bende hamileyim ve cok mutluyum paylasmak istedim allah isteyen herkese nasip etsin
tebrikler canım..günün ne zamandı ki?darısı başımıza inşallah
en son liste hangi sayfada bilen var mi kizlar...?
tebrikler canım sanırım senin de bat 14 marttı:)kalbimin biz de yapsak belli olur mu acaba???
yok canım benim bugünnnnnnnn:18::18::18::18::18:
pourqua tebrik ederim darısı başımıza...batın geçmişmiydi?
günaydın canlarım yeni bir güne güzel umutlarla inşaallah.tebrik ederim canım.allahım sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin inşaallah.kızlar şu listeye bilen birisi el atsın abarjanus bizi terk ettimi ne ne zamandır düzelmiyor liste.
tebrikler canım..günün ne zamandı ki?darısı başımıza inşallah
belirtin var mıydı peki benim batta 11-13 arası kasık batması dışında bişey yok bendeyok cnm erken gebelik testlerinden yaptim bat 14 mart ti
ben poru tebrik ederken sana yazmışım :)))bak allahın işi işte demekki sen de güzel haberler alacaksın :))
belirtin var mıydı peki benim batta 11-13 arası kasık batması dışında bişey yok bende
Çok sağol canım, inşallah kısa sürede geçerde gidip çektiririm artıkcnm yaaa geçmiş olsunnnn
Tebrik ederim, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.. Darısı başımıza, birde bu erken gebelik testlerini nerelerden bulabiliriz, fiyat aralığı nedir??? eczanelerde ucuz normal testler var hep..bende hamileyim ve cok mutluyum paylasmak istedim allah isteyen herkese nasip etsin
İçini ferah tut canım, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsn... 5 haftalıkken kese görünür ama kalp atışları daha duyulmaz..kızlar meraba.yarın 5 haftalık olacak bebeğim inşallah.çalışıyorum o yüzden kasık ağrılarım oluyo.başka belirtim yok.mide bulantısı için erken mi acaba?ve içimde çok büyük bir endişe var.kesenin içindeki bebek görünececek mi,kalp atışı duyulacak mı,dış gebelik gibi şeyler olacak mı?bu hafta içerisinde dra gitmeyi düşünüyorum yani 5 haftalığın içerisinde acaba görünür mü bebeğim????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?