arkadaşın seninle ilgili beni uyarmasında problem yok.zaten bizde güzel bir dille pozitif olması gerektiğini söyledik. burdaki arkadaş bile etkilenmiş.bizim topikte negatif düşüncelere yer yok.
uyarısından dolayı ben etkilenmedim zaten ama etkilenebilecek insanlar olabileceğini söyledim ki olmuş zaten. sonrasında burda sırf kendini tatmin etmek için arkadaşlarından teselli almak için abartarak yazdığı seviyesizce cümleler karşısında yazılan savunma yazısıdır benim burda yazdığım.
3gün gecikmişti adetimm.tüm belirtileri yaşadımm.hatta kanamam bile oldu 1 hafta öncesinde.
kızlar ben adetimden bigün sonra test yaptırdım 178 cıktı cok mu dusuk ya..
evet büyütmeye gerek yok ama sen r burda herkese anlatarak saçma sapan konuşmalar yaparak yeteri kadar büyütmüşsün zaten. arkamızdan sarfettiğin cümleler için neden bişey söylemiyorsun?bak arkadaşım etkilencek olan insan kan testini yaptırır rahat eder....burda sonuç ortada.... ben size değil ark kızdım sizn avukatlığınzı yaparak biz cahilmiyiz bilmiyormuyuz...... hoş şeyler değil.. topiğin güzelliklerle dolsun hiç negatiflikler olmasın ben sadece burdaki ark başına gelen durumu anlattım okadar bu kadar tepki vermenize gerek yoktu..... ben buna sinir oldum.....sadece siz cevap yazmış olsaydınız cevabım belliydi....2. hamileliğiniz tabiki durumunuzu siz daha bilirsiniz yazacaktım ama arklarınız beni bayağı üzdü....
neyse büyütmeye gerek yok gereksiz bir konu.....kapatalım artık....
kadriyecim, merhaba tatlım, naber? daha kırmızılar yok, belirtiler var, değilmi? 9u da yarınhadı hayırlısı canım benim, inşallah güzel haberlerini bekliyorum. Testi 9umu yapacaksın, yoksa 1-2 gün geçmesini bekleyecekmisin?
bak arkadaşım etkilencek olan insan kan testini yaptırır rahat eder....burda sonuç ortada.... ben size değil ark kızdım sizn avukatlığınzı yaparak biz cahilmiyiz bilmiyormuyuz...... hoş şeyler değil.. topiğin güzelliklerle dolsun hiç negatiflikler olmasın ben sadece burdaki ark başına gelen durumu anlattım okadar bu kadar tepki vermenize gerek yoktu..... ben buna sinir oldum.....sadece siz cevap yazmış olsaydınız cevabım belliydi....2. hamileliğiniz tabiki durumunuzu siz daha bilirsiniz yazacaktım ama arklarınız beni bayağı üzdü....
neyse büyütmeye gerek yok gereksiz bir konu.....kapatalım artık....
evet büyütmeye gerek yok ama sen r burda herkese anlatarak saçma sapan konuşmalar yaparak yeteri kadar büyütmüşsün zaten. arkamızdan sarfettiğin cümleler için neden bişey söylemiyorsun?
senin yaptığın terbiyesizliği yapmamış en azından ve senin kadar seviyesizleşmemiş. hala bir özür bile dileme gereği duymuyorsun yani.pes.
kızlar ben adetimden bigün sonra test yaptırdım 178 cıktı cok mu dusuk ya..
selam kızlar iyi akşamlar herkese
iyi akşamlar........
ve ben de cesaret edip test yaptım.969 çıktı değerim.hamileyimmmmmm....allah tüm isteyenlere nasip eder inşallah tüm kalbimle söylüyorummm.....aminnnn
sulisim bana iyilik yaptığını söylemişsin arkadaşım teşekkür ederim ama burda fazla abartmışsın olanları.insanlar olumsuz etkilenebilir.çünkü çok hassas bir konu ki zaten burda okuduğum kadarıyla bir arkadaşıda etkilemişsin.356.sayfada nilüfer nickli arkadaş ona da yorum yaptınmı iyi niyetli arkadaşım.
bende sana bir iyilik ve tavsiyede bulunayım ozaman. problemlerini, insanların arkasından atıp tutarak değilde problem yaşadığın insanlarla birebir çözmeye çalışırsan çözüm yoluna ulaşırsın. yaptığın hiç doğru değil. diğer arkadaşlarda sağolsunlar tek taraflı yargısız infazlarını yapmışlar. sizlerde tek tarafı dinleyerek insanları yargılamayın olurmu? sulisim topiğin adınıda vermiş keşke topiğe giripte bir baksaydınız da öyle yorum yapsaydınız.
söylenenlerden dolayı çok üzüldüm. salak ıQ sü düşük gibi seviyesizce kelimeler yazılmış. yazık size. ve çok ayıp başka diyecek hiç bişey yok.
selam kızlar iyi akşamlar herkese
iyi akşamlar..hoşgeldin
yaaa kızlar alakasız ama ömre bedeli izleyen var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?