- 21 Şubat 2011
- 1.058
- 27
- 158
inş cnm ama dün sancım coktu bugün azaldı ama yine var ben pek beklemiyorum ama hayırlısı tabi subat 28 cekti ya yarınıda atlatırsam belki o zaman inanırım
bu arada bugün 6da uyandım karnım öyle ağrıyordu ki akşam da erken uyumuştum bacaklarımın ağrısından.. Sabah adet olacağım sandım öyle adet sancısı gibi karnım ve belim ağrıyordu ağrımı unutayım diye ev işine koyuldum ve şimdi işe geldim ağrım şimdilik yok ama biraz midem bulanıyor bakalım hayırlısı :44:
evet canım çok haklısın erken erken test yapıp moralini bozacağına biraz sabredip pozitifi görürsün inşallah
inş gelmiştir meleğin senin epey gecikmiş cnm ya
inşallah canım ben geçen ay hapı bıraktım acaba ondan mı gecikti diye beklemedeyim bi de 1 martta idrar testi yaptım negatif çıktı şimdi üzülmeyeyim diyorum
günaydın kızlar,
listeye baktım 2 güzel haber daha ay başında harika...ben de sabırsızlanmaya başladım son 4 günüm inş güzel bi haber de ben veririm.
Canım sen ne zamandır bekliyorsun benm iki yıl olacak nerdeyse bebek iteyeli ama hiç olmadı yasamadım bu zamana kadar
canım belki simdi cıkar artık ama yinede sen bekle garanti olsun ama iyi sabretmişin maallah inş vardır ya
günaydın kızlar,
listeye baktım 2 güzel haber daha ay başında harika...Ben de sabırsızlanmaya başladım son 4 günüm inş güzel bi haber de ben veririm.
inşallah canım allah hepimize verir inşallah çok sağol
gunaydin kizlarrrr :) cimekay merak ediyorum bgn test yapicakti,insallah hamistir yaaa
canım inş cok beklemezsin meleğin daha bu aydan gelmiştir beklemek cok zor gercekten bu ay hiç stres yapmadık biz gecen ay cok ümitlenmiştik erken geldi 1inde olmutum tatlım bu ayda gelen giden yok henüz akıntım var sadece ve vbu ay hiç dikkat etmedik calısmalara gününe falan oluruna bıraktık ben beklemeden kalktım bile olmaz artık diye doktora tekrar gidene kadar ara vermiştik bakalım belki beklemediğimiz anda gelir allahın izniyle
canım inş cok beklemezsin meleğin daha bu aydan gelmiştir beklemek cok zor gercekten bu ay hiç stres yapmadık biz gecen ay cok ümitlenmiştik erken geldi 1inde olmutum tatlım bu ayda gelen giden yok henüz akıntım var sadece ve vbu ay hiç dikkat etmedik calısmalara gününe falan oluruna bıraktık ben beklemeden kalktım bile olmaz artık diye doktora tekrar gidene kadar ara vermiştik bakalım belki beklemediğimiz anda gelir allahın izniyle
günaydın cnm inş güzel haberlerle gelir
canım yaşın da küçükmüş şimdi baktım 23müş ben 29-30 falan sanmıştım mesajı okuyunca 2 yıl uzun bi süre ama çok da gençsin hiç canını sıkma bence bu ay bişeyler olacak öyle hissediyorum iyi şeyler hem de inşallaahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?