Mart ayinda hamile kalmayi bekleyen anne adaylari

iyi akşamlar kızlar bende mart ayını umutla bekliyorum ama her ay biraz daha umudum azalıyo

umudun azalmasın canım sakın sakın moralini bozma kaç aydır bekliyosun bilmiyorum haklısın da zaman ilerledikçe umudun azalmış psikolojik olarak çok normal böyle düşünmen ben de olsam ben de böyle düşünürdüm ama böyle düşünmememiz lazım ki bebiğimiz gelsin olumlu düşünmeye bakalım ben bu ay hapı bıraktım diye çok ihtimal vermiyorum yoksa çok çok umutlanırdım stres yok umutsuzluk yok tamam yasak

5 aydır deniyoruz bi tane kızım var korunmayı bırakınca hemen olur zannetmiştim yanılmışım moral verdin bana teşekkürler

hoşgeldin canım doğru diyosun cimeka'yı yazmayı unuttum iyi hatırlattın dinlenmesi lazım çok çok sevindim onun adına inşallah pazar günü o da listemize bebikli eklenir inşallah canım hiçbirimizin kırmızısı bi 9 ay mümkünse gelmesin

inşallah canım ya hepimizin dileği o.Bu arada bugün sabahtan beri kasıklarım ağrıyor göğüslerim 4-5 gündür şiş zaten ve bugün okulda sürekli midem bulandı.Bir ara neredeyse çıkaracaktım.1-2 dakika boyunca öğürmekten bittim.Batıma 6 gün var daha bilmiyorum ki bunlar belirti olabilir mi?Nefret ettim beklemekten

çok sevindim canım annesi sakın üzme bebişi yat dinlen ilaçlarınıda al pazar günüde güzel haberler ver.allahım kucağına almayı nasip etsin birtanem.sakın üzülme moral gerek.

hadi bakalım canım hayırlısı güzel bişeye vesile gibi geldi bu lekelenmeinşallah hamişsindir yap bakalım testı beklıyoruzz güzel haberleri kızlar moral oluyor bize de:)

kizlar, birsey sorcam.. 2 gundur surekli siddetli oksuruyorum..
simdi eger hamile kalmissam, bu bebegin tutunmasini engeller mi?
cok tedirgin oluyorum oksururken.. bunu nasil gecirebilirim, bir fikriniz varmi?

kizlar, birsey sorcam.. 2 gundur surekli siddetli oksuruyorum..
simdi eger hamile kalmissam, bu bebegin tutunmasini engeller mi?
cok tedirgin oluyorum oksururken.. bunu nasil gecirebilirim, bir fikriniz varmi?

Canım 2 gündür aynı sorun yani şiddetli öksürük bende de var.ani bu konuda çok bilgili değilim ama böyle şeylerin de bebişi etkileyeceğini hiç düşünmüyorum.Ama bu konuda bilgili bir arkadaş varsa ben de sevinirim.<

canım inşallah hamilesindir ve bunlar da onun erken belirtileridir ama bence sen yine de adet gününe kadar çok çok ümitlenme sonra kırmızıları görünce o kadar hayal kırıklığı yaşarsın inşallah öyle olmaz da bunlar şimdilik psikolojik diye düşün kendini çok dinlememeye çalış ama olumlu düşünmeyi de elden bırakma bi de mide bulantısı için erken değil mi gerçi belli de olmaz hayırlısı canım

canim, bende etkileyecegini dusunmuyordum,
ama az once sunu gordum;
Hamileyken oksurmek

ve cokkk tedirgin oldumm...:18::18::18::18::18::18:

hap hiç kullanmadın canım eşim korunuyodu ama hapı bıraktığı ay hamile kalanı çok duydum bence fazla bi etkisi yok bırakılınca hatta hapla hamile kalanlar

inşallah canım inşallah ben de ilk ay hamile kalanlardan olurum inşallah haplar en az etkiyi bırakmıştır moral oldu canım çok sağol bence hap kullanmasaydım şansım daha yüksek olurdu sanki hayırlı şanslar canım

hadi bakalım canım hayırlısı güzel bişeye vesile gibi geldi bu lekelenmeinşallah hamişsindir yap bakalım testı beklıyoruzz güzel haberleri kızlar moral oluyor bize de:)

inşallah canım ama benden çok ümitlenmeyin tamam mı kan testş yaptırana kadAR Ben bile inanmıcam çünkü

Sağol desteğin için canım.Ümitlenmemeye çalışıyorum ama ilk defa da böyle şeyler yaşayınca şaşırıyorum.Gögüslerimdeki şişlik geçen ay da vardı onu takmıyorum zaten ama kasık ağrısı ve mide bulantısı ilk defa oldu.Mide bulantısı en erken ne zaman olur ki???

canim, bende etkileyecegini dusunmuyordum,
ama az once sunu gordum;
Hamileyken oksurmek

ve cokkk tedirgin oldumm...:18::18::18::18::18::18:

Zaten gün beklemek sıkıyordu bizi bir de bu geldi.Canım ben ılık içecekler içiyorum sabahtan beri bir de pastil aldım boğaz ağrım da olunca ilaç kullanamıyoruz tabi bir şeyler belli olmadan.Ne diyelim her şeyin hayırlısı olsun canım.

aynen canim... ilac kullanamiyorum belli olmadigindan...
ama senin az kalmis.. bebek varsa coktan tutunmustur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…