Mart ayinda hamile kalmayi bekleyen anne adaylari

banada bu ay aşılama yapılacak inşallah seninki de tutar benimki de streslimisin peki nasıl oldu zormuydu

canım sabırsızlanıyorum tabi ama mümkün olduğuncada stres yapmamak istiyorum .haftaya pzt salı test kan testi yaparsam sonuç belli olur büyük ihtimalle hayırlısı olur hepimiz iiçn inşalah..

slm arkadaşım üzgünüm ama malesef alttan muuayene oluyo bende yaklaşık 2 senedir yumurta takibi oldum bu ay aşılama oldum ilk defa inş tutar rabbim

hayırlısı ozaman
bu geceden kendımı yarınkı alttan muayene ıcın hazırlamam en mantıklısı
off ne zormus su bebek ısı
halbukı 3 senedır korunuyorum
odum patlardı sanırdımkı denedıgım an hamıs kalcam

Kırmızılar geldiiii benimdeee

inş nisana nasip olsun bebiş artık.....hayırlsı olsun

canım sabırsızlanıyorum tabi ama mümkün olduğuncada stres yapmamak istiyorum .haftaya pzt salı test kan testi yaparsam sonuç belli olur büyük ihtimalle hayırlısı olur hepimiz iiçn inşalah..

ayyy haid bakalım inş her eşy yolunda gider.....

kızlar folık asit kullanımı gebeliği gecıktıryormuş duyan var mı

hiç duymadım ve çok şaşırdım:S

bebişler gelsinde değer tabi herşeye. hadi bakalım inşallah güzel haberini alırız:)

Kırmızılar geldiiii benimdeee

üzülme canım, nisana hamile olursun inşallah

inşallah tutmuştur ben aşılamanın tutma ihtimalinin her seferinde %20-25 olduğunu duydum.ben cuma günü yumurta kontrolüne gidicem ondan sonrada çatlatma yapılıp aşılama olacak.bende ilaçlara 185 lira verdim aşılmanın herşeyi dahil 600 lira vericem.

Bu fiat ozel hastane ıcın dımı ?
Yanı devlet degıl sanırım

banada bu ay aşılama yapılacak inşallah seninki de tutar benimki de streslimisin peki nasıl oldu zormuydu

YOK CANIM ASLINDA HİÇ Bİ ZORLUĞU YOK RAHİM FİLMİ ÇEKTİRMİŞTİRSİN MUTLAKA ORDAKİNDEN DAHA HAFİF Bİ ACI DİYEBİLİİRM .BEN DR A GİDENE KADAR ZANGIR ZANGIR TİTRİYODUM AAMA DR A GİDİNCE ALLAH Bİ CESARET VERDİ SANKİ HİÇ NASIL OLDU NASIL BİTİ YEMİNLE ANLAMADIM ..
STRES KONUSUNA GELİNCE ŞİMDİ DEĞİL AMA KIRMIZILARI GÖRÜNCE DEPRESYONA GİRİYORUM
OZAMAN BİR İKİ GÜN KÖTÜ OLUYORUM TABİKİ. AMA İNANIYORUM VE BİLİYORUMKİ RABBİM HEPİMİZE BİR GÜN BU DUYGUYU YAŞATCAM DUA EDELİMDE BİZ SIYIRMADAN OLSUN

evet canım inşallah hepimiz yaşarız birgün ama ogün gelene kadar üzülmemek elde değil peki işlemden sonra yattınmı orda

canım senin fiyat iiymiş gene . Ama ben özel muyehaneye ve testler falanda özel labratuarda oldu 2 sene hastanerle uğraştım bişey yapamadılar bu dr umun çok metini duydum ve gerçekten iyi bi dr . Herşey önce allahtan gelcek tabiki ama yinede biz tedbiri alalım takdir allahın..

evet canım inşallah hepimiz yaşarız birgün ama ogün gelene kadar üzülmemek elde değil peki işlemden sonra yattınmı orda

15dk flan cnm çalışıyorum ben ama işten izin aldım sonra eve geldim yattım akşam üstü kasıklarımda baya sancı oldu ama ertesi gün bişey kalmadı çok şükür . Inşallah yumurtaların güzel sağlıklı gelişir ve herşey yolunda gider fazla stres yapıp kafana takma sakın canım yumurtalar büyümezse dr yarım bırakır tedavi burda bi kaç arkadaşımdan öyle duydum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…