- 21 Şubat 2011
- 1.058
- 27
- 158
arkadaşlar sağolun beni uyardınız fakat eşim o kadar yorgunmuşki ne yaptımsa uyandıramadımmm!GÜNÜM 18 ŞUBAT--- 17 MART
SİZCE BİTTTİMİİİİ ŞANSSSS!!!BU KONUDA BENİ AYDINLATIRMISINIZZZ!!!
canım belli olmaz ille de muhtemel adetinden 14 gün öncesi yumurtlayacaksın diye bişey yok kalkınca çalışma yaparsınız canını sıkma
teşekkürler cnm yaaaa!!ama bnm dün akıntılarım vardı biliyormusunnn!!!
canım sen çok erken test yapmışsın şimdiden ne sevin ne üzül günün gelsin o zaman bakarsın ve inş hamilesindir...
Günaydın kızlar
şoklardayım..daha 5 günüm var ama ben kırmızıları gördümmmm
bu ay da olmadı... hiç bu kadar erken olmamıştıı. hayırlısı böyleymiş demek..
canım bu kadar erken idrarda çıkar mı daha 9 günün var erken değil mi kanda baktırsan?
o zaman hala sansın var demektir yap cnm bnm
evet canım hakkında hayırlısı ama çok erken olmuşsun anlamadım neden?
gerçektenmi cnm yaaa!!!ya biraz ben fazla abrttım galiba teşekkür ederim cnm .ama düşün eşin sadece en önemli günlerde yok seyahatte ne gıcık dimii!!!
Merhaba kızlar,size kötü bi haberim var,malesef adetim başladı 1 gün önceden,bu ay kötü tecrübeler yaşadım,önce testte pozitifi görmem sonra adetimden 2 gün önce kahverengi akıntıyı yerleşme kanaması zannetmem falan,neyse kızlar bi daha asla bu kadar umutlanmıycam,çok umutluydum çünkü,çok üzüldüm,çok ağladım gerçekten.Napalım kısmet değilmiş.
Bu arada yardımlarınız ve destekleriniz için çok teşekkürler kızlar,burası çok güzel.
cnm sakın üzülme vardır bir nedeni ben hayatımızda olan ıyı veya bıze kotu gıbı görünen şeylerde mutlaka sebep ve hayır olduguna ınanıyorum..o yuzden morallerimizi hiç bozmadan umutlarımızı nisana yeşertelim..
valla cnm sen hiç üzülme ovülasyon testiyle yumurtlama günün belirlemedinse üzülme cünkü herkesinki farklı olabiliyor bu ay bizde hiç dikkat etmedik yıpranmıstık gecen aydan o yüzden önemli günmüş hiç bakmadık canımız istedikçe calıstık benm yinede umudum yok hala ama günüm gecti
cnm sakın üzülme vardır bir nedeni ben hayatımızda olan ıyı veya bıze kotu gıbı görünen şeylerde mutlaka sebep ve hayır olduguna ınanıyorum..o yuzden morallerimizi hiç bozmadan umutlarımızı nisana yeşertelim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?