Mart ayinda hamile kalmayi bekleyen anne adaylari

banada vermişti dr folbiol ama yazanları okuyunca korktum birden vazgeçtim gerçi benim doktorum günde çeyrek iç demişti hamile kalınca değiştircez demişti ama ben daha hiç başlamadım üstelik bu ay hamiş ile olailirim hatamı yaptım ki

bu arada diğer yazdığım konuyada verdiğin cvp için teşekkür ediyorum normalde benim adet sancım falan hiç olmazdı ama bu farklı birşey umarım altından kötü bişey çıkmazhatta güzel bişey çıkar:))

canım her ihtimale karşılık kan testi yaptır istersen, ama sonuç net olarak belli olmayabilir..ilişkiden 10. gün sonra yapılan kan testinin doğruluk oranı yüksek oluyormuş,ben araştırmıştım :82:

Canim tlf dan girdigim icin cvplari gec goruyorum rahatta yazamiyorum benim iliskiden 8 gun gecti cok dusukte olsa varsa cikar belki bilmiyorum ama cok hissediyorum bu ay

Canim tlf dan girdigim icin cvplari gec goruyorum rahatta yazamiyorum benim iliskiden 8 gun gecti cok dusukte olsa varsa cikar belki bilmiyorum ama cok hissediyorum bu ay

canım bende geçen ay tomografi çektirmem gerekiyordu ama hamilelik şüphemde vardı, doktora gittim, ilişkiden sonraki 5. gündü, doktor bana belli olur dedi ve kan testi yaptı, negatif çıkmıştı, doğruydu da :) ama pozitif olsada belli olur muydu bilemiyorum..ancak doktorun söylediği, 5. günde belli olurdu..senin 8 gün geçmiş, içinin rahat olması açısından yaptırabilirsin..inşallah hamilesindir kuzu :)

Merhaba, canım benim, iyiyim tatlım, beklemedeyim, ve artık beklemeye alıştım, kendimi iyi hissediyorum, hem kızlarımızın iyi haberlerini duyuyorum, iyi geliyor. Sen nasılsın? Belirtilerin ümitverici. İnşallah az kaldı, 5 gün sonra test yapacaksın, sabırsızlıkla bekliyorum o günü. ALLAHIM, ne olur, beni çabucak teyze yapıver [/QUOTE]

Ben anlattığım gibi canım okadar tembelleştimki sorma belki hamileyimdir diyede elimi hiç bişeye sürmüyorum
İnşallah canım benim bu ay ben seni teyze yapayım bir dahaki ayda sen beni Allahın izniyle inşallah kendimi fazla kaptırmak istemiyorum hayırlısı inşallah ilk haber vereceğim yer burası tatlım öpüyorum seni

hadi canım hayırlısı inşallah bu ay meleğin seninle olur.ya bu bebişler çook nazlı çıktılar valla .süründürüyolar bizi

canım hoşgeldin seni gördüğüme sevindim inşallah bu ay güzel haberler alırız burda Rabbim birdaha yaşatmasın inşallah bu seferki hamileliklerimiz sağlıklı olur inşallah canım benim

kızlarrrr inanamıyorum iki idrar testi yaptım ikisi de net iki çizgi çıktı dayanamdım gidip kan tahlili verdim bakalım sonuç bir saat sonra belli oolaacccaaakkk

hadi gözünüz aymış canım hayırlısı ile kucaağınada al inşallah..adına çok sevindim inan listede konumun değişmesi beni bile heyecanlandırdı:))

yok benim daha yeni ovulasyonum gecti...14-15 gun sonra adet olurum.. daha dogrusu olmam insallah...

ya oyle bulanti, goguslerde hassasiyet filan birsey yok bende... hicc bir belirti yok...
canım hiççç moralini bozma, öyle illa belirti olacak diye bi kaide de yok, herkesin aynı olmaz neticede..bence sen adet gününü bekle bakalım ne olcak..olmazsada hayırlı olduğu bi gün vardır o gün olacaktır..üzülmeeeeeeeeee sakın..

Okudum canim saol onun icin gec goruyorum yazdim ben yaptircam yarin ins

yarın inşallah güzel haberler alırsın canım..beni haberdar eder misin? :) merak ettimmm

Tabiki canim ins mutlu haberler veririm ogledn sonra gitcem aksama yazarim mutlaka

herkese günaydın bugün iki-üç arkadaş test yapacak inşallah bugün de müjdelerini alırız yeğenlerimizin :13:

Son düzenleme:
cnm yaaa!bnm kiii de 17 martttt benimki geçtimi o zamannn?????????????
18 şubat-----17 marttt

yok canım geçmez. 3 martı baz alıyorsun ama 1 2 gün öncesinden başlatablirsin 3 5 gün sonrasına kadar devam..çünkü bazen öne gelebliyor veya sarkabiliyor yumurtlama tarihi.. senin tam olarak 3 martmış..bugün kesin ilişki yaşa.(4 mart)

ya canım benim kafam karıştı..yumurtlama dediğimiz yumurtanın büyümeye başladığı zaman değil,çatladığı zaman değil mi?? eee yumurtanın dölllenmesi için çatlaması gerek değil mi...çatlayan yumurta 24 saat yaşıyor bu arada..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…