canim olmadiginda o kadar net bosluk cikiyoki :)))) bu kadar gun varken boyle ciktiysa hamis olma ihtimalin yuksek ama en guzeli sabaha kan testini yaptir sonucunuda bize bildir:))))))))
yok benimki ovulasyon testi, forumlarda yapıpta hamile olduğunu erken öğrenenleri okuyunca kalktım yaptım birden gelişen birşey
çok ama çooook yaşadım hayal kırıklığı benim hayatım çok zor geçti bilenler kitap yazsan dizisi çekilir diyor o derece. İstediğim herşeyi çok zor elde ettim şimdi bebeğimin olması bana mucize kadar uzak geliyor. O yüzden hamilesin deyince birden şok oldum çünkü hem ovulasyon testi hemde silik çizgi... bu mucize sonunda beni de buluyormu
arkadaşlar bıldıgım kadarıyla adet gunu en az 1 gun gecmesı gerekıyor kan testının
googla dan ınceleyın cunku var olan gebelıgı bıle sonlandırıyormus uzmantvde dınledım . kan testı adet gununun 1 kaç gun gecmesı gerekıyormus
ozaman yaptırmayım mı kan testi? nasıl dururum artık ben bir hafta
ovulasyon testıyle gebelık testı farklı şeyler ama :)))
[/QUOTE]ESRAA86........
POLYPOLY......
elysia.............8 MART
TEMBEL..........10 MART
Meessttrraa.....10 MART
ALPELLAA........16 MART
antalya2011.....16MART
PERİSOKO........17 MART
GAMZE3737......18 MART
AYCAECE.........18 MART
mfm ...............18 MART
tarcin10...........19 MART
ASİS...............23 MART
HAZELROSE......24 MART
ELMADAS.........25 MART
IDILGA........... 31 MART
geeel geeeel son duruma gellllll :)
NAZ34............31 MART
arkadaşlar bıldıgım kadarıyla adet gunu en az 1 gun gecmesı gerekıyor kan testının
googla dan ınceleyın cunku var olan gebelıgı bıle sonlandırıyormus uzmantvde dınledım . kan testı adet gununun 1 kaç gun gecmesı gerekıyormus
ozaman yaptırmayım mı kan testi? nasıl dururum artık ben bir hafta
sen bılırsın canım ... bekle azbı zamanın kalmış :) bende beklıyorum 10 günüm var
sen bılırsın canım ... bekle azbı zamanın kalmış :) bende beklıyorum 10 günüm var
İnşallah hamilesindir Allah isteyen herkese versin
Kızlar listede saf dışı bırakmışsınız beni
Aşkolsun size.
Benim gibi tam gün çalışan insanlar ancak günde 1 saat int girebilirler onda da yazılanları takip etmek oldukça zor
Listeyi görünce üzüldüm işin açıkcası.
Ben de tam bugün ani tansiyonum düştü acaba gebelik belirtisi olabilirmi diyecektim ama anladımki bunu soracak kimsecik kalmamış yakınımda :'((((
eşim nöbette sabah gelicek... dün akşam çalıştık bi de yarın akşam çalışırız...offf... üzüldüm şimdi inşALLAH gününü kaçırmayız...
Günaydın kızlar. Ben listenin ikinci sırasındayım BAT 10 mart. Sabah test yaptım burada polypoly'cim ama sonuç negatifffşimdi kan vermeye gidiyorum bana dua edin olur mu.Gelince yazarım kızlar hadi byyyy
Günaydın kızlar. Ben listenin ikinci sırasındayım BAT 10 mart. Sabah test yaptım burada polypoly'cim ama sonuç negatifffşimdi kan vermeye gidiyorum bana dua edin olur mu.Gelince yazarım kızlar hadi byyyy
Tamam is cikisi hemen eve olmadi esinle yiyin disarda biseylerrr sonra eve kahve de yap tamam calisin iste ama erken saat olsun ki 8-9 gibi sabaha kadar tekrar spermler canlansin
sabahta isden once kur saati erken kalk :)))))
calissan kazanir cizgisiii kizarirrrrrrrrrrrrrr deeeeeeee :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?