Mart ayinda hamile kalmayi bekleyen anne adaylari

ben idrar testi yaptim dün cikmadi ama bakalim

zaten belirti de yok bende ben normal günümde hep 1 gün veya 2 gün önceden adet oluyorm. bakalim persembe cuma da regl olabilirim.

valla bende çok ateş var bugn yüzüm kıpkırmızı ve ateşim var gibi hayrolsun:)

benim adetime 5,7 ya da 10 gün falan var yapsam çıkarmı kan testinde?

valla bende çok ateş var bugn yüzüm kıpkırmızı ve ateşim var gibi hayrolsun:)

inşaallah bebiş haber veriyordur canım inşaallah zaman öldürüyor yaaaa nasıl geçecek bilmiyorum ben adetimide tam bilmiyorumki 2 ay önce 25 günde oldu şubatta 26 gün 3 ay önce 35 gün ben şaşkınım neye göre yapayım şimdi.korkuyorumda yaptırmaya testi netteki tarihleri yazınca 14 mart diyor ama bilmiyorum ben ne yapayım şimdi.

Canım testin altında bir tablo var oraya göre 100-5000 arası 2-3 hafta diye yazıyor.Zaten 0-5 arası ise hamile değil yazıyor.

yani seninki doğru olan.5 ve üzeri diye biliyordum da 120 falan çıkacağını tahmin etmedim ok.geç döllenme bile olmuş olsu şüpheli ilişkiden 2 hafta sonra gebelik çıkabiliyosa o zaman ben yarın yaptırabilirim dimi? peki senin belirtilerin nedir?

aslında banda bu ay adetim gecikecekmiş gibi geliyor çünkü şubat 28 çekiyo ya.erken gelme ihtimali düşük ama büyük ihtimal gecikecek14 mart diye hesapladı nette benimkinide ama ben de emin değilim ben de bazen 32 günde 33 günde 30 günde olan biriyim bakalım.

canım adetimiz aynı bende senin gibi oluyorum bi 26 günde bi 34 günde bi 29 günde.benimde beklenen adet tarihi 10 mart ile 18 mart arasında.test yaptırsam çok mu erken?

kader ortağı olmuşuz canım benim ne yapacağız biz böyle neyi baz alacağız bilmiyorumki birde klomen kulaanıyorum o ne zaman olmamı sağlar hiç bilemiyorum.ikimizde 14 martı bekleyelim bitanem rabbim inşaallah bebişlerimizi bize nsip eder bu sefer.

ben dayanamıycam yarın yaptırcam.senin şüpheli ilişki ne zamandı peki?

canım adetimiz aynı bende senin gibi oluyorum bi 26 günde bi 34 günde bi 29 günde.benimde beklenen adet tarihi 10 mart ile 18 mart arasında.test yaptırsam çok mu erken?

canım mavibebekte 2 gün önce yaptırmış yaptır istersen bilemiyorumki benim ona bile cesaretim yok valla dün idrar testi yaptım normal olanlardan ama negatif benim günüm geçsede bilemeyeceğim ve cesaret edip yaptıramayacağım sanırım.

Allah aşkına nasıl unuttulduğunu öğrenirseniz bana da anlatın. Unutamıyorum her saniye aklımda ya...

ben hiç umursamadım kendini başka kanala yönlendirdim hep....kilo vermek istiyordum kafama 47,5 koymuştum ona ulaşana kadar devam edecektim..... o yüzden aklım fikrim ordaydı kilo verip daha az kiloyla hamile kalmak.....

bunun dışında bebek varken yapamayağım şeyleri yaptım bol bol kitap okudum filim izledim elişi yaptım....

geçen ay çok kaptımıştım her belirtiyi ona yormuştum bide 5 gün geçikmişti....tam plan yaptım hayal kurudm derken regli oldum....demekkki psikolojikmiş hepsi

sulisim mavibebek ebrik ediyorummmAllah analı babalı büütsün inş.

çok sağol...aminnn hepimizinkini inş

kizlar tebrik ediyorum sizleriiii

Darisi bizlerin basina

Idrar testiyle mi ögrendiniz yok sa kan tahlili ile mi ?

teşekkürler darısı sana olsun....ben reglim 1 gün geçince idrar ve kan testi yaptım....

ben dayanamıycam yarın yaptırcam.senin şüpheli ilişki ne zamandı peki?

valla gülüm ben doktora gittiğimde 12 gündü 3 yumurta var dedi üçüde 18mm olmuş dedi ya o gün çatladı yada bir sonraki gün sanırım bugün 20 gündeyim.8 gün falan olmuş sanırım.sen yaptır benede müjdeyi ver olurmu bende cesaretleneyim inşaallah gelmiştir bebişin gülüm canı gönülden dilerim.

hayırlısı olsun yarın akşam yazıcam buraya

Peki daha onceden belirti falan varmiydi sende kasik agrisi vs....

Peki daha onceden belirti falan varmiydi sende kasik agrisi vs....

benim hiç bir zman kasıklarım ağrımaz. karnım ağrır regli dönemlerimde....farklı hiç bir belirtim olmadı hatta son bir kaç gün hiç bir yerim ağrımıyordu....ben kesin tutmadı dedim.... akıntımda yokmu göğüslerimdeki şişlik inmişti...normal bir el değince ağrı oluyordu...

1 önceki ay her şeye dikkat etmiştim çok farklı gelmiş herşey..... ama tutmamıştı 5 gün gecikmelide olsa gelmişt.... o yüzden bu ay hiç fark edemedim ayırt edemedim ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…