28 mart sat'ım.kızalr aynı dönemlerde olanlar yokmu yaa .çalışmalarımızı beraber takip edebileceğimiz birilerii
canım excelde hazırladım esasen ama burqaya yapıştırınca çizgiler ve düzeni kayboldu, siz yaşlarınızı, satınızı ve siklus bilgilerinizi ekleyin buraya...
ANNE YAŞ SAT BAT SİKLUS DURUM
esraa86 HAMİŞ
Polypoly HAMİŞ
Elysia 08.Mar BEKLEMEDE
meessttrraa 10.Mar BEKLEMEDE
tatlicadi55 10.Mar BEKLEMEDE
tembel 10.Mar BEKLEMEDE
alpellaa 16.Mar BEKLEMEDE
antalya2011 16.Mar BEKLEMEDE
perisoko 17.Mar BEKLEMEDE
aycaece 18.Mar BEKLEMEDE
gamze3737 18.Mar BEKLEMEDE
mfm 18.Mar BEKLEMEDE
tarcin10 28 19.Şub 19.Mar 30 BEKLEMEDE
candost17 22.Mar BEKLEMEDE
suvesabun 22.Mar BEKLEMEDE
asis 23.Mar BEKLEMEDE
edb 23.Mar BEKLEMEDE
medmus 23.Mar BEKLEMEDE
hazelrose 24.Mar BEKLEMEDE
elmadas 25.Mar BEKLEMEDE
addd83 29.Mar BEKLEMEDE
ıdılga 31.Mar BEKLEMEDE
naz34 31.Mar BEKLEMEDE
arkadaşlar eşim bilgisayar uzmanı olduğu için dün bilgisayarı baştan donattı geç olduğu için office programı yükleyemedi. akşam ona yüklettiririm.
isterseniz size excell'de güzel bir tablo yapabilirim. sat, bat, yaş falan filan :)))
yada işyerinde olup müsait birisi varsada bugün yapabilir daha güzel bir görüntü olur bence
günaydıın kızlaarr...yine okudum tüm sayfaları
tembelcim hadi bakalım inş. hayırlı haberi alırız hep birlikte..
lettuce cum stres te herşeye sebep oluyor...hem hamileysen bebeği üzersin, değilsen reglin gecikir iyice.. mevsim değişimide önemli..beni çok etkiler...
Değerin kaç çıkmış canım. Dur üzülme hemennnnnn
cnm ayın 1nde yapılan kan testim 0,0dı kan testinde cuma günü tekrar gel hastalanmazsan demişti ve progestan diye bir ilaç vermişti bana ve ben o ilacı ne olur ne olmaz diye kullanmamıştım bugün tekrar gittim ve ultrasonda birşey çıkmadı ama bana tekrar çarşamba gününe gelmemi söyledi
çarşamba günü test yapıcakmış tekrar
Değerin kaç çıkmış canım. Dur üzülme hemennnnnn
Ya kızlar bi cevap verin acaba bi gün kaldığı için çıkmamış olabilir mi ? Yani çıkması gerekiyormuydu off off kafam karma karışıkkk:44::44:
Değerlerimi bilmiyorum canım yaa bi sorayım mı ? Kaç çıkınca oluyor gebelik ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?