MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

keşke test yaptırsaydın. 10 gün çok geçmiş. Keşke vezneye gidip kayıt yaptırdığın kızlara ben gebelik testi yaptırmak istiyorum deseydin. Yaparlardı.
Doktorun istemesi gerekmiyor

aklıma gelmedi onu yapmak doktordan çıkınca çok moralim bozuldu madem ki hamile değilim neden adetim bu kadar uzadı gelmedi yani offfffffff

canım hoşgeldin. ben soğan kürünü deniyorum. sende çalışmalarına yeni başlamışsın.

bence kürlerden önce ovulasyon gününü öğren ve o günlerde gün atlamadan çalışın

hoşbuldum canım.evet 3 ay oldu çalışmalara başlıya.netteki hesaplayıcılardan aşağı yukarı ovulasyon günümü bulmaya çalışıyorum.bide regliden sonra bi gün var bi gün yok çalışmalar devam ediyorum.geçen ay doktorumun dedği tarihler hemen hemen hesaplaycılarla aynı zamnalrda.bakalım bir hevestir gidiyor bende.hayırlısıyla gelsinn

göğüslerim çok acıyor bir şişkinliğim var ara ara miğdemde bulanmalar oluyor ve akıntımın kesilmesi lazımdı ama hala akıntım var akşam da çok çok başım döndü yani fazlasıyla birde dun öğlen canım turp otu salatası çekti ama aşırı derecede böyle ağzımın falan suları aktı

Tembelimmmmmmm Çok heyecanlandımmm ne zaman çıkacakmışşşşşş

Canım çıkar çıkmaz bana faksıycaklar sonuçları. İnan bende heyecanla bekliyorum. Yarım saat sonra filan çıkar herhalde. Allahtan hastanede arkadaşım varda takip ediyoo.İzin alıp gidip gelmek sıkıntı oluyorda bana... Güzel haberler verecem inş...

aklıma gelmedi onu yapmak doktordan çıkınca çok moralim bozuldu madem ki hamile değilim neden adetim bu kadar uzadı gelmedi yani offfffffff

geç döllenme olmuştur belki.yada stresten gecikmiş olabilir reglin.

Tatlım sen gidip kesin kan testi yaptır. Yani bunlar çok net belirtiler. Haftaya bekleme bence. Hadi git yaptır bizimde içimiz rahatlasın seninde canımmm.

ovulasyon zamanı gün aşırı olayına ben uymuyorum yaramazlık yapıyorum

doktorda ovulasyon zamanı gün aşırı değil. her gün yapın demişti.

canım senin adına ben evde heyecanlandım. temizlik yapmam lazım bilgisayarın başından ayrılamıyorum :)))
inşallah hamilesindir

tatlım sen gidip kesin kan testi yaptır. Yani bunlar çok net belirtiler. Haftaya bekleme bence. Hadi git yaptır bizimde içimiz rahatlasın seninde canımmm.

ya patronumda erkek utanıyorum artık ben gidip test yaptırmaya demeğe adama yaaa :d:d :d bakalım çarşamba dedi aslında o bana da ben yine de cuma diyorum garanti olsun :d

belkide dediğin gibi her iki ihtimalide düşünmek lazım ama hastalancaksamda hastalanayım yani :d
hastalanmıcaksamda bileyim menepoza mı girdim ne daha bu yaşta gelmio inat etti

günaydın kızlar,
geçmişi çok okuıyamadım güzel haberler varmı bilmiyorum ama
Lettuce35 senin durumun dikkatimi çekti
dr un kan testi istememiş olması çok saçma reglin 7 gün geçmiş
ultrasonda bişey gözükmek zorunda değil.
bence gidip kan testi yaptır boşu boşuna stres yapma kendine canım.
inş hamilesindir sonucunu alıp ona göre doktora gidersin.

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 363873
Kızlar bir daha test yapmama gerek yok değil mi

benim ablamın başına gelmişti böyle bi durum.adeti 2 hafta geçtiğinde ne idrarda ne kanda çıkmadı gebelik.hatta doktor söktürücü verdi ama kullandırmadık ne olur ne olmaz diye.gecikmenin 3.haftasında belli oldu gebelik.şimdi 4,5 aylık hamile bi sorun yok.belki sende geç döllenme olmuştur canım...

canım senin adına ben evde heyecanlandım. temizlik yapmam lazım bilgisayarın başından ayrılamıyorum :)))
inşallah hamilesindir

Ayyy destekleriniz için çok teşekkür ederim. Umarım buradaki bütün bayanların herşey gönlünce olur. Bebişlerimiz olur güzel güzel kimi kız kimi erkek.. Kimin gönlünde ne yatıyorsa öylesi olur inşallah...

Canım artık teste gerek yok, sonucu almışsınnn çalışmaları hızlandırrr 24-36 saat içinde yumurtlarsınn. Hadi rastgelsin arkadaşımmmmm

Son düzenleme:
ovulasyon zamanı gün aşırı olayına ben uymuyorum yaramazlık yapıyorum

doktorda ovulasyon zamanı gün aşırı değil. her gün yapın demişti.

vuuvuvuvuvvv.ozamn bende fırsat buluncaaa

benim çevremde de var budumda olan yanı senin dediğin gibi isilcim bakalım yabeklicez artık yapcak başka bir çaremiz yok

Merhaba arkadaşlar. Ben de aranıza yeni katıldım. Ben 9 aylık evliyim. İlk defa bu ay bebiş için deneyeceğiz. Sat 5 Mart. Şansımın en yüksek olduğu günler 14-19 mart arasıymış. İnşallah İsteyen herkes başarılı olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…