Tatlım çok sağol.Darısı isteyen herkese inşallah.Yaşasınnn bir güzel haber dahaaa :) cnm tbrk edıyorumm darısı tüm topiğe inşallahhhh
Buarada değerinde çok guzel maşallahhhAllahım sağlıkla bebişini kucağına almayı nasıp etsın tatlım :)
Canım tebrik ederim seni de.Sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebişi.ve ben de cesaret edip test yaptım.969 çıktı değerim.hamileyimmmmmm....allah tüm isteyenlere nasip eder inşallah tüm kalbimle söylüyorummm.....aminnnn
Teşekkürler canım.mavibebek,iklim_aras ve dryyvz çok çok tebrik ederim canlarım Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin darısı bizlere inşallah
yok canım ben izlemiyorum.yeni bölümümü kaçırdın
yok izledimde izleyen varsa 2 dizi dedikodusu yapalım diye sormuştum
anladım canım.bebeğin var mı
var ama mercimek kadar......:26::26:
allah tamamını erdirsin canım.sağlılkla kucağına al inşallah ne kadar minik mercimeğin
aminnn rabbim herkese versin..... 5 haftalık teyzesi...ama daha dr amcaya gidemedik..21 inde randevu alabildim anca.....bakalım inş güzel haberler alırız....
rica ederim canım nedemek,durum gayet açık ortada ama işte...
selam kızlar öncelikle hepinizin kadınlar günü kutlu olsun.
Aborjinos canım zahmet olmazsa benim tablodaki yerimeIşaretlerinden koyabilir misin.
Kızalar hamileyiiimmmmmm.bugün kan testi yaptırdım ve sonuç 120. çok mutluyum.sizler benim canlarım şans meleklerim oldunuz.allah en kısa zamanda sizleri de sevindirsin.
ve ben de cesaret edip test yaptım.969 çıktı değerim.hamileyimmmmmm....allah tüm isteyenlere nasip eder inşallah tüm kalbimle söylüyorummm.....aminnnn
inşallah rabbim güzel şeylerle karşılaştırsın.sağlıkladünyaya getitirsin
aminnnn cümlemizin inş......
kızlar iyi geceler ben çıkayım yarın okul var nöbetçiyim...... öpüyorum hepinizi......
kızlar merhaba bişey sorucam benim adet günüm 14 mart perşembe günü kan testi yaptırsam çıkarmı acaba adetime 4 gün kala yani
cnm 3 gün kala çıkıyor. şimdi yapma yarın sabah uyanır uyanmaz yap
...........Merhaba arkadaşlar bende geldim kabul edersenizAllah bebiş isteyen herkese nasip etsin,hamilelerede hayırlı sağlıklı bir şekilde kucaklarına almayı nasip etsin inşallah..Benide listeye ekleyiverin zahmet olmazsa,25 mart olarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?