öğretmen hastalığıı ne güzel bir teşhis olmuş :) ama sevindim arkadaşın hamileliğiyle yanlış teşhis olmasına. Benm yaşım 27. Arkadaşlar en zoru da adet gününü beklemek değil mi. Kendimi düşünmekten alıkoyamıyorum. Aslında bu elle gebelik muayenesi konusunda yazılanları yaptım ve dün olmadığımı anladım amaişte umut etmeden duramıyor insan.
Merhaba arkadaşlar bende geldim kabul edersenizAllah bebiş isteyen herkese nasip etsin,hamilelerede hayırlı sağlıklı bir şekilde kucaklarına almayı nasip etsin inşallah..Benide listeye ekleyiverin zahmet olmazsa,23 mart olarak
öğretmen hastalığıı ne güzel bir teşhis olmuş :) ama sevindim arkadaşın hamileliğiyle yanlış teşhis olmasına. Benm yaşım 27. Arkadaşlar en zoru da adet gününü beklemek değil mi. Kendimi düşünmekten alıkoyamıyorum. Aslında bu elle gebelik muayenesi konusunda yazılanları yaptım ve dün olmadığımı anladım amaişte umut etmeden duramıyor insan.
Hoşbuldum canım teşekkür ederim...hoşgeldin.......
ya böyle girişi sert pütürlü olursa ve parmak zor giriyorsa hamile değilmişiz. Tabi 1 periyot boyunca kendini sürekli kontrol ederek yapısını bilmek gerekiyormuş karşılaştırabilmek için. Ya br de akıntı falan da yok bende bu ay. ovulasyon gününde parmak kolay giriyormuş kaygan ve yumuşak oluyormuş eğer öyle dvam edeerse hamileymişiz... İşte galiba değilim.
ya böyle girişi sert pütürlü olursa ve parmak zor giriyorsa hamile değilmişiz. Tabi 1 periyot boyunca kendini sürekli kontrol ederek yapısını bilmek gerekiyormuş karşılaştırabilmek için. Ya br de akıntı falan da yok bende bu ay. ovulasyon gününde parmak kolay giriyormuş kaygan ve yumuşak oluyormuş eğer öyle dvam edeerse hamileymişiz... İşte galiba değilim.
işiniz rast gitsin bayanlar allah gönlünüze göre versin aminnnnnn...
SUKİSİM canım sıkma canını hiç.Biz burda öyle alıştıkki birbirimizin derdine ortak olmayı bildiğimiz ne varsa belki bir işe yarar diye hemen paylaşmaya.Ama herkes aynı değil işte.Sen böyle insanlar için yardımseverliğinden ödün verme boş ver.Kendi biliiiirrrrrr.
Arkadaşlar, maalesef bu ay da olmadı..Beni listeden çıkarabilirsiniz. Bütün yaşadığım gebelik belirtileri psikolojikmiş. Kırmızılar geldi gene bugün .. Hayırlısı artık, napalım. Takdir Allah'ın. Zamanı daha gelmemiş demek ki..
Selam kızlar öncelikle hepinizin kadınlar günü kutlu olsun.
Aborjinos canım zahmet olmazsa benim tablodaki yerimeişaretlerinden koyabilir misin.
Kızalar HAMİLEYİİİMMMMMM.Bugün kan testi yaptırdım ve sonuç 120. Çok mutluyum.Sizler benim canlarım şans meleklerim oldunuz.Allah en kısa zamanda sizleri de sevindirsin.
kızlar çok sinirlendim siznle paylaşmak istedim....... bebişlerin gelmesin beklyenler diye bir topik var orda yazışıyordum benimle aynı olan bir ark var bende kan değerni sordum kaç çıktı diye oda kan yaptırmadım sadece idrar yaptım belirgindi dedi
bende burda bir ark yaşadığı sorunu anlattım....hani 0 çıkabilir test güvenme diye.... vayyy benmiyim onu diyen
biz cahilmiyiz bilmiyormuyuz olumsuz şeyler paylaşmayalım etkilenenler olabilir herkes kendi hamileliğin bilmicekmi aboooo bir sürü laf.....
bende ben cahilim sizin başınıza bunlar gelmez zaten sadece paylaşmak istedim böyle şeylerde olabiliyormuş diye yazdım çok sinirlendir üsluba bak yaa.....
Arkadaşlar, maalesef bu ay da olmadı..Beni listeden çıkarabilirsiniz. Bütün yaşadığım gebelik belirtileri psikolojikmiş. Kırmızılar geldi gene bugün .. Hayırlısı artık, napalım. Takdir Allah'ın. Zamanı daha gelmemiş demek ki..
üzülme canım nisana inş güzel haberler alırsın....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?