Mart ayinda hamile kalmayi bekleyen anne adaylari

kizlarrrrr.. listeyi guncelledimmm..

|||
ISIM | YAS | BAT | SONUC
kurabiyemm canim tebrikler | | |
bitanemveben canim tebrikler |??? | 1 Mart |
umutdeniz | 24 | 2 Mart | Nisan'a insallah seme |26 |3 Mart | Nisan'a insallah
sulisim canim tebrikler | 29 | 5 Mart |
nefsim canim tebrikler | 25 | 5 Mart |
polanegri | 23 | 6 Mart | Nisan'a insallah
ilkim_aras canim tebrikler | 25 | 7 Mart |
pembiq | ??? | 7 Mart | bekliyoruz
ravzanur | 29 | 7 Mart | bekliyoruz atlanta | 26 | 7 Mart | Nisan'a insallah
gul1182 | ??? | 7 Mart | bekliyoruz
kekula | ??? | 7 Mart | bekliyoruz
dryyvz canim tebrikler | 26 | 8 Mart |
psijoyi | 32 | 8 Mart | Nisan'a insallah
vahsihatun| ??? | 9 Mart | bekliyoruz
aayssegul| ??? | 9 Mart | bekliyoruz aborjinos | 27 | 9 Mart | Nisan'a insallah
bikere_sevdim(Kadriye ) | 23 | 9 Mart | bekliyoruz canbebekds | 26 | 10 Mart | Nisan'a insallah
mavibebek canim tebrikler | 28 | 10 Mart |
elfinya canim tebrikler |??? | 10 Mart |
pnr30 | 31 | 10 Mart | bekliyoruz
happylive | 32 | 11 Mart | bekliyoruz
sema84| 26 | 11 Mart | bekliyoruz
happylife | 27 | 12 Mart | bekliyoruz
derya78_40 | 29 | 12 Mart | bekliyoruz
62sinem | 23 | 12 Mart | bekliyoruz
ceza83 | 27 | 12 Mart | bekliyoruz
minikyaramaz | 24 | 12 Mart | bekliyoruz
alevdeniz | ??? | 12 Mart | bekliyoruz
elektra01 | 31 | 12 Mart | bekliyoruz
sefst | ??? | 13 Mart
Arzuum_79 | ??? | 13 Mart
alisya01 | 28 | 13 Mart
elaezel | 24 | 13 Mart
gulden79| ??? | 14 Mart
pamuk58| 27 | 14 Mart
karadenizrky | 27 | 14 Mart
pourqua canim tebrikler | 24 | 14 Mart |
mrv091010(Merve) | 24 | 14 Mart
karyaa48 | 27 | 14 Mart
uryhn| 30 | 14 Mart
keremasli| 27 | 14 Mart
MELEK_84 | 26 | 15 Mart
fbmy8785| 24 | 15 Mart
tuubaaoz | 25 | 15 Mart
kalbimin(Zerrin) | 28 | 15 Mart
han0144 | 28 | 15 Mart
sultang88 | 23 | 16 Mart
maviyaz| 30 | 16 Mart
yasmin_84| 26 | 16 Mart
dostt| ??? | 16 Mart
kayyum | ??? | 17 Mart
aygunes | 25 | 17 Mart
birtanem | 26 | 17 Mart
mpb | 27 | 18 Mart
pelin7| 26 | 18 Mart
screamaway | 28 | 19 Mart
KuPPe | ??? | 19 Mart
busra_17 | 24 | 19 Mart
seaatle| ??? | 20 Mart
aylic | 27 | 20 Mart
Lachesis | 27 | 20 Mart
xtuqcex | 24 | 20 Mart
sincap08 | 27 | 20 Mart
wifeofdemon(Nihal) | 29 | 21 Mart
kokohantes | 25 | 22 Mart
Brownim | 22 | 22 Mart
feryal_efe | 26 | 23 Mart
azra3434| 30 | 23 Mart
aysegul21072008 | 23 | 25 Mart
_arzum_| ??? | 25 Mart
kad_er| ??? | 25 Mart
9papatya| 31 | 25 Mart
tirilaylom | 28 | 26 Mart
lizzie | 25 | 26 Mart
ysmglr | 28 | 26 Mart
nazooooo| 25 | 28 Mart
pocapoca| 27 | 29 Mart
xelifxx | 26 | 30 Mart
neselikiz| 25 | 30 Mart
tubaerkan | 26 | 30 Mart
fmk | 30 | 30 Mart
gida_pinar | 25 | 31 Mart
sentez | 27 | 4 Nisan
hasretimsana(Canan) | 23 | 5 Nisan
neredesinfiruze | 23 | 7 Nisan
|||

aborjinos bizi terketti herhalde...

