kizlar en erken ne zamandan itibaren belirtileri hisseden var?
yani ben geç kalmadım öylemi cnmmm
cnm bnm bildiğim düzenli adet olan 28 günlük olanlar adetin 14+11 gününde belirti ve tessttte sonuç çıkıyor
ben gecen ay, pozitifi gordukten 48 saat sonra girdim iliskiye bazi sebeplerden dolayi.. hamile kalamadim...
bence sen calismalara basla biran once...
cnm adet günlerini yazarmısın bu kadar sapma olmazkii
21 ocak..ve 16 şubat son 2 aylık regl tarihim..ben ateş ölçme yöntemini denedim buay ve tahminimee göre adetimin 11.günü yani 27 şubatta yumurtlamam gerçekleşti..6 gün önce falan oluyor yani..nasıl bir sapma olmuşki anlamadım ben..
canım hiç üzülme..hayırlı olduğu bir zaman vardır mutlaka..kısmetimizde bir yerde bekliyordur..oluruna bırak..mutlaka bir zamanı var canımmm hiç üzülme..
arkadaşlar bnm eşim seyahtten yeni geldii
18 şubat-----17 mart sizcce geç kaldımmıııı
21 ocak..ve 16 şubat son 2 aylık regl tarihim..ben ateş ölçme yöntemini denedim buay ve tahminimee göre adetimin 11.günü yani 27 şubatta yumurtlamam gerçekleşti..6 gün önce falan oluyor yani..nasıl bir sapma olmuşki anlamadım ben..
tamam btncm!benim gnm değişmez senide öyle düşündüm pardonnn btnm
Teşekkür ederim canım,işte insan çok umutlanınca üzülüyo,bir de şimdi bida beklemek var,o korkutuyor beni...
önemli değilBenim 26 yada 27 gün sonrasında oluyor.genelde hep bidahaki ay öne gelir günlerim..hemen hemen aynı günlerde öğrenicez bakalım hayırlısıı:)))
sapma falan yok canım bence senin hesabın doğru anlattıklarına göre 27-28 şubat yumurtlama gününmüş senin..
canım bu ovülasyon testi, tam yumurtlama gününü tespit etmiyor zaten, yumurtlamadan 24 ila 36 saat öncesi LH-konsantrasyonu 10 ila 20 kat artıyormuş, ovülasyon testi idrarda bulunan bu hormonu tespit ediyormuş, yani yumurtlamadan 1-1,5 gün önce test pozitif sonucunu veriyor..
arkadaşlar bnm eşim seyahtten yeni geldii
18 şubat-----17 mart sizcce geç kaldımmıııı
hiiiiiiiiiiiiii :) ama bişi dicem 48 saat sonra girmiycektin, 48 saat içerisinde gircektin en geç o da :)
evvett herşeyin hayırlısı cnmmm inşallah sağlıcakla meleklerimiz gelirler.
evet ben gec kalmistim, ama pozitifi gordukten sonra bir gun beklemek de gec bence.. mesela bu ay sadece bir gun boyunca pozitifi gordum, eger ilk gordukten sonra birgun bekleseydim, ovulasyon bitmis olacakti...
mesela benim bildigim, LH seviyesi artmaya basliyor, ve en fazla arttigi anda yumurtlama oluyor, ve ondan sonra azalmaya basliyor.. yani yumurtlama olup, LH azalirken test yaparsan, hala pozitif gorebilirsin.. ama pozitif gormen illa ki yumurtlamanin hala olmadigini gostermiyor..
onun icin buna karar verebilmek icin belli peryodlarla testi tekrarlamak gerek...
evt dogru onu biliyorum.. iste ne kadar uzun gorecegin de belli degil sonucta pozitifi...
bence hemen basla..hala ihtimal var gibi..
evet ben gec kalmistim, ama pozitifi gordukten sonra bir gun beklemek de gec bence.. mesela bu ay sadece bir gun boyunca pozitifi gordum, eger ilk gordukten sonra birgun bekleseydim, ovulasyon bitmis olacakti...
mesela benim bildigim, LH seviyesi artmaya basliyor, ve en fazla arttigi anda yumurtlama oluyor, ve ondan sonra azalmaya basliyor.. yani yumurtlama olup, LH azalirken test yaparsan, hala pozitif gorebilirsin.. ama pozitif gormen illa ki yumurtlamanin hala olmadigini gostermiyor..
onun icin buna karar verebilmek icin belli peryodlarla testi tekrarlamak gerek...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?