kizlar tebrik ediyorum sizleriiii
Darisi bizlerin basina
Idrar testiyle mi ögrendiniz yok sa kan tahlili ile mi ?
Sağol canım ben kan tahlili ile öğrendim.
Değerim 120 çıktı canım.Buna göre 2-3 haftalık hamileyim.
Rica ederim allah saglicakla kucagina almayi nasp edr ins.
Kac gün kala yaptirdin peki benim12 mart Regl
ana 2 3 haftalık gebeliklerde değer o kadar yüksek mi? ben 5 falan olması gerekmiyor mu değerin?
valla bende çok ateş var bugn yüzüm kıpkırmızı ve ateşim var gibi hayrolsun:)
Canım testin altında bir tablo var oraya göre 100-5000 arası 2-3 hafta diye yazıyor.Zaten 0-5 arası ise hamile değil yazıyor.
inşaallah bebiş haber veriyordur canım inşaallah zaman öldürüyor yaaaa nasıl geçecek bilmiyorum ben adetimide tam bilmiyorumki 2 ay önce 25 günde oldu şubatta 26 gün 3 ay önce 35 gün ben şaşkınım neye göre yapayım şimdi.korkuyorumda yaptırmaya testi netteki tarihleri yazınca 14 mart diyor ama bilmiyorum ben ne yapayım şimdi.
inşaallah bebiş haber veriyordur canım inşaallah zaman öldürüyor yaaaa nasıl geçecek bilmiyorum ben adetimide tam bilmiyorumki 2 ay önce 25 günde oldu şubatta 26 gün 3 ay önce 35 gün ben şaşkınım neye göre yapayım şimdi.korkuyorumda yaptırmaya testi netteki tarihleri yazınca 14 mart diyor ama bilmiyorum ben ne yapayım şimdi.
aslında banda bu ay adetim gecikecekmiş gibi geliyor çünkü şubat 28 çekiyo ya.erken gelme ihtimali düşük ama büyük ihtimal gecikecek14 mart diye hesapladı nette benimkinide ama ben de emin değilim ben de bazen 32 günde 33 günde 30 günde olan biriyim bakalım.
kader ortağı olmuşuz canım benim ne yapacağız biz böyle neyi baz alacağız bilmiyorumki birde klomen kulaanıyorum o ne zaman olmamı sağlar hiç bilemiyorum.ikimizde 14 martı bekleyelim bitanem rabbim inşaallah bebişlerimizi bize nsip eder bu sefer.
canım adetimiz aynı bende senin gibi oluyorum bi 26 günde bi 34 günde bi 29 günde.benimde beklenen adet tarihi 10 mart ile 18 mart arasında.test yaptırsam çok mu erken?
Allah aşkına nasıl unuttulduğunu öğrenirseniz bana da anlatın. Unutamıyorum her saniye aklımda ya...
sulisim mavibebek ebrik ediyorummmAllah analı babalı büütsün inş.
kizlar tebrik ediyorum sizleriiii
Darisi bizlerin basina
Idrar testiyle mi ögrendiniz yok sa kan tahlili ile mi ?
ben dayanamıycam yarın yaptırcam.senin şüpheli ilişki ne zamandı peki?
valla gülüm ben doktora gittiğimde 12 gündü 3 yumurta var dedi üçüde 18mm olmuş dedi ya o gün çatladı yada bir sonraki gün sanırım bugün 20 gündeyim.8 gün falan olmuş sanırım.sen yaptır benede müjdeyi ver olurmu bende cesaretleneyim inşaallah gelmiştir bebişin gülüm canı gönülden dilerim.
ben hiç umursamadım kendini başka kanala yönlendirdim hep....kilo vermek istiyordum kafama 47,5 koymuştum ona ulaşana kadar devam edecektim..... o yüzden aklım fikrim ordaydı kilo verip daha az kiloyla hamile kalmak.....
bunun dışında bebek varken yapamayağım şeyleri yaptım bol bol kitap okudum filim izledim elişi yaptım....
geçen ay çok kaptımıştım her belirtiyi ona yormuştum bide 5 gün geçikmişti....tam plan yaptım hayal kurudm derken regli oldum....demekkki psikolojikmiş hepsi
çok sağol...aminnn hepimizinkini inş
teşekkürler darısı sana olsun....ben reglim 1 gün geçince idrar ve kan testi yaptım....
Peki daha onceden belirti falan varmiydi sende kasik agrisi vs....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?