Mart ayinda hamile kalmayi bekleyen anne adaylari

sen çok doğru söylemişsin canımm ama o nasıl anlamışş durumu baksana..bencede boşverr...işte benim durumum bu..dünkü idrar testi pozitif ama kan testi negatif..ve hattaa bugün 2 kere daha yaptığım idrar testleri..onlarda pozitif....ama umudum yok çünkü kanda çıkmadı.değerim 0.00.
umarım çok geçmeden kandada baktırır o arkadaş ve umarım benim gibi hayal kırıklığı yaşamaz...

ya kizlar ben cok uzuldum, bu idrar testinde pozitif cikip, kanda negatif cikma meselesine..
simdi cift cizgi gorsem bile aklimda bir kocaman bir "acaba" kalacak hep..

demiyaaa bende çok şaşırdım .....ilk defa duydum böyle bir şeyide....Allahım kimseye yaşatmasın nasıl üzücü bir şey....çift çizgiyi görmesen kanda 0 çıksa bu kadar üzülmezsin tam seviniyorsun sevincin kursağında kalıyor.....

yaaa ne güzel listemiz şenlenmişşş..
yeni hamilelerimizi tebrik ediyorumm
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin İnşallah

Allah aşkına nasıl unutulduğunu öğrenirseniz bana da anlatın. Unutamıyorum her saniye aklımda ya...

canım takma kafana..benimde lh çok yüksekti..ben hayıt tohumu içtim 3-4 ay boyunca bunun yanında aslanpençesi içtim..lh ilk ölçümde 20 nin üstündeydi bunları kullandıktan sonra 5 e düştü ve bir sonraki ay hamile kaldım ama malesef kalbi durdu..bitki kürlerini denemeni tavsiye ederim

inş ben uyardım ama ark çok emin 2 hamileliğiymiş o cahilmiymiş bilmiyormuymuş..... inş kimsenin başına gelmez......çok zor bir durum....inş canım tekrar yaşamazsın.....

Canım bu ay 3 4 gündür başladım. Hayıt arı sütü bir de hafize ana macunu diye bir şey kullanıyorum. Doktor iyice geriyor beni vaz geçtim doktordan. Zaten bu aydan sonra aşılama dedi ama kendiliğinden de hamile kalabilirsin dedi. Ben de alternatif tıbba yöneldim. Bu bitkilere daha çok güveniyorum ilaçlardan . İnşallah sizdeki olumlu etkisini ben de görürüüm.

inş ben uyardım ama ark çok emin 2 hamileliğiymiş o cahilmiymiş bilmiyormuymuş..... inş kimsenin başına gelmez......çok zor bir durum....inş canım tekrar yaşamazsın.....

inşlahh canım gerçekten çok kötü..b şekilde olmadığını öğrenmek çok daha zor..ama bugünkü 2 idrar testimde pozitif:))))))sakın testlere güvenmeyin.....

Canım bu ay 3 4 gündür başladım. Hayıt arı sütü bir de hafize sultan macunu diye bir şey kullanıyorum. Doktor iyice geriyor beni vaz geçtim doktordan. Zaten bu aydan sonra aşılama dedi ama kendiliğinden de hamile kalabilirsin dedi. Ben de alternatif tıbba yöneldim. Bu bitkilere daha çok güveniyorum ilaçlardan . İnşallah sizdeki olumlu etkisini ben de görürüüm.

Allah aşkına nasıl unutulduğunu öğrenirseniz bana da anlatın. Unutamıyorum her saniye aklımda ya...

ben 10 ay kafaya taktımm..internetten çıkmıyordum..artık tüp bebek deneyelim başka çare yok dediğimiz 11.ay hamile kaldım..hayatınızı bebeğe endekslemeyin..yürüyüş yapın,sinemaya gidin,arkdaşlarınızı çağırın,kitap okuyun..yumurtlama zmanlarında başka şeylerle uğraşmaya çalışın..hamile kaldığımı öğrendiğim ay nasılsa değilimdir bari gününü geçirip ümitlenmeyelim diye yaptırmıştık:)nasip işte

inşallah görürsün canım..bu lh ın stres ile de çok büyük etkisi var..aslanpençesini dene derim..düşük olanı yükseltiyor,yüksek olanı düşürüyor..tadı kötü ama sonucuiyi olacaksa değer..hayıt tohumunu en az 3,4 ay kullan

canım dediğin gibi allahın en güzel zamanda nasip etsin .inşaallah nisanda gelir bebişin seni çok bekletmez.

Evet ben de belki önümüzdeki ay bu açıdan rahatlarım klomenler ovitrelleler daha çok umutlandırıyor beni bu kez hep düşünüyorum. Yaza tüp bebek yaptırana kadar ara vericem bu bebek fikrine ama çalışmalara devam. Umarım bu süreçte düşünmekten de vazgeçebilirim kendimi.
Hayıtı hala kullanıyor musun. Güvenebilir miyiz bu hayıt bitkisine içiyorum ama yan etkisi var mıdır diye de düşünüyorum.

tatlım bu hayıtı hergün mü içiyosunuz adetliyken de içiliyomu acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…