Mart ayinda hamile kalmayi bekleyen anne adaylari

yumurtlama takıbı ıcınd oktora gıdenlerınız varmı
Ben yarın gıdıcem ama adetımın 5. gunu
Acaba alttanmı bakarlar yoksa sadece testmı yaparlar
off
canım bende adetimin 3. günü gittim ve alttan baktı
ki benim dr alttan bakmaz kolay kolay
ama ben klomen+çatlatma iğnesi kullanmıştım sanırım çatlamayan bir yumurtam varmış sanırım ondan emin olmak istedi testte yaptırmamı istedi adet bitiminde yarın gidiyorumm

kızlar bu topik ne hareketli maaşallah mesajların hepsini okuyamıyorum
hamile arkadaşlarımı tebrik ediyorum sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallahh

yok iyim stres te yapmıyorum çok şükür mutluyum sadece heyecanlıyım.inşallah emeklerimiz boşa gitmez.iyi gecelr canım hoşçakal hayırlı haberlerini beklicem

ayy hayırlısı ozaman ne dıyım
Benı gorsenız komedı zaten
kadın bakarken gecende ben yuzumu kapıyorum ne alakaysa :)
Bırde sımdı testlerden dolayı devlete gıdıcem
Burda ozele gıttımde pek bır sonuc alamadım bırde devlette denıcem yarıns ansımı
arkadasımın tavsıye ettıgı bır devlette doktor var
o eşinde sorun oldugunu anladı ve ılacın ıkıncı ayında bebısıne kavustu suan 1.5 aylık bebısımız

canım teşekkür ederim sen de hiç canını sıkma 1 ay dediğin nedir ki inşallah biz de burda hamileyim diye haykırırırz kendine iyi bak canım

bebek için herşeye katlanıcaz artık ne yapalım ama adetli iken zor oluyor daha çok utanıyor insan senin dr bayanmış benimki erkek
ben ilk devlete gittim derdimi sandalyede anlattığımla kaldım muayene bile etmediler şimdi özele gidiyorum umarım gerkli ilgiyi görürsün canım

iyi geceler herkese..umarım yarın hamile sayısı daha da çoğalır..güzel haberlerinizi okumak nasip olur inşallah..

hepinize iyi geceler arkadaşlar her şey gönlünüzce olur inşallah

ben erkege heralde bı acıle felan gıtmem lazım kı
bırgun acıllık oldum agrıdan erkek muayene edcem deyınce dırek agrım sızım gıttı o denlı yanı
ama gecen hafta erkege gıttım sadece ustten muayene ettı
tabı bılıyordum ustten muayenelık oldugunu
ınsallah hersey guzel olur yaaa
yarın yazarım sıze olan bıtenı kızlar
Bu arada hepınıze ıyı geceler kızlar

İyi geceler kızlar.Önce yine çarçabuk eski yazıları bir okudum.
Cimekacım başın sağolsun tatlım.Ölüm de doğum da bizler için ne diyeceksin.
dryyvz canım tebrik ederim.İnşallah sağlıkla alırsın bebişini kucağına.
Bu arada kırmızıları gören arkadaşlar umarım öbür aya istediğiniz her şey olur.
Hıııı öğretmen sayımız da artmış bu arada.Bir arkadaşın dediğine çok güldüm.Öğretmen hastalığımıdır ne demiş ya

yumurtlama takıbı ıcınd oktora gıdenlerınız varmı
Ben yarın gıdıcem ama adetımın 5. gunu
Acaba alttanmı bakarlar yoksa sadece testmı yaparlar
off

ben gittim canım 2 ay klomenle takip yaptık.ben adetin 2 günü gidiyordum alttan muayene ediyor ve klomen benzeri ilaç verip adetin 5 gününden itibaren 5 gün kullandıktan sonra yumurta oluşmuşmu diye muayene ediyor ona göre gerek görürse çatlatma iğnesi veriyor.hormonlarımada adetin 2. günü baktırmıştım.

canım hamileliğin başladığı ilk 15 gün içerisinde yapılan işlemlerin bebeğe bir etkisi olmadığını, geçen ay eşi doktor olan bir arkadaş, ben tomografi çektirmek zorunda kaldığımda bana söylemişti bu forumda, bebeğin zaten kendine özgü bi kalkanı oluyormuş o süreçte, dış etkenlerden henüz etkilenmiyormuş tatlım merak etme sen..ben çok araştırmıştım..ama istersen doktoruna bir sor yine de..için rahat olsun diye ama bir kaç kişi bana bunu söylemişti..

çok sağol canım..

öğrtmen hastalığına ben de çok güldüm.. dışarıdan ne kadar rahat görünüyor bizim meslek.. görünen kısmı 2 ay yaz tatili,ve sömestr tatli, ama bir de buzdağının görünmeyen kısmı varki sormayın gitsin...

canım hayırlısı olsun ,benm de kırmızılara 3 gün var daha ama ben bugun olacakmışım gibi ağrıyo karnım

Ayyyyy KUPPE içim nasıl ferahladı anlatamam.. şuan bunu okurken yanımda olsaydın sana sımsıkı sarılırdım.. Artık kara kara düşünmeye başlamıştım.. çok çok çok sağol canımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…