Mart ayinda hamile kalmayi bekleyen anne adaylari

inş cnm benm evet herke öyle diyor yasın küçük daha olur falan diye ama kısmet canım

bu arada arkadaşlar yanlış anlamasın sen 2 yıldır uğraşıyorz diyince öyle sandım yoksa bütün arkadaşlara duacıyız yani sen stres yapma diye :96:

günaydın hanımlar..hayırlı günler umarım güzel bir gün güzel haberler alacağımız bir gün olur..inş

canım benim üzüldüm yaaa neyse allah ne zaman nasip ederse fazla sıkma canını akışına bırak bencede en güzel zamanda gelir inşaallah bebişin.

neşelikız'a ben de çok üzüldüm dün ağrılarım varken okumuştum ve canım çok sıkılmıştı buna hayırlsı olsun önümüzdeki ay hamiş olur inşallah

2 günüm kaldı gerçekleri öğrenmeye ne test yaptım ne kendimi dinledim dün akşam sol kalçam uyuştu hala uyuşuk bacağımın üst kısmıda öle ve bununla birlikte sol kasıklarımda ağrı giriyor ara ara..bunu neye yorayım bilemiyorum..
artık daraldım beklemekten gerçekten yorucu yıpratıcı.

canım ya ben belirtilerimi neye yorayım bilemedim hep hapı bırakmama yoruyorum ama içimde de umut var çok üzülmeyeyim diye diğerine az yoruyorumm

canım ya ben belirtilerimi neye yorayım bilemedim hep hapı bırakmama yoruyorum ama içimde de umut var çok üzülmeyeyim diye diğerine az yoruyorumm

allah boş çevirmez ondan isteyeni.ama kızlar hayırlı zamanı beklemekten başka çaremiz yok belki de sabrımızı deniyor..die düşünün.ben hep böle düşünüyorum seninle eşinle yumurtlamanla alakalı değil rabbim ol diyecek olacak biz sadece şükredeceğiz nacizene yorumum

canım geçmiş olsun bende iyiyim bende pek giremiyorum misafirlerden dolayı birde çalışıyorum gelene kadar neler konuşuluyo neler sonradan haberim oluyor.belirtiler güzel canım benim umarım bebişin seninledir.dualarım seninle canım öpüyorum kocamannnnnnnnnnnnnnnnn.

çok doğru diyosun her şey Allah'tan..

bu arada bitanemveben de adet sancısı çekiyormuş adet olacağım diye beklerken hamile olduğunu öğrenmiş. bu da aklıma geliyor inşallah bana da öyle olur ama yok yok ben hapa yorayım sonunda üzülmek de var biraz daha bekleyeyim kırmızıların gelmesini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…