canım senin ne gibi belirtilerin olmuştu kasık batması varmıydı ?yazabilirmisin canım
mavibebek çoook tebrik ederim canım:))öğrencilerin hissetmiş bak:)hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin Allah...
En bariz belirtim kasık ağrısı ve batmaydı zaten.Bunun dışında gögüs şişliği ve akıntı vardı.3-4 sayfa önde var canım bir bak istersen aynı şeyleri yazmayayım bir daha.
En bariz belirtim kasık ağrısı ve batmaydı zaten.Bunun dışında gögüs şişliği ve akıntı vardı.3-4 sayfa önde var canım bir bak istersen aynı şeyleri yazmayayım bir daha.
Evet ben de belki önümüzdeki ay bu açıdan rahatlarım klomenler ovitrelleler daha çok umutlandırıyor beni bu kez hep düşünüyorum. Yaza tüp bebek yaptırana kadar ara vericem bu bebek fikrine ama çalışmalara devam. Umarım bu süreçte düşünmekten de vazgeçebilirim kendimi.
Hayıtı hala kullanıyor musun. Güvenebilir miyiz bu hayıt bitkisine içiyorum ama yan etkisi var mıdır diye de düşünüyorum.
inşlahh canım gerçekten çok kötü..b şekilde olmadığını öğrenmek çok daha zor..ama bugünkü 2 idrar testimde pozitif:))))))sakın testlere güvenmeyin.....
Tamam Aslanpençesi de alayım. Bir de herkes civanperçemi diyor. acaba üçünü karıştırıp mi içsek çayı?
Bu kadar bitki de zara vermesin sonra???? Arı sütüyle Hafize sultan macunu da kullanıyorum. Ters bişi olur mu ki?
kalbimin arkadaşım bugn nasılsın belirtiler ne durumda??
Pelin 7 canım bunu düşünüp takılıp kalacağına test yap için rahat etsin. Belli mi olr belki hamilesindir. İstiyorsan umarım öyledir.
canım iyiyim saol valla sabah kasık ağrım vardı kalkınca ara arada yokluyor bilmiyorum canım böyle garip bişey birde allahım 2 gündür doymuyorum içim kazınıyor yaaaa hayırlısı rabbimden sen nasılsın gülüm bugün çok güzel haber aldık keyfime diyecek yok.
Tebrik ederim mavibebek. Bir an önce kucağına almak nasip olsun. Bizim için de dua et olur mu? Senin duaların kabul olurmuş.
testte çıkacaksa yaparım zaten.geç dölllenme bile olsa şüpheli ilişkiden 2 hafta sonra kanda gebelik çıkarmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?