bencede arkadasım hiç üzülme bak gecen ay bende bütün belirtileri yasadım ve dedim kesin var bu ay hiçbir zaman o kadar ümitlenmemiştim ve erkenden gelmişti bende dedim bundan sonra hiçbire belirti beni inandıramaz adet gecikmesi dısında dedim ve suanda adetim gecikti cok rahattım bu ay anlıcan iş kafaya takmamakta gecikmesine ragmen bile inanmıyorum ben olacakmısım gibi bekliyorum beni kandıramazsın diyorum sende takma inş gelecek ay nasip olur
Merhaba aborjinos listede benim adımı kırmızı yapmışsınya,onu değiştirebilir nisin?Batım artık 30 mart çünkü.Gene bu ayki listedeyim yani)
Çok üzüldüm ama hayırlısı olsun canım.Bu ay da devammmm:-(
canım hemen degiştirdim zaten 30 marta eklemiştim seni
görmemiştim canım,çok teşekkürler... :81:
kizlar ben cikiyrum
temizlik beni bekliyor
kendinize iyi bakin
sizllerew hos sohbetler
ya arkadaşlar bitanemveben e ne oldu yaaa kan testi sonucuna gitti bir daha gelmedi meraklandım.
BUGÜN CUMAAAA!!HAYIRLI BİR CUMA GELSİN HERKESE İNŞALLAHH!!
bu kadar kalabalık liste görmemştimmm.
inş herkes tek tek cıkar listeden birkaç ay içinde
evet ya onu bende cok merak ediyorum inş kötü birsey yoktur hersey yolundadır
ben çok kısa süredir aranızdayım!!!ama okuduğum kadarı ile bu site ve bu güzel sıcak birliktelik tetikliyo herkese uğurlu gelşyor uzun zaman isteyipte olmayan bu gruba katılan larçıktmı diyooo
evet ya onu bende cok merak ediyorum inş kötü birsey yoktur hersey yolundadır
inşaallah birtanem bir gitti tam gitti bizi çatlatacak meraktan sanırım iyi olsunda önemli deil ama.
slm kızlar kusura bakmayın dün yamadım kan sonucum 563 çıkmış yarın doktora gitcem merak ettiğiniz için teşk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?