inş cnm benm evet herke öyle diyor yasın küçük daha olur falan diye ama kısmet canım
Aynı yastaymısız cnm bnm inş aynı ay yani bu ay ikimizde kalırız
bu arada arkadaşlar yanlış anlamasın sen 2 yıldır uğraşıyorz diyince öyle sandım yoksa bütün arkadaşlara duacıyız yani sen stres yapma diye :96:
evet canım inşallah benim iki ayım kaldı 24 olmama
yok cnm stres değil aksine cok iyiyim gercekten rahatım
iyi o zaman senin adına sevindim inşallah bu ay çok çok mutlu oluruz
ben de bu ayın 17 sinde 24 olcam
Merhaba kızlar,size kötü bi haberim var,malesef adetim başladı 1 gün önceden,bu ay kötü tecrübeler yaşadım,önce testte pozitifi görmem sonra adetimden 2 gün önce kahverengi akıntıyı yerleşme kanaması zannetmem falan,neyse kızlar bi daha asla bu kadar umutlanmıycam,çok umutluydum çünkü,çok üzüldüm,çok ağladım gerçekten.Napalım kısmet değilmiş.
Bu arada yardımlarınız ve destekleriniz için çok teşekkürler kızlar,burası çok güzel.
günaydın hanımlar..hayırlı günler umarım güzel bir gün güzel haberler alacağımız bir gün olur..inş
günaydın hanımlar..hayırlı günler umarım güzel bir gün güzel haberler alacağımız bir gün olur..inş
canım ya ben belirtilerimi neye yorayım bilemedim hep hapı bırakmama yoruyorum ama içimde de umut var çok üzülmeyeyim diye diğerine az yoruyorumm
Arkadaşlar merhaba,
sürekli giremiyorum cumartesi misafirim gelecek kendimi yormadan yavaş yavaş temizlik yapıyorum cumartesiye anca biter
bitanemveben tebrik ederim canım Rabbim kucağına almayıda nasip etsin inşallah. Bizlerede dua et canım 6 günüm kaldı inşallah hamileyimdir.
Aborjinoscum adım Kadriye :)
Zerrin ve Nihal nasılsınız canım hiç halinizi hatrınızı soramadım kusura bakmayın kendimi iyi hissetmiyorum dikişlerim sanki kabarmış gibi duruyor bugün birde afedersenizi tuvaletimi yaparken kasıklarıma baskı oluyo sanki normalde adet belirtileri 1 gün önce başlardı ne olur dua edin bebişim benimledir ve inşallah olması gereken yerdedir(önceden yaşadıklarımı biliyosunuz) çok kötüyüm ya uykularım kaçıyor hamile olsam bile bebişimi ultrasonda görmeden ve kalp atışarını duymadan sevinemiycem ve inşallah sonrasıda sorunsuz olur ve 9 ay sonra kucağımızda olur bebişlerimiz 2011 kasım annesi olacaz dimi inşallah Rabbim nasip ederse öpüyorum sizi canlarım
CİMEKA inşallah hamilesindir canım benim yarında senin sevincini kutlarız inşallah
allah boş çevirmez ondan isteyeni.ama kızlar hayırlı zamanı beklemekten başka çaremiz yok belki de sabrımızı deniyor..die düşünün.ben hep böle düşünüyorum seninle eşinle yumurtlamanla alakalı değil rabbim ol diyecek olacak biz sadece şükredeceğiz nacizene yorumum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?