inşallah tutar hayatım, inşallah hamilesindir. aşılama nasıl oluyor, ücretleri nasıl?
CANIM YUMURTA TAKİBİNDEN SONRA ÇATLATMA İĞNESİYLE OLUYO BENİM 1300 TL Yİ BULDU DR.İLAÇLAR VS. 500 DR 400 İĞNELER 75 TEST 230 SPERM YIKAMA 85 DE ÇATLATMA BÖYLE YANİ İNŞALLAH HEPİMİZİN HAKKNDA HAYIRLISI OLUR YETERKİ GELSİN BEBİŞLER:)
banada bu ay aşılama yapılacak inşallah seninki de tutar benimki de streslimisin peki nasıl oldu zormuydu
kırmızılar geldiiii benimdeee
kızlar folık asit kullanımı gebeliği gecıktıryormuş duyan var mı
slm arkadaşım üzgünüm ama malesef alttan muuayene oluyo bende yaklaşık 2 senedir yumurta takibi oldum bu ay aşılama oldum ilk defa inş tutar rabbim
Kırmızılar geldiiii benimdeee
canım sabırsızlanıyorum tabi ama mümkün olduğuncada stres yapmamak istiyorum .haftaya pzt salı test kan testi yaparsam sonuç belli olur büyük ihtimalle hayırlısı olur hepimiz iiçn inşalah..
CANIM YUMURTA TAKİBİNDEN SONRA ÇATLATMA İĞNESİYLE OLUYO BENİM 1300 TL Yİ BULDU DR.İLAÇLAR VS. 500 DR 400 İĞNELER 75 TEST 230 SPERM YIKAMA 85 DE ÇATLATMA BÖYLE YANİ İNŞALLAH HEPİMİZİN HAKKNDA HAYIRLISI OLUR YETERKİ GELSİN BEBİŞLER:)
canım sabırsızlanıyorum tabi ama mümkün olduğuncada stres yapmamak istiyorum .haftaya pzt salı test kan testi yaparsam sonuç belli olur büyük ihtimalle hayırlısı olur hepimiz iiçn inşalah..
inşallah tutmuştur ben aşılamanın tutma ihtimalinin her seferinde %20-25 olduğunu duydum.ben cuma günü yumurta kontrolüne gidicem ondan sonrada çatlatma yapılıp aşılama olacak.bende ilaçlara 185 lira verdim aşılmanın herşeyi dahil 600 lira vericem.
Bu fiat ozel hastane ıcın dımı ?
Yanı devlet degıl sanırım
banada bu ay aşılama yapılacak inşallah seninki de tutar benimki de streslimisin peki nasıl oldu zormuydu
YOK CANIM ASLINDA HİÇ Bİ ZORLUĞU YOK RAHİM FİLMİ ÇEKTİRMİŞTİRSİN MUTLAKA ORDAKİNDEN DAHA HAFİF Bİ ACI DİYEBİLİİRM .BEN DR A GİDENE KADAR ZANGIR ZANGIR TİTRİYODUM AAMA DR A GİDİNCE ALLAH Bİ CESARET VERDİ SANKİ HİÇ NASIL OLDU NASIL BİTİ YEMİNLE ANLAMADIM ..
STRES KONUSUNA GELİNCE ŞİMDİ DEĞİL AMA KIRMIZILARI GÖRÜNCE DEPRESYONA GİRİYORUM
OZAMAN BİR İKİ GÜN KÖTÜ OLUYORUM TABİKİ. AMA İNANIYORUM VE BİLİYORUMKİ RABBİM HEPİMİZE BİR GÜN BU DUYGUYU YAŞATCAM DUA EDELİMDE BİZ SIYIRMADAN OLSUN
inşallah tutmuştur ben aşılamanın tutma ihtimalinin her seferinde %20-25 olduğunu duydum.ben cuma günü yumurta kontrolüne gidicem ondan sonrada çatlatma yapılıp aşılama olacak.bende ilaçlara 185 lira verdim aşılmanın herşeyi dahil 600 lira vericem.
evet canım inşallah hepimiz yaşarız birgün ama ogün gelene kadar üzülmemek elde değil peki işlemden sonra yattınmı orda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?