MErhaba cnm
Aborjınosa yazmıssın
aynı sorunları yasıyoruz bızde aborjınoscumla :)
Bende yarın doktora gıdıcem 5. gunum yarın adetımın
acaba alttan bakarmı yoksa dırek testmı yapar
cok heycanlıyımda :canım hormon testi için ben 3.gün gitmiştim kolumdan kan alıp test yaptılar.bunu sordun değilmi yanlışmı anladım
ayyyy çok sevindim ya...kaç çıktı sonucun?hadi bakalım bizi unutma...
kızlar ben adetimin 3.günü gittim doktora noluyo bi sorun varmı diye çok şükür yokmuş bu ay yumurtlama tedavisine başlayalım hatta aşılama yapalım dedi çok mutlu oldum inşallah tutar bende anne olurum artık
dryyvz kullanıcısından alıntı
Kızlar merhaba.. geçen gün test yapmıştım ve 2. çizgi silik çıkmıştı..
Sabah kan verdim ve hamileyimmmm ay bende sonunda hamileyim yazabildim yuppiiii
HAYIRLI OLSUN ARKADAŞIM COK GUZEL BIR HABER İNŞ ALLAH HERKESE VERSİN
bir sorun olmasa bile aşılama yada yumurtlama tedavisi yapılıyor mu?
dryyvz kullanıcısından alıntı
Kızlar merhaba.. geçen gün test yapmıştım ve 2. çizgi silik çıkmıştı..
Sabah kan verdim ve hamileyimmmm ay bende sonunda hamileyim yazabildim yuppiiii
HAYIRLI OLSUN ARKADAŞIM COK GUZEL BIR HABER İNŞ ALLAH HERKESE VERSİN
tebrik ederim tatlım çok sevindim bende.ne güzel ya Allahım herkeze nasip eder inşallah
canım evet görünürde bi sorun yok herşey normal ama yinede 1 yıldan uzun süredir korunmamaya rağmen yinede gebelik olmuyosa zaten yumurtlama tedavisine başlıyo doktor ama tabi erkekte de kadındada herşey normalse.ama artık bana aşılama yapacak doktor.zaten aşılama yapıldığı ay yumrtlama tedaviside yapılıyo aynı zamanda
inşallah tutar
ben yarın solucem 2 aydır korunmuyorum ama yumurtlama testlerım hep negatıf aynı zamanda yumurtlamıyorum yanı
sanırım bundan dolayı uzun sure bekle demez sanırımd oktor cunku problem var suan dıye dusunuyorum
canım evet görünürde bi sorun yok herşey normal ama yinede 1 yıldan uzun süredir korunmamaya rağmen yinede gebelik olmuyosa zaten yumurtlama tedavisine başlıyo doktor ama tabi erkekte de kadındada herşey normalse.ama artık bana aşılama yapacak doktor.zaten aşılama yapıldığı ay yumrtlama tedaviside yapılıyo aynı zamanda
canım hiç korkma sıkma kendini bende çok rahatsız olmuştum ilk muayenemde ama sonra doktoruma alıştım çok rahatım şimdi önemli olan doktor zaten.arada mecburen başka doktora muayene olmak zorunda kalmıştım aynı rahatsızlığı yine duydum ama.alıştığın doktor çok önemli.bide tedavi uzun süremi diye sormuşun uzun süreceğini sanmıyorum ama sürsede sorun varsa hallolour hiç olmazsa.tedaviden anlaman gereken şey ise yumurta olgunlaştırma ve çatlatmadır bunlarda aynı ay içerisinde olur zaten
yumurtlama takıbı ıcınd oktora gıdenlerınız varmı
ben yarın gıdıcem ama adetımın 5. Gunu
acaba alttanmı bakarlar yoksa sadece testmı yaparlar
off
canım sorun yoksa neden aşılama yapıyorlar? beklememek için mi?
cnm ılgın ıcın tesekkur ederım
zaman olarak kastım
yanı doktor bana
sen zaten daha ıkı ay olmus deyıp gondermez ınsallah dıye dedım
Ama yumurtlamadıgımı ogrenınce sanırım gondermez tabı ınsallah
slm arkadaşım üzgünüm ama malesef alttan muuayene oluyo bende yaklaşık 2 senedir yumurta takibi oldum bu ay aşılama oldum ilk defa inş tutar rabbim
evet canım artık daha fazla beklemenin anlamı yok ben 3 yıldır evliyim sorunlar halloldu ama hala gebelik yok.aşılama zaten nedeni belirlenemeyen inferilite durumlarında yapılıyo
canım ben 3 yıldır evliyim sadece 4 ay korunduk ama ondan sonra bende kist oluştu sürekli.ben iyi olduğumda da meğer eşimde sorunlar varmış neyse o tedavi oldu ilaç kullanıyo bende 2 ay önce rahim filmi çekindim yine olmayınca doktor artık aşılama yapalım dedi.bence de sen git doktora hormonlara zaten mutlaka bakılmalı.benim doktorum ilk yaptığı şeydi
slm arkadaşım üzgünüm ama malesef alttan muuayene oluyo bende yaklaşık 2 senedir yumurta takibi oldum bu ay aşılama oldum ilk defa inş tutar rabbim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?