Mart ayinda hamile kalmayi bekleyen anne adaylari

hayırlı olsun canım güzel haberlerinin devamını bekliyoruz..

anlasıldı ben lıstelere gıremıcem heralde sendemı benı unuttunn screamaway bat 19 mart yaş 24

Bende listeye girmek istiyorum!!! Yas 30, gün 29 veya 30 mart.

ne yapayım kan mı idrar testi mi??idrar doğru sonuç verir mi şuan ???

hu huhuuu

12 Martui bekleyen arkadaslarim..... nerelerdesinizzz###

ya ben daha adet olmadim dün test <yaptim tek cizgi cikti <

adet olacagima dair hic bir belirti de yok acaba gecmi olucam ilk defa gecikti benim adetuim ya adet gecikmesi iyi degil demi kizlar ?

bende olmazsam sali gününe kadar Jinekologa gideriz kan tetsti yaptiririm. dr bana adet günün gecince gel demisti.

merhabayın kızlar!dün ilk defa çatlatma iğnesi oldum. bir iki gün öncesinden belimde ağrı vardı ama iğneden sonra buağrı çok arttı. bu yumurtamın çatladığına mı işaret?

ne yapayım kan mı idrar testi mi??idrar doğru sonuç verir mi şuan ???

valla gülüm eğer erkekn belli olanlardan alırsan daha iyi olur sanırım.yada hiç kafanı bulandırma hemen kan testi yaptır.ayyyy birisi doğduktan sonra bebeğini kaybetmiş okudum ve şuan ağla ağla çok kötüyüm.allah kimsey yaşatmasın canlarım.şimdi düşünüyorumda hayırlısıysa gelsin öyle olması tarifsiz bir acıdır.allah öyle günler göstermesin kimseye.

kizlar ben birdaha mi tet alip yapsam ne yapsam yaa

aksama dogru yapim mi bir test daha sizce <????

merhaba canim. bence ikinci teste gerek yok. pazartesine kadar sabret ozaman kadar adet olmasan doktora gidersin yada tekrar test yaparsin..

burdayım bennnnnnn galiba başka kimse yok
ben test yapmadım..pazartesi falan yapmayı düşünüyorum gelmezse tabii..inşallah gelmezzzz.umarım bugün bolca güzel haber alırız

bugün regl günümdü daha olmadim dün yaptim tek cizgi cikti -------------

ya ben şubat 28 çektiği için 30 gün dolsun diye pzartesi yada ssalı yapmayı düşünüyorum..işte benimkide bi teselliiiii kendi açımdan..ama benim adet düzensizliğim var.o yüzden umutlanmıyorum.zaten kasımda kürtaj oldum bu yüzden hormonlarım allak bullak.sende 2-3 gün bekle kan testi yaptıristersen .bende direk kan testi yaptırmayı düşünüyorum

bende hamileyim ve cok mutluyum paylasmak istedim allah isteyen herkese nasip etsin
canımm çooook sevindimmmm..inşallah sağ sağlim kucağına alırsın bebiişini..
ay canım Allah korusun ya..gerçekten Allah kimseyi göstermesin o acıyı..

çokk uyuşuğum ben bugünnn..sıkıldım var mı yok mu diye düşünmekten..bazen aklıma geliyor negatif ihtimali..biran önce belli olsun..Allah HAYIRLISINI VERSİN HEPİMİZE..

Selam kızlar benide listeye eklermisiniz

22 yaşındayım BAT 22 MART:26:

bende canım bende öyle sıkıldımki offf geçmiyor günler yapsak erken beklemeyede mecalimiz yok allah yardımcımız olsunnnn.aminnnnn canım benim amiiiiiiiiiiiiiiin buarada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…