Mart ayinda hamile kalmayi bekleyen anne adaylari

yumurtlama takıbı ıcınd oktora gıdenlerınız varmı
Ben yarın gıdıcem ama adetımın 5. gunu
Acaba alttanmı bakarlar yoksa sadece testmı yaparlar
off

ayyyy çok sevindim ya...kaç çıktı sonucun?hadi bakalım bizi unutma...

unuturmuyum dualarım sizinle kızlar.. canım reglm yarın ben erken yaptırdım testi ve 126 çıktı verilen referans değerleri yaşa göre farklılık gösterebiliyormuş aklınızda olsun... 3-4 haftalık hamileyim yazılana göre..

bir sorun olmasa bile aşılama yada yumurtlama tedavisi yapılıyor mu?

tubaerkan
tesekkurler evet cnm bunu sordumda merak edıyorum alttan bakılma korkum var heop benımde

hayırlı olsun canım

bir sorun olmasa bile aşılama yada yumurtlama tedavisi yapılıyor mu?

canım evet görünürde bi sorun yok herşey normal ama yinede 1 yıldan uzun süredir korunmamaya rağmen yinede gebelik olmuyosa zaten yumurtlama tedavisine başlıyo doktor ama tabi erkekte de kadındada herşey normalse.ama artık bana aşılama yapacak doktor.zaten aşılama yapıldığı ay yumrtlama tedaviside yapılıyo aynı zamanda

tebrik ederim tatlım çok sevindim bende.ne güzel ya Allahım herkeze nasip eder inşallah

çok sağolun canlar darısı tez vakitte isteyen herkezin başına olsun inşallah Allah ım isteyen herkeze nasip etsin..

inşallah tutar
ben yarın solucem 2 aydır korunmuyorum ama yumurtlama testlerım hep negatıf aynı zamanda yumurtlamıyorum yanı
sanırım bundan dolayı uzun sure bekle demez sanırımd oktor cunku problem var suan dıye dusunuyorum

canım hiç korkma sıkma kendini bende çok rahatsız olmuştum ilk muayenemde ama sonra doktoruma alıştım çok rahatım şimdi önemli olan doktor zaten.arada mecburen başka doktora muayene olmak zorunda kalmıştım aynı rahatsızlığı yine duydum ama.alıştığın doktor çok önemli.bide tedavi uzun süremi diye sormuşun uzun süreceğini sanmıyorum ama sürsede sorun varsa hallolour hiç olmazsa.tedaviden anlaman gereken şey ise yumurta olgunlaştırma ve çatlatmadır bunlarda aynı ay içerisinde olur zaten

canım sorun yoksa neden aşılama yapıyorlar? beklememek için mi?

cnm ılgın ıcın tesekkur ederım
zaman olarak kastım
yanı doktor bana
sen zaten daha ıkı ay olmus deyıp gondermez ınsallah dıye dedım
Ama yumurtlamadıgımı ogrenınce sanırım gondermez tabı ınsallah

yumurtlama takıbı ıcınd oktora gıdenlerınız varmı
ben yarın gıdıcem ama adetımın 5. Gunu
acaba alttanmı bakarlar yoksa sadece testmı yaparlar
off

slm arkadaşım üzgünüm ama malesef alttan muuayene oluyo bende yaklaşık 2 senedir yumurta takibi oldum bu ay aşılama oldum ilk defa inş tutar rabbim

tabi canım sende bi sorun varsa zaten mutlaka tedavi vermesi gerekir.üzülme takma kafana olurmu hallolur mutlaka

slm arkadaşım üzgünüm ama malesef alttan muuayene oluyo bende yaklaşık 2 senedir yumurta takibi oldum bu ay aşılama oldum ilk defa inş tutar rabbim

inşallah tutar hayatım, inşallah hamilesindir. aşılama nasıl oluyor, ücretleri nasıl?
evet canım artık daha fazla beklemenin anlamı yok ben 3 yıldır evliyim sorunlar halloldu ama hala gebelik yok.aşılama zaten nedeni belirlenemeyen inferilite durumlarında yapılıyo

bizim de 9 ay oldu. doktor tedaviye çağırdı ama biz bir seneyi dolduralım dedik. gerekirse biz de öyle yaparız artık. İnşallah en kısa zamanda hepimiz kavuşuruz bebişlerimize.

merhaba arkadaşım aşılama yapıldımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…