selamlar , bende yeni denemeye başladım. mart ayında hamile kalmayı bekliyorum. tarihim 20 mart
arkadaşlar folik asite başlamayan varsa başlasın. çünkü gebelikten 3 ay önce başlamak gerekmiş.
3.aya kadar da devam ediliyor.gebelik oluşmasa da kendi vücudumuza olur artık faydası.. ben günde 1 tane folbiol kullanıyorum.. doktorum verdi.. başkalarından da duydum kendi kafalarına göre almışlar 1 tl miymiş neymiş...
canım her ihtimale karşılık kan testi yaptır istersen, ama sonuç net olarak belli olmayabilir..ilişkiden 10. gün sonra yapılan kan testinin doğruluk oranı yüksek oluyormuş,ben araştırmıştım :82:
Cevap veren yokmu kizlar bi fikir verin lutfen
Canim tlf dan girdigim icin cvplari gec goruyorum rahatta yazamiyorum benim iliskiden 8 gun gecti cok dusukte olsa varsa cikar belki bilmiyorum ama cok hissediyorum bu ay
hadi canım hayırlısı inşallah bu ay meleğin seninle olur.ya bu bebişler çook nazlı çıktılar valla .süründürüyolar bizi
kızlarrrr inanamıyorum iki idrar testi yaptım ikisi de net iki çizgi çıktı dayanamdım gidip kan tahlili verdim bakalım sonuç bir saat sonra belli oolaacccaaakkk
nasıl ya kuzu, senin bat ne zamandı ki?biz hani birlikte müjdeleşcektik :)
ben cevap yazmıştımmmm.. okudun mu?
canım hiççç moralini bozma, öyle illa belirti olacak diye bi kaide de yok, herkesin aynı olmaz neticede..bence sen adet gününü bekle bakalım ne olcak..olmazsada hayırlı olduğu bi gün vardır o gün olacaktır..üzülmeeeeeeeeee sakın..yok benim daha yeni ovulasyonum gecti...14-15 gun sonra adet olurum.. daha dogrusu olmam insallah...
ya oyle bulanti, goguslerde hassasiyet filan birsey yok bende... hicc bir belirti yok...
Okudum canim saol onun icin gec goruyorum yazdim ben yaptircam yarin ins
canım hiççç moralini bozma, öyle illa belirti olacak diye bi kaide de yok, herkesin aynı olmaz neticede..bence sen adet gününü bekle bakalım ne olcak..olmazsada hayırlı olduğu bi gün vardır o gün olacaktır..üzülmeeeeeeeeee sakın..
yarın inşallah güzel haberler alırsın canım..beni haberdar eder misin? :) merak ettimmm
Tabiki canim ins mutlu haberler veririm ogledn sonra gitcem aksama yazarim mutlaka
cnm yaaa!bnm kiii de 17 martttt benimki geçtimi o zamannn?????????????
18 şubat-----17 marttt
Bak bunu internetten buldum. benim dedigimi ozetliyor..
Adet kanamaları düzenli olan kadınlarınn yumurtlama gününü tahmin edebilir.Beklediği adet gününden 14 gün öncesi, belki birkaç gün sapma ile, yumurtlama günüdür. Gebelik olasılığının en yüksek olduğu ilişki zamanı yumurtlamadan önceki birkaç gündür.Yumurtlama olduktan sonra girilen ilişkide gebelik olasılığı sıfıra yakındır.
Aslında ilacı kullandıktan sonra tekrar ölçmedik hormonumu..bu ay olmazsa gidicem tekrar ölçüm için...doktora kontrol amaçlı gitmiştim..herhangi bir şikayetim yok çünkü...adetlerim çok düzenli...senin için ayırıyorum ozaman bi tane..umarım senin içinde gerek kalmaz..isteyen herkese verir allah[/QUOTE
aminn canım
canım benim de adetlerim çok ama çok düzenli geleceği saati biliyorum o kadar yani..ama yumurtlamam beklenen adetten 14 gün öncesine denk gelmiyor bazen. artı adetimin şaşmayıp ta hiç yumurta olmadığı ayı da bilirim.. ben de bunu öğrenmeden adetlerimin düzenli olmasına güveniyordum ve istedğim zaman hamile kalırım diye düşünüyordum. ama değl..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?