Mart ayinda hamile kalmayi bekleyen anne adaylari

günaydınlar herkese ne güzel hamile haberleri duymak inşallah bizler de duyarız ilk beklenmeyen adet tarihinde .....benim de 20 mart benim de belirti yok hayal kırıklığı olmasın diye fazla umutlanmak istemiyorum hayırlısı artık

ben guncellemeye calistim yapabilmismiyim bakalim..

| isim | yaşımız | beklenmeyen regl günü | veeee sonuc
| kurabiyemm canim tebrikler | | |
| bitanemveben canim tebrikler |??? | 1 Mart |
| umutdeniz | 24 | 2 Mart | Nisan'a insallah
| seme |26 |3 Mart | Nisan'a inşallah
| sulisim canim tebrikler | 29 | 5 Mart |
| nefsim canim tebrikler | 25 | 5 Mart |
| polanegri | 23 | 6 Mart | Nisan'a insallah
| ilkim_aras canim tebrikler | 25 | 7 Mart |
| pembiq | ??? | 7 Mart | bekliyoruz
| ravzanur | 29 | 7 Mart | bekliyoruz
| atlanta | 26 | 7 Mart | Nisan'a inşallah
| gul1182 | ??? | 7 Mart | bekliyoruz
| kekula | ??? | 7 Mart | bekliyoruz
| dryyvz canim tebrikler | 26 | 8 Mart |
| psijoyi | 32 | 8 Mart | Nisan'a inşallah
| vahsihatun| ??? | 9 Mart | bekliyoruz
| aayssegul| ??? | 9 Mart | bekliyoruz
| aborjinos | 27 | 9 Mart | Nisan'a inşallah
| bikere_sevdim(Kadriye ) | 23 | 9 Mart | bekliyoruz
| canbebekds | 26 | 10 Mart | Nisan'a inşallah
| mavibebek canim tebrikler | 28 | 10 Mart |
| elfinya canim tebrikler |??? | 10 Mart |
| pnr30 | 31 | 10 Mart | bekliyoruz
| happylive | 32 | 11 Mart | bekliyoruz
| sema84| 26 | 11 Mart | bekliyoruz
| happylife | 27 | 12 Mart | bekliyoruz
| derya78_40 | 29 | 12 Mart | bekliyoruz
| 62sinem | 23 | 12 Mart | bekliyoruz
| ceza83 | 27 | 12 Mart | bekliyoruz
| minikyaramaz | 24 | 12 Mart | bekliyoruz
| alevdeniz | ??? | 12 Mart | bekliyoruz
| elektra01 | 31 | 12 Mart | bekliyoruz
| sefst | ??? | 13 Mart
| Arzuum_79 | ??? | 13 Mart
| alisya01 | 28 | 13 Mart
| elaezel | 24 | 13 Mart
| gulden79| ??? | 14 Mart
| pamuk58| 27 | 14 Mart
| karadenizrky | 27 | 14 Mart
| pourqua canim tebrikler | 24 | 14 Mart |
| mrv091010(Merve) | 24 | 14 Mart
| karyaa48 | 27 | 14 Mart
| uryhn| 30 | 14 Mart
| MELEK_84 | 26 | 15 Mart
| fbmy8785| 24 | 15 Mart
| tuubaaoz | 25 | 15 Mart
| kalbimin(Zerrin) | 28 | 15 Mart
| han0144 | 28 | 15 Mart
| sultang88 | 23 | 16 Mart
| maviyaz| 30 | 16 Mart
| yasmin_84| 26 | 16 Mart
| dostt| ??? | 16 Mart
| kayyum | ??? | 17 Mart
| aygunes | 25 | 17 Mart
| birtanem | 26 | 17 Mart
| mpb | 27 | 18 Mart
| pelin7| 26 | 18 Mart
| screamaway | 28 | 19 Mart
| KuPPe | ??? | 19 Mart
| seaatle| ??? | 20 Mart
| aylic | 27 | 20 Mart
| Lachesis | 27 | 20 Mart
| xtuqcex | 24 | 20 Mart
| wifeofdemon(Nihal) | 29 | 21 Mart
| kokohantes | 25 | 22 Mart
| feryal_efe | 26 | 23 Mart
| azra3434| 30 | 23 Mart
| aysegul21072008 | 23 | 25 Mart
| _arzum_| ??? | 25 Mart
| kad_er| ??? | 25 Mart
| 9papatya| 31 | 25 Mart
| tirilaylom | 28 | 26 Mart
| lizzie | 25 | 26 Mart
| ysmglr | 28 | 26 Mart
| nazooooo| 25 | 28 Mart
| pocapoca| 27 | 29 Mart
| xelifxx | 26 | 30 Mart
| neşelikız| 25 | 30 Mart
| tubaerkan | 26 | 30 Mart
| gida_pinar | 25 | 31 Mart
| sentez | 27 | 4 Nisan
| hasretimsana(Canan) | 23 | 5 Nisan
| neredesinfiruze | 23 | 7 Nisan

