bende ilk kez katıldım dünden beri yazısıyorum uzun zamandır bende bekleyenlerdenim 2 yıl olacak nerdeyse belki banada ugurlu gelir
tebrik ederim bitanem bizde çatladık meraktan iyisinya önemli olan o allahım sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsinnnnnnnn.
slm kızlar kusura bakmayın dün yamadım kan sonucum 563 çıkmış yarın doktora gitcem merak ettiğiniz için teşk.
ayyy çok mutlu ettiniz beni 563 çıktı kızlar bu değere göre dört veya beş haftalık ama doktora yarın gitcem bakalım dün şaşkınlıktan yazamadım
çok güzellllll inş dr danda güzel sonuçlarla dönersin.......Allah hayırlı güzel bir evlat sahibi olmayı nasip etsin.......
inşallah cnm sağlıkla başlayıp kısmetiyle gelip hayırlı evlatlığı ile seninle yaşamını sürdürsün
tşk. sulisim inş. en çok onu merak ediyorum bakalım bir de alttan muayene ettirme diyor herkes sizin fikriniz var mı
liste uğurlu geldi inş. listedeki herkesin dileği gerçekleşir kısa zamanda
liste uğurlu geldi inş. Listedeki herkesin dileği gerçekleşir kısa zamanda
inş canım en ne zamandır bekliyordun seninde gebeliğin sorunsuz tamamına erer inş
cnm yaaa!biliyosun hamilelerin dileği olurrr!!
çocuğun sağlıcakla başlayıp kısmetiyle gelsin hayırlı evlatlığı ile yaşamını seninle devam ettirsinnnn!!!şimdi herkes sana soru soracak !!!ne zamanlar uyguladınn!hangi günlerde diyeee birde belirtilerinnn vsss. Bunları hamile birisinden dinlemek daha doğru geliyor insana
canım ben şubatta rahim filmi çektirdim sonra bu ay olmaz nasılsa diye dikkat bile etmedik yani daha önce yazmıştım öyle gün aşırı felan birlikte olmadık yani hiç beklemiyordum belirtilerim bulantım var onun haricinde adet sancılarım vardı başka birşeyim yoktu hatta ağrı kesici bile içmiştim adet sancısı diye
canım ben şubatta rahim filmi çektirdim sonra bu ay olmaz nasılsa diye dikkat bile etmedik yani daha önce yazmıştım öyle gün aşırı felan birlikte olmadık yani hiç beklemiyordum belirtilerim bulantım var onun haricinde adet sancılarım vardı başka birşeyim yoktu hatta ağrı kesici bile içmiştim adet sancısı diye
ya kızlar farkettiniz mi hep böle rahat olunca hamile kalıyosun biz iki aydır kasıyoz gün aşırı diye bence rahat bırakmak lazım ama işte rahatta bırakamıyorum yaaşöle bizim gibi stres yapıp aklından cıkmadan hamile kalan varmı yaa kızlar :26:
Bu arada benımde 10 martta böbrek filmim cekilcek o ilaçlı filmlerden 9 undada batım var yanı 9 da kesin sonucu ögrenmem lazım :44:
ben geldimmmmmm ve hala kırmızı kart yemedim ama bu gün çok halsizim ve inanılmaz ağrım var bitanemveben tekrar tbrk ediyorum cnm bugünün diğer güzel haberlerinide alırız inşallahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?