zaten devlet aşılamayı karşılıyomu bi fikrim yok.aşılama değilde galiba sadec tüp bebeği karşılıyo
canım bende adetimin 3. günü gittim ve alttan baktıyumurtlama takıbı ıcınd oktora gıdenlerınız varmı
Ben yarın gıdıcem ama adetımın 5. gunu
Acaba alttanmı bakarlar yoksa sadece testmı yaparlar
off
15dk flan cnm çalışıyorum ben ama işten izin aldım sonra eve geldim yattım akşam üstü kasıklarımda baya sancı oldu ama ertesi gün bişey kalmadı çok şükür . Inşallah yumurtaların güzel sağlıklı gelişir ve herşey yolunda gider fazla stres yapıp kafana takma sakın canım yumurtalar büyümezse dr yarım bırakır tedavi burda bi kaç arkadaşımdan öyle duydum .
canım bende adetimin 3. günü gittim ve alttan baktı
ki benim dr alttan bakmaz kolay kolay
ama ben klomen+çatlatma iğnesi kullanmıştım sanırım çatlamayan bir yumurtam varmış sanırım ondan emin olmak istedi testte yaptırmamı istedi adet bitiminde yarın gidiyorumm
kızlar bu topik ne hareketli maaşallah mesajların hepsini okuyamıyorum
hamile arkadaşlarımı tebrik ediyorum sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallahh
Evet tup bebegı ıkı kere karsılıyor ama bundanonce
asılama falan yapılmıs olması gerekıyor dıye bılıyorum
canım benim hayırlısı diyorum bende .üzülmemek elde değil ama inşallah nisana senınle aynı duyguları paylaşıyorum suan ve usanmadan calışmalara devem diyorum
cimeka canım başınız soğolsun, mekanı cennet olsun inşallah. sende üzme sakın kendini seni özliycez aramızda yokken öpüldü canım
bebek için herşeye katlanıcaz artık ne yapalım ama adetli iken zor oluyor daha çok utanıyor insan senin dr bayanmış benimki erkekayy hayırlısı ozaman ne dıyım
Benı gorsenız komedı zaten
kadın bakarken gecende ben yuzumu kapıyorum ne alakaysa :)
Bırde sımdı testlerden dolayı devlete gıdıcem
Burda ozele gıttımde pek bır sonuc alamadım bırde devlette denıcem yarıns ansımı
arkadasımın tavsıye ettıgı bır devlette doktor var
o eşinde sorun oldugunu anladı ve ılacın ıkıncı ayında bebısıne kavustu suan 1.5 aylık bebısımız
bebek için herşeye katlanıcaz artık ne yapalım ama adetli iken zor oluyor daha çok utanıyor insan senin dr bayanmış benimki erkek
ben ilk devlete gittim derdimi sandalyede anlattığımla kaldım muayene bile etmedilerşimdi özele gidiyorum umarım gerkli ilgiyi görürsün canım
yumurtlama takıbı ıcınd oktora gıdenlerınız varmı
Ben yarın gıdıcem ama adetımın 5. gunu
Acaba alttanmı bakarlar yoksa sadece testmı yaparlar
off
Arkadaşlar birşey sorcam;
20lik dişim apse yapmış, doktor 10 tane iğne verdi... prospektüsü okuduğumda gebelik döneminde çok gerekli olmadıkça kullanılmamalıdır yazıyor.. ama öyle büyük bi acım vardı ki(çenemi açamıyorum o derece) iğnenin ilkini hemen vurdurdum.... yumurtlama günüm 4 marttı.. döllendiyse eğer şuan 3 gün oldu.. bi zararı olurmu acaba.. ??:18::18::18::18:
tedavi ya iğne olacaktı yada daha uzun süre antibiyotik..
İyi geceler kızlar.Önce yine çarçabuk eski yazıları bir okudum.
Cimekacım başın sağolsun tatlım.Ölüm de doğum da bizler için ne diyeceksin.
dryyvz canım tebrik ederim.İnşallah sağlıkla alırsın bebişini kucağına.
Bu arada kırmızıları gören arkadaşlar umarım öbür aya istediğiniz her şey olur.
Hıııı öğretmen sayımız da artmış bu arada.Bir arkadaşın dediğine çok güldüm.Öğretmen hastalığımıdır ne demiş ya
canım hamileliğin başladığı ilk 15 gün içerisinde yapılan işlemlerin bebeğe bir etkisi olmadığını, geçen ay eşi doktor olan bir arkadaş, ben tomografi çektirmek zorunda kaldığımda bana söylemişti bu forumda, bebeğin zaten kendine özgü bi kalkanı oluyormuş o süreçte, dış etkenlerden henüz etkilenmiyormuş tatlım merak etme sen..ben çok araştırmıştım..ama istersen doktoruna bir sor yine de..için rahat olsun diye ama bir kaç kişi bana bunu söylemişti..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?