Canım bat günlerimiz aynı bendede öyle bi belirti yok arada belime batan ağrılar ve baş ağrım haricinde. çatlaya çatlaya bekliyorum

tebrikler canım sanırım senin de bat 14 marttı:)kalbimin biz de yapsak belli olur mu acaba???

gülüm çıkarda ben yapamam bugün idrar testine güvenmiyorum zaten yap yap fenalık geldi kan testinide mecburen en yakın zaman pazartesi gerçi okul var 3 te geliyorum nasıl yapacaksam.sen yap inşaallah güzel haberler alırız.ayyyy bugün içim kıpır kıpır.

Ellerine sağlık, ne güzel hamileler çoğalmış... Darısı başımıza olsun inşallah..

Birde bu tablo nasıl yapılıyor acaba senin bi bilgin varmı?

Canım bat günlerimiz aynı bendede öyle bi belirti yok arada belime batan ağrılar ve baş ağrım haricinde. çatlaya çatlaya bekliyorum

4. ay bu ay inan çok zormuş gerçi geçen ay üzülmedim hiç çünkü belirti falan yoktu. bu ay göğüslerde var gibi ama bilmiyorum işte . ilkinde 4.ayda olmuştu allah nasip etmedi düşük yaptım.

ya ben nerdeyım gene lıstede yokummmm batım 19 yaşım 24 birde ısımlerın arasında bırer sıra bosluk bıraksak nasıl olurrr

4. ay bu ay inan çok zormuş gerçi geçen ay üzülmedim hiç çünkü belirti falan yoktu. bu ay göğüslerde var gibi ama bilmiyorum işte . ilkinde 4.ayda olmuştu allah nasip etmedi düşük yaptım.

Anladım canım ya kısmet işte hepimizinki. Benimde ilk denemem ama bakalım gügüslerini takip et benimkinde dün sanki koyulaşma var. eşimede sordum oda öyle dedi. bekliyoruz bakalım. Yinede aklına kötü bişey getirme oldumu.

anlasıldı ben lıstelere gıremıcem heralde sendemı benı unuttunn screamaway bat 19 mart yaş 24

ya ben nerdeyım gene lıstede yokummmm batım 19 yaşım 24 birde ısımlerın arasında bırer sıra bosluk bıraksak nasıl olurrr

gülüm saolsun arkadaşlar uğraşıp yapmışlar valla ben ancak bu kadar becerebildim.şimdi güncellenir liste merak etme gülüm eklerler senide.ben atlamışım sanırım senden çok özür diliyorum.ama listeye göre yaptımçneyse gülüm öpüyorum.

yok ya getirmiyorum kısmet bunlar bekleyip görcez moral bozmuyorum yani şu an

belirti olarak pek bisi yoktu aslinda sadce goguslerim sis ve hassas.arada kasik batmasi oluo cok nadir ama bide arada tuvaletim varmis gibi bi baski hissediodum o kadar cnm

canım hamilemisin,yazdıklarını okumaya çalıştım ama gözden mi kaçtı acaba dedim,normalde 11 de bekliyordum en geç bugün adet olmam lazım ama diğer aylardan çok farklı hiç ağrım sızım yok birtek senin dediğin gibi tuvaletim varmış gibi baskı var ama bu ay 3 tane test yaptım biri hariç diğerleri negatifti çok da erken yaptım şimdi anlam veremiyorum niye böyle oldum..adet belirtilerimde yok çünki..

evet cnm hamileyim biliomusun her ay bende cok belrti olurdu ama bu ay dedigim gibi belirtielr vardi ama cook ddil ve cok cok onceden de cikmadi yani.ben erken gebelik etsti yaptim cnm bi arkadas sormus ona cevap verim dedim bu arada ben yurtdisindayim ve 5 ve 7 gun onceden gosterebilen hassasligi 1 hafta oncesine kadar olan testlerden aldim eczanede satilio burda.fiyat araligi degisio tabi thassaligina gore fark oluo tabi daha pahali oluo cnm ama bu mutlu haberi almaya deyyor yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…