluyor... bence geciktirmeden kan tahlilini yaptır ki stresten kurtulasın... tekrar tebrik ederimm...

eşim nöbette sabah gelicek... dün akşam çalıştık bi de yarın akşam çalışırız...offf... üzüldüm şimdi inşALLAH gününü kaçırmayız...
#

cnmm sabah guzelllllllll bir kahvalti hazirla ballii falannn uzerinede koyu bi turk kahvesi sonrasi sana kalmiss cnmmm dersinizi calisin ennn iyisi sabahmissss haberin olaaaa bu sans olabilir:))))))))))))

bu aksam benim maydanozlu sut buharina oturma gecem basliyo isim cok yaniii hadi bana kolay gelsin opuyorum siziiiiiiii bakarim yine baakalim buhar banyosu nasil olucak paylasirim sizlede

adetin 5. gununden itibaren 5 gecee 1 lt sute 1 maydanozu kanta buharina otur :)))

alaammmm ya sabiirrr
opuyorum sizleri

canim olmadiginda o kadar net bosluk cikiyoki :)))) bu kadar gun varken boyle ciktiysa hamis olma ihtimalin yuksek ama en guzeli sabaha kan testini yaptir sonucunuda bize bildir:))))))))

canım adete 7 gün varken testler var erken gebelik testlerı kullandıgın test oyleyse vardır canım
ıns hayırlı olur tatlım

canım sana kolay gelsin... inşALLAH faydasını görürsün...

işin kötüsü bende çalışıyorum sabah eşim gelicek ben işe gidicem... ancaakkk yarın akşama.... off... hakkımızda hayırlısı canım...

bu konuda ümit verilmez canım çünkü hayal kırıklığı çok kötü oluyor... bence geciktirmeden kan tahlilini yaptır ki stresten kurtulasın... tekrar tebrik ederimm...

çok ama çooook yaşadım hayal kırıklığı benim hayatım çok zor geçti bilenler kitap yazsan dizisi çekilir diyor o derece. İstediğim herşeyi çok zor elde ettim şimdi bebeğimin olması bana mucize kadar uzak geliyor. O yüzden hamilesin deyince birden şok oldum çünkü hem ovulasyon testi hemde silik çizgi... bu mucize sonunda beni de buluyormu

arkadaşlar bıldıgım kadarıyla adet gunu en az 1 gun gecmesı gerekıyor kan testının
googla dan ınceleyın cunku var olan gebelıgı bıle sonlandırıyormus uzmantvde dınledım . kan testı adet gununun 1 kaç gun gecmesı gerekıyormus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…