Mart ayinda hamile kalmayi bekleyen anne adaylari

canım saol bilgiler için neymiş demekki adet geçmeden idrar testini yapmak bişey ifade etmiyormuş kan testinde çıkıyomuş.o yüzden idrarı karıştırmadan kan testi yapmak gerekiyor.allahım içim kıpır kıpır bugün akıntımda çok.canım ne olur bebişlerimiz gelmiş olsun.bu ay yüzümüzü güldür allahım hepimizin.

canım geçmiş olsun ne çıktı bizde yaptırdık o testi şükür sonucumuz güzel çıktı.telaş etme gülüm arkadaşımın eşinde sperm azlığı vardı arkadaşımında tüplerinde tıkanıklık.tam doktor sizin çocuğunuz olma ihtimali çok düşük demiş tüp bebeğe yönlendirmiş o ay hamile kaldı.1 ay sonrada bebiş geliyor canım.sen sıkma canını.

Evet umutlar bir sonraki aya kaldı 14 mart bat tarihim dayanamadım dün test yaptırdımm BHCG 0,1 Progestoron 3,8 .Ay kızlar ya ben bütün belirtileri yaşıyorummmm. Yinede acaba demekten kendimi alamıyorummm.

üzülme canım arkadaşım sağlıklıyız önümüzde daha birçok ay var.inşaallah nisande bebişin gelir.

kızlar slm herkese bugun batım henuz bırsey yok..dun sabah ılk ıdrarla test yaptım cooook ama cooook az varla yok arası ıkıncı cızgı cıktı aynı gun aksam farklı bır markayla yaptım negatıf cıktı..offf kızlar yuregım pırpır aklım hep onda..eger yarında regl olmazsam ptesı kan testı yaptırıcam ama olumsuz sonuc almaktan cook korkuyorum..beklemek resmen bır ıskence gunler saatler gecmıyo(sızce ıdrar testınde cıkmamıs olabılır mı erken oldugu ıcın yanı adetten bırgun once?

happylife cım ıkıncı cizginin silik çıkmasıda benım bıldıgım hamılelık var diye kabul ediliyorr yanı cevremde arkadaslarımın cogunda sılık cıktı ikinci cizgi keşke bugun kan testi yaptırsaydınn en garatisiii

gebelik testlerine daha öncede söylediğim gibi güveniyorum ilk testi sabah yapmışsın diğerini akşam ben aynı şekilde denemiştim sabah ki silik olmasına rağmen akşam yaptığım ona nazaran daha az belli olmuştu onda bile farkediyor sen sabah ilk idrarla yap iyice bekle hemen atma umarım vardır bende hala adet olmadım testtede çıkmamıştı aklım takıldı şimdi niye böyle oldu diye düzensizlik yok ama ağrım sancım hiçbirşeyimde yok ama bugün acayip uyudum sabah geç kalkdım az öncede 1 saat kadar uyumuşum anlamadım gitti bu neyin nesi..

arkadaşlar bu kadınlık ne zormuş kadın anne olacaksa erkekte baba olacak ama yok adet gecikmesini bekle yok belirti ara olmadı ilaç kullan olmadı iğne yaptır bu arada bol bol stres yap erkekte sadece bizden gelecek haberi bekliyor allah boşuna cenneti annelerin ayaklarının altına vermemiş allahım inşallah meleklerimizide biran önce göbüşlerimize ve kucağımıza göderir hayırlısı ile

Son düzenleme:

canım belki geç döllenmedir o yüzden belli olmamıştır idrar testinde....bence yarın kan tahlil yaptır acilden..... hem merakın gitmiş olsun hemde inş güzel haberi hemen almış olursun.....

Cnm pekı senın bu cızgılerın sonu ne oldu daha once hamılelık mı gecırdın yoksa bu aymı yaptın sende testlerı?evet dedıgın gıbı cnm sabah daha konsantre oluyomus ıdrar..off bılmıyorum arkadasım umarım hepımız guzel haberlerı alırız tez zamanda senın varmı daha bata?kan testı yapsan sende madem belırtılerde var e azından su stresten kurtuluruz be arkadasım hıc bılmezdım bu kadar heyecan yapıcagımı elımde degıl yapmıyım dıyorum ama bu regl hala nıye gelmedı ılk test neden hafıf de olsa sılık cıktı dıye kendı kendımı yıyorum

Cnm pekı senın bu cızgılerın sonu ne oldu daha once hamılelık mı gecırdın yoksa bu aymı yaptın sende testlerı?evet dedıgın gıbı cnm sabah daha konsantre oluyomus ıdrar..off bılmıyorum arkadasım umarım hepımız guzel haberlerı alırız tez zamanda senın varmı daha bata?kan testı yapsan sende madem belırtılerde var e azından su stresten kurtuluruz be arkadasım hıc bılmezdım bu kadar heyecan yapıcagımı elımde degıl yapmıyım dıyorum ama bu regl hala nıye gelmedı ılk test neden hafıf de olsa sılık cıktı dıye kendı kendımı yıyorum

eger silik bir cizgi cıktıysa sen hamilesin tatlım hadi hayırlı olsun işallah bizlerede nasip eder uyku halide hamilelik belirtisidir

kızlar bnm günüm yaklaşık 14 mart. ama hiç belirtim yok,uff. pazartesi kan tahliline gidicem bkalım,çok meraktayım..

meraba kızlar.yarın 5 haftalık olacak inşallah bebeğim.ne zaman dr a gitmeliyim.hem gitmek istiyorum bir an evvel hem de korkudan ertelemek istiyorumm.gereksiz yere endişeye kapıldımm ve atamıyorum bi türlü.mide bulantım yok.göğüslerimden ve arada kasık ağrımdan başka belirtim yok.normal mii diye düşünüyorum.bişeyler söyleyin de içim rahatlasın bari kızlar:18:

iklimcim arkadaşım vardı daha yeni hamile o da bu saydığın belirtilerin hiçbirisi olmadı ve hiç bir sorun da yoktu yani hamileliği devam etti.sen de içini rahat tuttu sonuçlarında gebelik çıktıysa belirtiler herkesde aynı olacak diye birşey yok içini ferah tut:)

arkadaşlar merhaba,
şuan okadar kötü birşey yaşıyorumki idrar testlerim ikinci çizgi silik sıkıyordu ama bariz belli oluyordu baktığın zaman adetim bugün itibariyle 3 gün geçti bugün kan testim negatif çıktı şoktayım ya hala adet olmadım doktorada gitmedim zaten bundan sonrada üzerinde durmuycam hamileliğin psikolojim alt üst oldu tamamen şimdi yine idrar testi yaptım ve pozitif bundan sonrasını Allaha bıraktım MEVLAM GÖRELİM NE EYLER NE EYLERSE GÜZEL EYLER...

kızlar kendizie iyi bakın bi süre girmiycem kafamı toplamaya ihtiyacım var hepinize sağlıklı hamilelikler ve bebişler diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…