Mart ayinda hamile kalmayi bekleyen anne adaylari

canim, o zaman benimle yakin zamanlardadir BAT'in senin...

insallah beraber sevincli haberler aliriz..

ay canım inşallah yaa..Allahım hayırlısını nasip etsin bize..geçen ay ben ovülasyon testini aldım, pozitif çıktığı gün denedik, sonraki günler rahatsızlığımdan dolayı yapamadık, yinede ümitlenmiştim ben :) olmadı..çk üzülmüştüm ama sonra dedim ki kendime..en hayırlı zaman bekliyor seni ve bebeğinii..hiççç üzülme..bakalım bu ay daha rahatım :) olursa burda paylaşcam zaten, umarım aynı zamanda paylaşırız sevincimizi canımm :)

Cnm benımmm kıyamam sana (( üzülme herseyde bı hayır vardır... Burda bebiş isteyip kırmızıları gören ben dahil herkez üzülüyoo ama bu işte moralde cok önemli diyoruz hep vee yeni aya yenı umutlarla başlıyoruz :) Ben kımyasal düşükten snra bnm yaşadıklarımı yaşanlar varmı dıye topık isimlerine bakıyordum neler vardı bir görsennnn cocugunu doğurmuş 10 saat sonra bebişi ölmüş
Yani diyeceğim beterin beteri vardır. Hayırlısı olsun sağlıklı bebişlerimiz olsunda varsın geç olsun napalım (

çok doğru

kızlar herkese hayırlı geceler:)))bende sizin gibi mart ayında anne olmayı bekleyenlerdenim.umarım bu ay hepimizin yüzü güler.artık kırmızılarla muhattap olmayalım ya

merhaba arkadaşlar bende foruma yeni katıldım bu ay klomen kullandım doktorum umutlu kesin olur bu ay diyor ama bakalım hayırlısı:97:

Tabiki canım tabiki hayırlısı olsun,sağlıklı olsunlarda yeterki...

Tuğçe canım ben şimdi yeni adet dönemimi hesaplattım 30 mart çıkıyo,yani gene mart topiğindeyim
Sizlerden ayrılmıycammm
Listeye baktımda galiba senin de 30 mart batın??

merhaba arkadaşlar bende foruma yeni katıldım bu ay klomen kullandım doktorum umutlu kesin olur bu ay diyor ama bakalım hayırlısı:97:

sana da merhabalar canım .tedavin hayırlı uğurlu olur inşallah sonucunu alırsın.bende ilk hamileliğimi klomenle olmuştum.ama malesef benim dış gebelik oldu.hakkında hayırlısı canım

arkadaşlar bnm eşim seyahtten yeni geldii
18 şubat-----17 mart sizcce geç kaldımmıııı

geç kalmadın, bugün tam günü, hadi iş başına!!! ne işin var burda, hayatım???

Merhaba, canım benim, iyiyim tatlım, beklemedeyim, ve artık beklemeye alıştım, kendimi iyi hissediyorum, hem kızlarımızın iyi haberlerini duyuyorum, iyi geliyor. Sen nasılsın? Belirtilerin ümitverici. İnşallah az kaldı, 5 gün sonra test yapacaksın, sabırsızlıkla bekliyorum o günü. ALLAHIM, ne olur, beni çabucak teyze yapıver

Bat 12 Mart canim daha var ilk silik cikti simdide kayboldu anlmadim ben bise

galiba yok gebelik

İyi geceler kizlar pc olmadigi icin surekli yazamiyorum ama surekli takip ediyorum bir sorum olcak benim bat 12 mart yarin dr kontorole gitcem gitmisken kan testi yapsam acaba sonuc dogru olurmu bi fikriniz varmi ilk defa bu ay cok umutluyum nedense cunku ilk hamileligimde yasadigim seyleri yasiyorum ama onda adetin gecmesini dort gun bekledim cunku beklemiyordum simdi ayni belirtileri yasayinca acabami diyorum haftasonuda sehirdisina cikicaz arabayla ilkindede boluya gitmistim ve geldigimde kanamam oldu ve bir sure sonra karnimda oldu bilmiyorum sizce ne yapayim

canım her ihtimale karşılık kan testi yaptır istersen, ama sonuç net olarak belli olmayabilir..ilişkiden 10. gün sonra yapılan kan testinin doğruluk oranı yüksek oluyormuş,ben araştırmıştım :82:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…