Mart ayinda hamile kalmayi bekleyen anne adaylari

mavibebek çoook tebrik ederim canım:))öğrencilerin hissetmiş bak:)hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin Allah...

kalbimin arkadaşım bugn nasılsın belirtiler ne durumda??

Tamam Aslanpençesi de alayım. Bir de herkes civanperçemi diyor. acaba üçünü karıştırıp mi içsek çayı?
Bu kadar bitki de zara vermesin sonra???? Arı sütüyle Hafize sultan macunu da kullanıyorum. Ters bişi olur mu ki?

Tebrik ederim mavibebek. Bir an önce kucağına almak nasip olsun. Bizim için de dua et olur mu? Senin duaların kabul olurmuş.

insan mutlaka ki düşünüyor..mesela ben ayın 12 si ni iple çekiyorum..ama kendimi olmama olasılığına çok alıştırdım..rahat olmaya çalışıyorum..mesela hafta sonu şehir dışına çıktık değişiklik olsun diye.
hayıt tohumunu geçen sene nisan da başladım ekim ayında bıraktım..arada içmediğimde oldu.ben bi sakıncasının olmadığını düşünüyorum..lh 21-18-12-8-5 diye düştü her ay hormon testi yaptırdım.

kızlaarrr bişi sorcam göğüslerime yandan dokunduğumda hassasiyet var.az önce de aynada baktım sanki sol göğsümde bi büyüme var gibi.ara ara kasık ağrısı da oluyor.şüpheli ilişki üzerinden 2 hafta geçti yarın test yaptırsam mı sizce? bugün falımda hamile çıktı ve bu insanın hamile olduğumu tahmin etmesi imkansız çünkü bebek istemiyoruz diye biliyor.bi de geçen evimize gelen 5 yaşındaki çocuk senin karnındaki bebek ne zaman doğcak dedi içine mi doğdu acaba? ne yapayım kızlar yarın test yaptırayım mı? 2 hafta içinde gebelik belirtisi olabilir mi?

ben hayıt tohumuna ara verdiğim zaman aslanpençesini kullandım.bir arada içmedim..bence hepsini karıştırma.zaten içme metodları farklı

kalbimin arkadaşım bugn nasılsın belirtiler ne durumda??

canım iyiyim saol valla sabah kasık ağrım vardı kalkınca ara arada yokluyor bilmiyorum canım böyle garip bişey birde allahım 2 gündür doymuyorum içim kazınıyor yaaaa hayırlısı rabbimden sen nasılsın gülüm bugün çok güzel haber aldık keyfime diyecek yok.

Pelin 7 canım bunu düşünüp takılıp kalacağına test yap için rahat etsin. Belli mi olr belki hamilesindir. İstiyorsan umarım öyledir.

Pelin 7 canım bunu düşünüp takılıp kalacağına test yap için rahat etsin. Belli mi olr belki hamilesindir. İstiyorsan umarım öyledir.

testte çıkacaksa yaparım zaten.geç dölllenme bile olsa şüpheli ilişkiden 2 hafta sonra kanda gebelik çıkarmı?

ben de bişey yok canım ya aynı.bekliyoruz.mavibebek bizi mutlu etti ben senden de umutluyum canım.biz zaten bu ayı değerlendiremedik topu topu 3 kez kurtardık durumu bakalım hayırlısı:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…