Mart ayinda hamile kalmayi bekleyen anne adaylari

yaaa nasıl yaptın bende merak etmiştim.....eline bir şeylermi çarpıyor rahim aşağı inermiş ya hemilelik yoksa....

evet gülüm öyle gerçekten aramıza hoş geldin buarada elle muayene nedirki?

SUKİSİM canım sıkma canını hiç.Biz burda öyle alıştıkki birbirimizin derdine ortak olmayı bildiğimiz ne varsa belki bir işe yarar diye hemen paylaşmaya.Ama herkes aynı değil işte.Sen böyle insanlar için yardımseverliğinden ödün verme boş ver.Kendi biliiiirrrrrr.

ya böyle girişi sert pütürlü olursa ve parmak zor giriyorsa hamile değilmişiz. Tabi 1 periyot boyunca kendini sürekli kontrol ederek yapısını bilmek gerekiyormuş karşılaştırabilmek için. Ya br de akıntı falan da yok bende bu ay . ovulasyon gününde parmak kolay giriyormuş kaygan ve yumuşak oluyormuş eğer öyle dvam edeerse hamileymişiz... İşte galiba değilim.

gülüm bence böyle şeyleri kafana takma derim hem ilk yapıyormuşsun bunu anlaman zor deilmi birde arkadaşlarımızın bazılarında belirti yokmuşki akıntı v.b o yüzden rahat ol inşaallah korktuğun gibi olmaz ve bebişin göbüşündedir.

hııımmmm akıntıya fazla takılma bende de yoktu......valla iyi cesaret etmişin bende denicektim karşılaştığım şeyi neye yoracağımı bilmediğim için deneyemedim...

evet canım haklısın ben insanlığımı yaptım onlar istedikleri gibi anladılar......

Arkadaşlar, maalesef bu ay da olmadı.. Beni listeden çıkarabilirsiniz. Bütün yaşadığım gebelik belirtileri psikolojikmiş. Kırmızılar geldi gene bugün .. Hayırlısı artık, napalım. Takdir Allah'ın. Zamanı daha gelmemiş demek ki..

üzülme canım nisana inş güzel haberler alırsın....

Ben de keşke yapmasaydım diyorum. Yani umarım düşündüğüm gibi değildir. O konuya yazan bayan çok emin yazmış 10 gün öncesinden tahmin ettim demiş. Anlattıkları doğrultusunda yaptım dedim ki bu ay da gitti. Kızlar çok zorlanıyorum ben, başka bir şey düşünemez oldum. Kendimi delirmiş gibi hissediyorum.:) Bu ay doktora gitmicem artık. Her şeyi yaptırdım tek sıkıntı lh ım 12 13 gibi bir değer. bu ay klomen ovitrelle de kullandım. zaten bunları 2. kullanışım. Allah bizi de görüyordur hayırlısını bilir. Ama aklımdan çıkarabilmek istiyorum olmuyr.

tebrik ederim canimmm...darisi butun topicin basina...

sulisim, bosver bence... belkide hamile olamama dusuncesi sinirlendirmistir bence onu...
hepimiz sonucta buyuk bir umutla bunu bekliyoruz...

ya kizlar ben cok uzuldum, bu idrar testinde pozitif cikip, kanda negatif cikma meselesine..
simdi cift cizgi gorsem bile aklimda bir kocaman bir "acaba" kalacak hep..

Canım dediğin gibi hayırlısı olsun.İnşallah zamanı gelince gül yüzünü gösterir bebişin.

selam kızlar benide aranıza alırmısınız benim bat 14 mart ve 5 günüm kaldı çok sabırsızlanıyorumm

Lütfen üzülme doğru zamanda bizi bekliyordur. Onlar dünyaya gelecekleri en doğru zamanı kendileri bilirlermiş... Sabretmek bu konuda zor ama başka çare yok. Belki evliliklerimize şükretmek için bir şans bu. Bebeğimizi beklediğimiz her ay eşimizle ne kadar mutlu olduğumuzu bu yüzden bebek istediğimizi düşünmeliyiz belki de. Lütfen üzülme, o seni bekliyor, şimdilik melek...

üzülme canım nisana inş güzel haberler alırsın....

inşallah canım ama üzülmemek elde olmuyor. Oturdum ağladım gene bugün.. Çok ümitlenmiştim bu ay.. 21.günde progesteron hormonum 47 çıkmıştı, doktor harika bir yumurtlama olmuş dedi. Kaç aydır klomen kullanıyordum. Geceleri sık sık tuvalete gitmeye başladım, göğüslerin acımaya başladı, meğersem hepsi psikolojikmiş. En iyisi unutmak. unutmayı başarınca oluyormuş, ama nasıl unutulur bilmiyorum, akıldan çıkmıyor ki .Bütün hamiş kalanlar, unuttuğumuz ay hamile kaldık diyorlar.. Nasıl oluyor ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…