canım sen 4 6 8 10 12 martları garantile.. saatin önemi yok...
iyi akşamlaarrr.....hiç belirtin varmı..benim bat 15 martt...seninki nezaman?
cnm yaaa!bnm kiii de 17 martttt benimki geçtimi o zamannn?????????????
18 şubat-----17 marttt
pozitifi gördüğün ertesi günü olacakmış ilişki..ondan sonra br gün dinlence bir gün aşk.....
ben hiç kullanmadım. kullananlardan böyle duydum mantıklı geldi.. doktorlar da mesela takip yaparken çatladığı günün ertesinde ilişki diyorlar.. o testler de çatladığını gösteriyor değil mi??ama yapsan sakıncası olmaz 2 gün üst üste yapmış olursunuz..
cnm yaaa!bnm kiii de 17 martttt benimki geçtimi o zamannn?????????????
18 şubat-----17 marttt
adet tarihim 19'unda canım :) gün aşırı dediğinizin bir saati yok değil mi :)
ama canım testte pozitifi gördükten sonra 48 saat içerisinde ilişkiye girin yazıyor..sakinnn boyle birsey yok bildigim kadariyla...
pozitif gordukten sonra yaparsan ihtimal cok azalir.. pozitif gormeden baslamak gerek...
Merhaba kızlar,size kötü bi haberim var,malesef adetim başladı 1 gün önceden,bu ay kötü tecrübeler yaşadım,önce testte pozitifi görmem sonra adetimden 2 gün önce kahverengi akıntıyı yerleşme kanaması zannetmem falan,neyse kızlar bi daha asla bu kadar umutlanmıycam,çok umutluydum çünkü,çok üzüldüm,çok ağladım gerçekten.Napalım kısmet değilmiş.
Bu arada yardımlarınız ve destekleriniz için çok teşekkürler kızlar,burası çok güzel.
adet tarihim 19'unda canım :) gün aşırı dediğinizin bir saati yok değil mi :)
canım benim adet döngüm genelde 28 gündür..geçen ayda ben bu ovulasyon testini kullandım, o zaman tam 14üncü günümde yumurtlamam oldu, ama bu ay 29 gün oluyo adet döngüm, o yüzden yumurtlamam 5inde falan gerçekleşecek..senin adet döngünde benim gibiyse, sen bugünü garantiye al, çünkü senin ovülasyon tarihin 04 mart..bugünden başla bence sen canımmm..
ama canım testte pozitifi gördükten sonra 48 saat içerisinde ilişkiye girin yazıyor..
cnm bnm ki 17 mart ama sendeede şuan belirtiler başlamaz cnmmm ne hissediyorsunkii!!1
Aslında ilacı kullandıktan sonra tekrar ölçmedik hormonumu..bu ay olmazsa gidicem tekrar ölçüm için...doktora kontrol amaçlı gitmiştim..herhangi bir şikayetim yok çünkü...adetlerim çok düzenli...senin için ayırıyorum ozaman bi tane..umarım senin içinde gerek kalmaz..isteyen herkese verir allah[/QUOTE
aminn canım
benimde hiç belirtim yok aslındaa..ben 6-7 gün önce yumurtladığımı düşünüyorum..bugün sadece sağ kasığımda batma hissettim bir süre..özellikle yürürken..ve biraz biraz sancılar girdi bugün..belki belirtidir diyorum
benimde hiç belirtim yok aslındaa..ben 6-7 gün önce yumurtladığımı düşünüyorum..bugün sadece sağ kasığımda batma hissettim bir süre..özellikle yürürken..ve biraz biraz sancılar girdi bugün..belki belirtidir diyorum
Bak bunu internetten buldum. benim dedigimi ozetliyor..
Adet kanamaları düzenli olan kadınlarınn yumurtlama gününü tahmin edebilir.Beklediği adet gününden 14 gün öncesi, belki birkaç gün sapma ile, yumurtlama günüdür. Gebelik olasılığının en yüksek olduğu ilişki zamanı yumurtlamadan önceki birkaç gündür.Yumurtlama olduktan sonra girilen ilişkide gebelik olasılığı sıfıra yakındır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?