Selam kızlar öncelikle hepinizin kadınlar günü kutlu olsun.
Aborjinos canım zahmet olmazsa benim tablodaki yerimeişaretlerinden koyabilir misin.
Kızalar HAMİLEYİİİMMMMMM.Bugün kan testi yaptırdım ve sonuç 120. Çok mutluyum.Sizler benim canlarım şans meleklerim oldunuz.Allah en kısa zamanda sizleri de sevindirsin.
kizlar mrb cvp verirseniz sevinirim cunki ne zaman yzsam cvp alamiorum da:44:bnm 14 mart adet tarihim ama hic bi belritim yok sadce gogusler hafif sis...adet belrtileri fln da yok acaba kalmis olabilrimiyim bi umuttt
kizlar mrb cvp verirseniz sevinirim cunki ne zaman yzsam cvp alamiorum da:44:bnm 14 mart adet tarihim ama hic bi belritim yok sadce gogusler hafif sis...adet belrtileri fln da yok acaba kalmis olabilrimiyim bi umuttt
sulisim bana iyilik yaptığını söylemişsin arkadaşım teşekkür ederim ama burda fazla abartmışsın olanları.insanlar olumsuz etkilenebilir.çünkü çok hassas bir konu ki zaten burda okuduğum kadarıyla bir arkadaşıda etkilemişsin.356.sayfada nilüfer nickli arkadaş ona da yorum yaptınmı iyi niyetli arkadaşım.
bende sana bir iyilik ve tavsiyede bulunayım ozaman. problemlerini, insanların arkasından atıp tutarak değilde problem yaşadığın insanlarla birebir çözmeye çalışırsan çözüm yoluna ulaşırsın. yaptığın hiç doğru değil. diğer arkadaşlarda sağolsunlar tek taraflı yargısız infazlarını yapmışlar. sizlerde tek tarafı dinleyerek insanları yargılamayın olurmu? sulisim topiğin adınıda vermiş keşke topiğe giripte bir baksaydınız da öyle yorum yapsaydınız.
söylenenlerden dolayı çok üzüldüm. salak ıQ sü düşük gibi seviyesizce kelimeler yazılmış. yazık size. ve çok ayıp başka diyecek hiç bişey yok.
arkadaşlar bakın pozitif test örnekleri...biraz gözümüz gönlümüz açılsın..negatifler nasılda pozitif olmuşşş....
http://www.kadinlarkulubu.com/hamilelik-belirtileri/238991-pozitif-idrar-testi-ornekleri.html
ve ben de cesaret edip test yaptım.969 çıktı değerim.hamileyimmmmmm....allah tüm isteyenlere nasip eder inşallah tüm kalbimle söylüyorummm.....aminnnn
ve ben de cesaret edip test yaptım.969 çıktı değerim.hamileyimmmmmm....allah tüm isteyenlere nasip eder inşallah tüm kalbimle söylüyorummm.....aminnnn
ben girdim ve okudum ne yazdığınızı...aynen arkadaşımızın bize anlattığı gibi ben idrar testi yaptırdım kan testine gerek yokazmışsınız..arkadaşımızda size bazen yanlışlıklar olabiliyor bide kan testi yaptırsanız keşke demişsiniz....bence bunda hiçbir kötü niyet yok..çünkü bu durumu aynen yaşayan benim...benim idrar testlerim 2 gündür pozitif çıkıyor...tam 3 adet pozitif testim var elimde...ama kan değerim0.00....arkadaşımızın size anlatmak istediği buydu....benim burada nekadar üzüldüğümü gördü ve bence çokta güzell bir uyarı yapmışşş...siz belki hamile olabilirsiniz ewet ama bazen böyle hatalarda olabiliyormalesefki...umarım sizinki benim gibi değildir ve hamilesinizdir....
Canim ben senin bugunku yazini okudumda bence sen idrar testi degil imkanin varsa tekrar kan testi yaptir cunku ben hic 0.00 diye sonuc duymadim 0.01bildigim kadariyla en dusuk cunku 3 tane testinde pozitif cikmasi ve sonuc tamamen 0 tuhaf geldi bana
arkadaşın seninle ilgili beni uyarmasında problem yok.zaten bizde güzel bir dille pozitif olması gerektiğini söyledik. burdaki arkadaş bile etkilenmiş.bizim topikte negatif düşüncelere yer yok.ben girdim ve okudum ne yazdığınızı...aynen arkadaşımızın bize anlattığı gibi ben idrar testi yaptırdım kan testine gerek yokazmışsınız..arkadaşımızda size bazen yanlışlıklar olabiliyor bide kan testi yaptırsanız keşke demişsiniz....bence bunda hiçbir kötü niyet yok..çünkü bu durumu aynen yaşayan benim...benim idrar testlerim 2 gündür pozitif çıkıyor...tam 3 adet pozitif testim var elimde...ama kan değerim0.00....arkadaşımızın size anlatmak istediği buydu....benim burada nekadar üzüldüğümü gördü ve bence çokta güzell bir uyarı yapmışşş...siz belki hamile olabilirsiniz ewet ama bazen böyle hatalarda olabiliyormalesefki...umarım sizinki benim gibi değildir ve hamilesinizdir....
canım benim ağzına yüreğine sağlık.....çok teşekkür ederim sana.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?