Mart ayinda hamile kalmayi bekleyen anne adaylari

bak arkadaşım etkilencek olan insan kan testini yaptırır rahat eder....burda sonuç ortada.... ben size değil ark kızdım sizn avukatlığınzı yaparak biz cahilmiyiz bilmiyormuyuz...... hoş şeyler değil.. topiğin güzelliklerle dolsun hiç negatiflikler olmasın ben sadece burdaki ark başına gelen durumu anlattım okadar bu kadar tepki vermenize gerek yoktu..... ben buna sinir oldum.....sadece siz cevap yazmış olsaydınız cevabım belliydi....2. hamileliğiniz tabiki durumunuzu siz daha bilirsiniz yazacaktım ama arklarınız beni bayağı üzdü....

neyse büyütmeye gerek yok gereksiz bir konu.....kapatalım artık....

3gün gecikmişti adetimm.tüm belirtileri yaşadımm.hatta kanamam bile oldu 1 hafta öncesinde.

hımmm değerin çok yüksekmişte o yüzden sordum ben 1 gün gecikmiştim 889 çıktıda....Allah hayırlısıyla kavuştursun inş

kızlar ben adetimden bigün sonra test yaptırdım 178 cıktı cok mu dusuk ya..

geç döllenme olabilir.....üzülme dr sorarsın...

evet büyütmeye gerek yok ama sen r burda herkese anlatarak saçma sapan konuşmalar yaparak yeteri kadar büyütmüşsün zaten. arkamızdan sarfettiğin cümleler için neden bişey söylemiyorsun?
senin yaptığın terbiyesizliği yapmamış en azından ve senin kadar seviyesizleşmemiş. hala bir özür bile dileme gereği duymuyorsun yani.pes.

nihalcimmmm seni gördüğüme ne kadar sevindim iyiyim canım çok şükür senden naber nasılsın göremedim seni bu aralar :)
çok şükür daha gelmedi tatlım cumartesi test yapmıştım çok çok silik ikinci çizgi çıktı bugün yaptım yine aynı hayırlısı olsun canım ya eşim internetten 50'lik hamilelik testi almış şok oldum elinde görünce koca bir koli ya hamileysem diyorum başkalarına verirsin diyor :) yarında yapcam çıkmazsa tekrar tekrar yapcam test bol zaten umarım vardır canımya psikolojim alt üst oldu normalde bu kadar takmazdım yaşadığım olay beni bu hale getirdi iyi değilim gerçekten dua et bana bol bol tatlım

eğer arkadaşım bana yazdıklarından dolayı rahatsız olduğunu belirtirse dahasınıda yazarım gayette kibar ve saygı çerçevesinde yazdım senin gibi arkadan atıp tutmadım büyüten abartanda sensin şimdide senin avukatların konuşsun arkadaşlık kavramı sence avukatlık demek ya ne diyim yaaa tövbe tövbeee

ben yaşadığım olayı arkdaşlarımla paylaştım olduğu gibi.....ben özür dilicek bir şey görmüyorum ben cahilim siz değilsiniz zaten yeni öğrendiğim bir şeyi paylaştım ağzımın payımı aldım siz topiğinzide pozitf pozitif devam edin olumsuzluklar sizden uzak olsun.....

ve ben de cesaret edip test yaptım.969 çıktı değerim.hamileyimmmmmm....allah tüm isteyenlere nasip eder inşallah tüm kalbimle söylüyorummm.....aminnnn

tebrikler canım çok sevindim sağlıkla kucağına al inşallah

Canım tam olarak konuyu takip edemedim ama sulisim herkesin yardımına koşan iyiliğini düşünen mükemmel biridir. Senin alınacağını düşünememiş olabilir ama söyleme sebebi kötü niyetten değil yardım amaçlı olduğundan emin olabilirsin.

İkiniz de hamilesiniz şuan bayram yapıyor olmalısınız yahu. Negatif düşünceler, öfkeler içinde olmayalım.
Belli ki bir yanlış anlaşılma olmuş, büyütümeye gerek yok. Bebişlerinizin keyfini kaçırmayın, hamileliğinizin tadını çıkarın

mavibebek,iklim_aras ve dryyvz çok çok tebrik ederim canlarım Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin darısı bizlere inşallah

yaaa kızlar alakasız ama ömre bedeli izleyen var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…