MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

canim olmadiginda o kadar net bosluk cikiyoki :)))) bu kadar gun varken boyle ciktiysa hamis olma ihtimalin yuksek ama en guzeli sabaha kan testini yaptir sonucunuda bize bildir:))))))))

ben ovulasyon takibi için 13. gün yaptığım gibi iki koyu çizgiyi görünce birdaha yapmadım o yüzden diğer günlerde ikinci çizginin koyuluğunu bilmiyorum. şimdi ikincisi silik acaba hergün böylemi yoksa hamilemiyim anlayamadım size danışmak istedim.

imkansız diye bi şey yoktur canım.. çünkü o mucizeyi bie ALLAH verecek.. O nun için zor bi şey de yoktur... Ol demesi yeterlidir ve O na "Ol" demesi çok kolaydır... ümitsizlikten kurtul ve ALLAH a sığın... sabah bi kan testi yaptır ve bize de haber vermeyi unurma... hakkımızda hayırlısı...

[/QUOTE]

Kızlar listede saf dışı bırakmışsınız beni
Aşkolsun size.
Benim gibi tam gün çalışan insanlar ancak günde 1 saat int girebilirler onda da yazılanları takip etmek oldukça zor
Listeyi görünce üzüldüm işin açıkcası.
Ben de tam bugün ani tansiyonum düştü acaba gebelik belirtisi olabilirmi diyecektim ama anladımki bunu soracak kimsecik kalmamış yakınımda :'((((

Kızlar listede saf dışı bırakmışsınız beni
Aşkolsun size.
Benim gibi tam gün çalışan insanlar ancak günde 1 saat int girebilirler onda da yazılanları takip etmek oldukça zor
Listeyi görünce üzüldüm işin açıkcası.
Ben de tam bugün ani tansiyonum düştü acaba gebelik belirtisi olabilirmi diyecektim ama anladımki bunu soracak kimsecik kalmamış yakınımda :'(((([/QUOTE]

canım bende topiği açtığımda kendimi listede bulamamıştım ve üzülmüştüm... ama burdan bi arkadaş herkes kendini ekliyor ve liste yenileniyor deyince bende kendi kendimi ekledim.. sen öyle yap...

canım bende topiği açtığımda kendimi listede bulamamıştım ve üzülmüştüm... ama burdan bi arkadaş herkes kendini ekliyor ve liste yenileniyor deyince bende kendi kendimi ekledim.. sen öyle yap... [/QUOTE]

ESRAA86........
POLYPOLY......

elysia.............8 MART
TEMBEL..........10 MART
Meessttrraa.....10 MART
ALPELLAA........16 MART
antalya2011.....16MART
dimplevenom....16MART
PERİSOKO........17 MART
GAMZE3737......18 MART
AYCAECE.........18 MART
mfm ...............18 MART
tarcin10...........19 MART
ASİS...............23 MART
HAZELROSE......24 MART
ELMADAS.........25 MART
IDILGA........... 31 MART

geeel geeeel son duruma gellllll :)
NAZ34............31 MART

Ekledim ozman tsk suvesabun:)

eşim nöbette sabah gelicek... dün akşam çalıştık bi de yarın akşam çalışırız...offf... üzüldüm şimdi inşALLAH gününü kaçırmayız...

sabah calıssanız daha iyi olurdu ama akşama da 1 şans var üzülme, Allah bilir doğruyu, bizimkiler sadece olası tahminler...

kislarrrrr sut ve maydanoz ve karabiberi kaynatip uzerine oturdum yarim saat kadar bakalim buda yeni kurum :))))

fena deildi dusundugumden kolay oldu 5 gece daha devam (adetin 5. gunu baslanip 5 gece devam ))

hadi bakalim sifa olsunnnn hepimizin gobusleriiiiiiiiiii bebislerle dolsunnnnnnn melekler yanimizda kocislerimiz yanimizda

hepimize iyi uykularrrrrrrrrrrrrrrrr olsunnnnnnnn

allaha emanet iyi geceler :)))

kızlaarr.. bu gün yoğun geçti yazamadım size ama okudum tek tek.. benim göğüsler hafiften şişmeye ve ağrımaya başladı bat'a 1 hafta var demek ki regl olucam zaten koltuk altına doğru ağrıyor belli, hamilelikte ucu acıyor ve kaşınıyor daha önceden yaşadım yani.. neyse bakalım hayırlısı... yarın inşallah güzel haberler alırız, iyi geceler...

günaydın herkese :) bat listesinin başında olduğum için merak uyandırıyorumdur sanırım.adet görmedim henüz ve belirtisi de yok.sadece bağırsaklarım fazla hareketli gibi.daha önceden de 4-5 gün geciktiği olmuştu stres yüzünden.test için 1-2 gün beklemeyi düşünüyorum.umut hep var :)

Günaydın kızlar. Ben listenin ikinci sırasındayım BAT 10 mart. Sabah test yaptım burada polypoly'cim ama sonuç negatifff şimdi kan vermeye gidiyorum bana dua edin olur mu.Gelince yazarım kızlar hadi byyyy

Günaydın kızlar. Ben listenin ikinci sırasındayım BAT 10 mart. Sabah test yaptım burada polypoly'cim ama sonuç negatifff şimdi kan vermeye gidiyorum bana dua edin olur mu.Gelince yazarım kızlar hadi byyyy

Günaydın canım,
Dualarımız seninle olacak,inşallah güzel haberlerle döneceksin,sakin ol.Allah yar ve yardımcın olsun

günaydın kızlar,ben bişi sormak istiyorum.ovulasyon testinde dün 2 çizgiyi gördüm dün çalıştık,kaç gün daha çalışmak gerekir?:18:

Canlarım ben geldim.....Verdim tahlili geldim çıkar çıkmaz bana fakslıycaklar.Merakla bekliyorum artık bakalım ak mı kara mı ?:44::44:

hayırlı haberlerle gel inşş.. ya bu idrar testinede inanmıyorum ben pek tamam erken sonuç verenlerde veriyorda

biri yazmış adetim 3 gün geçti yaptım negatif
4. gün pozitif. kandaki hcg değeri herkesta aynı olmuyor.
en garantisi kan testi... inşşşş
lettecu
elysa
tembel
mestree bugün verin güzel haberkerinizi

Son düzenleme:

canım benim günaydın.
en son cümlene bayıldım
Calışan kazanır çizgiiiii kızarırrrrr deeeeeeeeee:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…