Mart ayinda hamile kalmayi bekleyen anne adaylari

Kizlar liste bikac gundur guncellenmiyo galiba benmi kacirdim diye gecmise baktim ama yok... Aborjinosda yok bi suredir

bilmiyorum cnm amaa gndüz bayağıııı döndü!!!
ama cnm belirtilere daha erken değilmiii!!!1

canım ya bende bilmiyorum ki..baş dönmesi için erken sanki..

Kizlar liste bikac gundur guncellenmiyo galiba benmi kacirdim diye gecmise baktim ama yok... Aborjinosda yok bi suredir

canım 3 gündür girmiyor aborjinos..o yüzdende güncellenmiyor..

canım ya bende bilmiyorum ki..baş dönmesi için erken sanki..

canım 3 gündür girmiyor aborjinos..o yüzdende güncellenmiyor..

cnm yaaasende hormon bozukluğu felan varmı ben bu aralar ölçtürmedimdeee bazen troid den diyorlarda sende böyle şeyler oluyormuydu

cnm yaaasende hormon bozukluğu felan varmı ben bu aralar ölçtürmedimdeee bazen troid den diyorlarda sende böyle şeyler oluyormuydu

yok hayatım benim hormonla ilgili bir sorunum yok..kilom falanda yok..ilk defa bu kadar çok başım dönüyor yani..hayretler içerisindeyim..umarım hamilelikle ilgilidirr..korkuyorum yoksa..

yok hayatım benim hormonla ilgili bir sorunum yok..kilom falanda yok..ilk defa bu kadar çok başım dönüyor yani..hayretler içerisindeyim..umarım hamilelikle ilgilidirr..korkuyorum yoksa..

aynen btnm bnmde kilo ile problem yok böyle tatlı tatlı değil ciddi etkisinde bıraktı gündüz başımın dönüşü

canımm herşey olabilir..hamilelikte olabilir..adetin geliyoda olabiliirr..ama inşallah hamişsindir..ayrıca öyle yorucu işler yapma bu araa ya..dikkat etttt kendine lütfenn..

hangisi bilmiyorum ama hem belım de hafif hafif bir agrı hem kasıklarımdaa sankı adet olcakmışım gibi ama adet tarihimede varr bende yapmak ıstemıom temızlık ama dayanamadım bugünn napıyımm kuppecim pazartesi kan testi yaptırsan cıkar cnm bencee evet belkı düşük olabilir ama çıkar tahminimm inşallah hamilesindirrr

inşallah canım hala kararsızım yaptırmakta..bir yanım yaptır dio, bir yanım bekle dio.. şaşırdım kaldım vallahi..

kızla iyi geceler. benimde adetim 7 şubattaydı. baktırsam mı acaba artık kandan? hiçbir belirtim yok ama. damar çıkması,vesaire. belirtisiz olup belli olanınız var mı?

Allah hayırlısını nasip etsin inşallah herkese..

ayyy, kizlar merak ettim girdim, okudum yazilari gece gece...

aaaa gerçekten miii canımm?o kadar çok dönüyo ki ayağa kalktığımda tutunma ihtiyacı hissediyorummm yoksa düşerim sağa sola gidiyom.. o derece yani....hamilelikle ilgisi vardır umarımm..

Kuppecin senin tansiyon dusuktu.. Ondan donuyordur... Bence sen dikkat et yediklerine.. Birsey tansiyonunu dusuruyor sanki.. Doktora filan gorunsen? Bu kadar basin donuyorsa onemli olabilir...:26:

var var canim... sulisim oyleydi sanirim..
sen idrar testi yaptinmi? ben olsam hemen yapardim.. sabaha yap bence mutlaka.. insallah hamilesindir..

Benim de oyle olmustu, cikmadi diye kutusuna koyup bi kenara atmistim. Ertesi gun silik cizgi vardi ve hamileyim.Ustelik reglime 4-5 gun daha vardi.

Son düzenleme:

valla arkadaşım sabrına hayran kaldım ne diyim:) burda herkes 4 5 gün kala başlıyo testlere bakmaya sen 5 gün geçmiş daha baksammı diosun:) bak tabi biran önce öğrenki ona göre tedbirini al inşallah hamiledirsin. Bol şanslar.

bende hamileyim ve cok mutluyum paylasmak istedim allah isteyen herkese nasip etsin

günaydın canlarım yeni bir güne güzel umutlarla inşaallah.tebrik ederim canım.allahım sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin inşaallah.kızlar şu listeye bilen birisi el atsın abarjanus bizi terk ettimi ne ne zamandır düzelmiyor liste.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…