beni de yazarmısınız listeye 20 mart
anlasıldı ben lıstelere gıremıcem heralde sendemı benı unuttunn screamaway bat 19 mart yaş 24
Bende listeye girmek istiyorum!!! Yas 30, gün 29 veya 30 mart.
Selam kızlar benide listeye eklermisiniz
22 yaşındayım BAT 22 MART:26:
beni de ekleyin kızlar yaş 27 bat 14 mart.
eline sağlık canım liste güzel olmuş bekleyelim belki aborjinesten haber gelir umarım herşey yolundadır bu gün topik pek sakin çok can sıkıcı bi gün beklemek çok zor :26::26::26::26::26:
evet canim yaa.. aborjinostan ses seda kesildi..
senin bekliyormusun? test yaptin mi? sabaha yap bence...:26:
hepinizi ekledim kizlar...
durumu guncellenmemis olan varsa guncelliyim.. bu gece buralardayim...
canım eline sağlık..dün düşünmüştüm ben listeyi güncellemeyi, yarını bekleyim gelmezse güncellerim diye düşünmüştüm, baktım ki sabah sen yapmışsın listeyi, bu kadar mı olur dedim :) düşünceli arkadaşım benimmm..
kızlar nasıl gidiyor ya bugün pek yoğun değilmiş burası anlaşılan..ben bütün gün baş dönmesi ile mücadele verdim..şuanda da dönmeyle beraber başım ağrıyo..pazartesi doktora gitcem, bir iş daha çıktı ek olarak baş dönmesi içinde doktora görüncem..o da tomografi ister diye korkuyorum..geçmedi şu mart ya..öfff.. (bi de hala adet sancılarım başlamadı, benim bir hafta önceden başlardı..hayırdır inşallah..dengelerim bozuluyo benim bu sıralar galiba)
canım geçmiş olsun ne çıktı bizde yaptırdık o testi şükür sonucumuz güzel çıktı.telaş etme gülüm arkadaşımın eşinde sperm azlığı vardı arkadaşımında tüplerinde tıkanıklık.tam doktor sizin çocuğunuz olma ihtimali çok düşük demiş tüp bebeğe yönlendirmiş o ay hamile kaldı.1 ay sonrada bebiş geliyor canım.sen sıkma canını.
Canım ben o testten pek anlamadım normal diye bir yer vardı değerin en az değerin 4 olması lazım (arkadaşımın eşi yaptırmıştı onun 5 olmasına rağmen dr düşük demişti) eşimin değeri 1 çıktı yani çookk düşük(
Kuppecimmmm, ben yetisemezsem ben guncellersin artik..
Canim bas donmen hala devam ediyor mu? Ya mutlaka doktora git sen... Bir konus.. Bu cok onemli.. Tomografiye gir derse olmaz, hamile olabilirim belki dersin... Belki baska sekilde kontrol etcek... Ihmal etme bunu canim...
güncellerim tabi canımm..sen yetişemezsen yaparım..pazartesi zaten hastaneye gitcektim, onuda ilave edicem ama mutlaka tomografi isteyecektir ve kan testi yaptırtacaktır bana hamile olma ihtimaline karşılık.. kendi kendime en son adet tarihimi bekliycem demiştim ama, galiba ben bu kan testini yaptırmak zorunda kalıcam..öyle gözüküyo..pazartesi ola hayır ola :18:
güncellerim tabi canımm..sen yetişemezsen yaparım..pazartesi zaten hastaneye gitcektim, onuda ilave edicem ama mutlaka tomografi isteyecektir ve kan testi yaptırtacaktır bana hamile olma ihtimaline karşılık.. kendi kendime en son adet tarihimi bekliycem demiştim ama, galiba ben bu kan testini yaptırmak zorunda kalıcam..öyle gözüküyo..pazartesi ola hayır ola :18:
selammmm kızlar nbr nasılsınızzz???? bende temizlik falan yaptım havalar düzlemişken camlarıda sildim.... anca bitti işim....
sizde ne var ne yok varmı güzel haberler yada bekleyenler......
sulisim sen hamile degil misin yaa.. ne isi? dinlen... olmaz boyle...
ay canım keşke öyle birşey olsa..ne kadar sevinirim anlatamam..bakalım nasip... :)inş bu vesile ile güzel haberide erkenden almış olursun belli mi olu?????
merakla bekliyorum Kuppecim... insallah hayirli haberlerle gelirsin ptesi...
belki bende idrar testi yaparim ptesi sabahi...
Slm kizlar benim bat 13 martti saat gibidir saolsun hic sasmaz biraz once geldi benide listeden cikarabilirsiniz. 5 ay once kurtaj oldum 3 ay ara verdik iki aydirda istiyoruz ama olmadi nasip bi dahaki aya diyemiyorum cunku yarin esim yurtdisina gidiyo ve bu ay yok allah hayirli zaman icin bekliyo diyerek kendimi teselli ediyorum ins bat insallah bekleyen herkes guzel haberler getirir bize... Herkesi opuyorum iyi geceler
ay canım keşke öyle birşey olsa..ne kadar sevinirim anlatamam..bakalım nasip... :)
sağol canım inşallahhh..pazartesi yap sende idrar testini o zaman bakalımmmm..ay yine heyecanlandım :)
canımm benim üzülme..pazartesi belli olur benimde..bakarsın bi dahaki ay birlikte oluruz yine..paylaşımlarımız çok güzell oluyorrr..hayırlı bir zaman vardır mutlaka..üzülme lütfennnnn..öpüyorummmmmmmSlm kizlar benim bat 13 martti saat gibidir saolsun hic sasmaz biraz once geldi benide listeden cikarabilirsiniz. 5 ay once kurtaj oldum 3 ay ara verdik iki aydirda istiyoruz ama olmadi nasip bi dahaki aya diyemiyorum cunku yarin esim yurtdisina gidiyo ve bu ay yok allah hayirli zaman icin bekliyo diyerek kendimi teselli ediyorum ins bat insallah bekleyen herkes guzel haberler getirir bize... Herkesi opuyorum iyi geceler
tamam canim... ptesi ikimizde mutlu haberler aliriz insallah..
ben senden cok umutluyum, sendeki butun o belirtilerden sonra...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?