keşke test yaptırsaydın. 10 gün çok geçmiş. Keşke vezneye gidip kayıt yaptırdığın kızlara ben gebelik testi yaptırmak istiyorum deseydin. Yaparlardı.
Doktorun istemesi gerekmiyor
canım hoşgeldin. ben soğan kürünü deniyorum. sende çalışmalarına yeni başlamışsın.
bence kürlerden önce ovulasyon gününü öğren ve o günlerde gün atlamadan çalışın
canım bende de aynısı olmuştu bir gün bile aksamayan adetim korunmaya başladıktan sonra geçikmişti hemde 5 gün doktora gitmiştik tabii kan testinde çıkmamıştı ben psikolojik olarak bütün hamilelik belirtilerini yaşamıştım falan tabi kabak gibi negatifi görünce yüzüm morun bütün tonlarına karıştı yani ne kadar kötü bir durumdu yaa hey gidi ne kadar zaman geçmiş kimisi rahim temizleniyor kendini gebeliği hazırlıyor diyorlar ama üzerinden yaklaşık bir 6 ay geçti hala gebelik yok ultarasonda görünmeye biiliyormuş geç döllenme ve değerin düşük çıkacağı için belki kan testi yaptırmadı doktor inş hamilesindir canım herhangi bir belirtin falan var mı :26:
TembelimmmmmmmÇok heyecanlandımmm ne zaman çıkacakmışşşşşş
aklıma gelmedi onu yapmak doktordan çıkınca çok moralim bozuldu madem ki hamile değilim neden adetim bu kadar uzadı gelmedi yani offfffffff
göğüslerim çok acıyor bir şişkinliğim var ara ara miğdemde bulanmalar oluyor ve akıntımın kesilmesi lazımdı ama hala akıntım var akşam da çok çok başım döndü yani fazlasıyla birde dun öğlen canım turp otu salatası çekti ama aşırı derecede böyle ağzımın falan suları aktı
hoşbuldum canım.evet 3 ay oldu çalışmalara başlıya.netteki hesaplayıcılardan aşağı yukarı ovulasyon günümü bulmaya çalışıyorum.bide regliden sonra bi gün var bi gün yok çalışmalar devam ediyorum.geçen ay doktorumun dedği tarihler hemen hemen hesaplaycılarla aynı zamnalrda.bakalım bir hevestir gidiyor bende.hayırlısıyla gelsinn
geç döllenme olmuştur belki.yada stresten gecikmiş olabilir reglin.
ak ak ak olacak inşallah,bekliyoruz güzel haberlerini,olumlu düşün
Canım çıkar çıkmaz bana faksıycaklar sonuçları. İnan bende heyecanla bekliyorum. Yarım saat sonra filan çıkar herhalde. Allahtan hastanede arkadaşım varda takip ediyoo.İzin alıp gidip gelmek sıkıntı oluyorda bana...Güzel haberler verecem inş...
tatlım sen gidip kesin kan testi yaptır. Yani bunlar çok net belirtiler. Haftaya bekleme bence. Hadi git yaptır bizimde içimiz rahatlasın seninde canımmm.
belkide dediğin gibi her iki ihtimalide düşünmek lazım ama hastalancaksamda hastalanayım yani :d
hastalanmıcaksamda bileyim menepoza mı girdim ne daha bu yaşta gelmio inat etti
Kızlar ovülasyonumun en yüksek olduğu gün 10 mart ben iki gündür test yapıyorum.Dün gece çift çizgi aynı koyuluktaydı yani pozitif test yapmama gerek yok değilmi artık hergün çalışmalara devam sizce yapayım mı testi,sonuçta yumurtlamam dün başladı sanırım belirtileri de mevcut,sonuç resmini resimini yükledim
selam kızlar doktordan geliyorum şimdi ultrasonla baktı hiçbirşey çıkmadı adetim 7 gün gecikmişti ve hala birşey çıkmıyor kan testi istedim yapmadı haftaya cumaya gün verdi eğer hastalanmazsam tekrar gel dedi ya allahım kafayı yicem yaaa....korunduğumuz aylarda sürekli her ay 30 dedimi hastalanıyordum bu ay korunmadık ve adetim 7 gün gecikti ama hala çıkmıyor böyle bir durumla karşı karşıya kalan varmı aranızda
canım senin adına ben evde heyecanlandım. temizlik yapmam lazım bilgisayarın başından ayrılamıyorum :)))
inşallah hamilesindir
Canım artık teste gerek yok, sonucu almışsınnn çalışmaları hızlandırrrKızlar ovülasyonumun en yüksek olduğu gün 10 mart ben iki gündür test yapıyorum.Dün gece çift çizgi aynı koyuluktaydı yani pozitif test yapmama gerek yok değilmi artık hergün çalışmalara devam sizce yapayım mı testi,sonuçta yumurtlamam dün başladı sanırım belirtileri de mevcut,sonuç resmini resimini yükledim
ovulasyon zamanı gün aşırı olayına ben uymuyorum yaramazlık yapıyorum
doktorda ovulasyon zamanı gün aşırı değil. her gün yapın demişti.
benim ablamın başına gelmişti böyle bi durum.adeti 2 hafta geçtiğinde ne idrarda ne kanda çıkmadı gebelik.hatta doktor söktürücü verdi ama kullandırmadık ne olur ne olmaz diye.gecikmenin 3.haftasında belli oldu gebelik.şimdi 4,5 aylık hamile bi sorun yok.belki sende geç döllenme olmuştur canım...
Canım artık teste gerek yok, sonucu almışsınnn çalışmaları hızlandırrr24-36 saat içinde yumurtlarsınn. Hadi rastgelsin arkadaşımmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?