smiley / ifadelerden dolayi hata verdigi icin nazarlari basa ve sona koymak zorunda kaldim... :26:

beni de yazarmısınız listeye 20 mart

anlasıldı ben lıstelere gıremıcem heralde sendemı benı unuttunn screamaway bat 19 mart yaş 24

Bende listeye girmek istiyorum!!! Yas 30, gün 29 veya 30 mart.

Selam kızlar benide listeye eklermisiniz

22 yaşındayım BAT 22 MART:26:

beni de ekleyin kızlar yaş 27 bat 14 mart.

hepinizi ekledim kizlar...

durumu guncellenmemis olan varsa guncelliyim.. bu gece buralardayim...

eline sağlık canım liste güzel olmuş bekleyelim belki aborjinesten haber gelir umarım herşey yolundadır bu gün topik pek sakin çok can sıkıcı bi gün beklemek çok zor :26::26::26::26::26:

eline sağlık canım liste güzel olmuş bekleyelim belki aborjinesten haber gelir umarım herşey yolundadır bu gün topik pek sakin çok can sıkıcı bi gün beklemek çok zor :26::26::26::26::26:

evet canim yaa.. aborjinostan ses seda kesildi..

senin bekliyormusun? test yaptin mi? sabaha yap bence...:26:

evet canim yaa.. aborjinostan ses seda kesildi..

senin bekliyormusun? test yaptin mi? sabaha yap bence...:26:

iki gün önce dayanamadım yaptım ve tek çizgi gene zaten pek hamilelik belirtiside yaşamıyorum yani yarın büyük ihtimalle kırmızı kartı görürüm son bir yılda umutla bekleyip her ay aynı şeyi yaşıyorum artık umutlarım tükendi düşünmekten ve beklemekten yoruldum umarım sizler hamiş olursunuzda buna sevinirim bari

hepinizi ekledim kizlar...

durumu guncellenmemis olan varsa guncelliyim.. bu gece buralardayim...

canım eline sağlık..dün düşünmüştüm ben listeyi güncellemeyi, yarını bekleyim gelmezse güncellerim diye düşünmüştüm, baktım ki sabah sen yapmışsın listeyi, bu kadar mı olur dedim :) düşünceli arkadaşım benimmm..

kızlar nasıl gidiyor ya bugün pek yoğun değilmiş burası anlaşılan..ben bütün gün baş dönmesi ile mücadele verdim..şuanda da dönmeyle beraber başım ağrıyo..pazartesi doktora gitcem, bir iş daha çıktı ek olarak baş dönmesi içinde doktora görüncem..o da tomografi ister diye korkuyorum..geçmedi şu mart ya..öfff.. (bi de hala adet sancılarım başlamadı, benim bir hafta önceden başlardı..hayırdır inşallah..dengelerim bozuluyo benim bu sıralar galiba)

Kuppecimmmm, ben yetisemezsem ben guncellersin artik..

Canim bas donmen hala devam ediyor mu? Ya mutlaka doktora git sen... Bir konus.. Bu cok onemli.. Tomografiye gir derse olmaz, hamile olabilirim belki dersin... Belki baska sekilde kontrol etcek... Ihmal etme bunu canim...

Canım ben o testten pek anlamadım normal diye bir yer vardı değerin en az değerin 4 olması lazım (arkadaşımın eşi yaptırmıştı onun 5 olmasına rağmen dr düşük demişti) eşimin değeri 1 çıktı yani çookk düşük (

canım dün ibrahimsaraçoğlu çıktı fox ta sprem arttırmak için keçboynuzu kürü önerdi....

1 litre suya 6-7 keçiboynuzu kırıp atılacak 3 dk kaynıcak suyu sabah akşam içilecekmiş.....

http://www.yildiz.tv/ burda fox u seçip saat sabah 10 u falan seçersen hayatın şifreleir programında çıkmıştı ordan tamamnı izleyebilirsin...

Son düzenleme:

güncellerim tabi canımm..sen yetişemezsen yaparım..pazartesi zaten hastaneye gitcektim, onuda ilave edicem ama mutlaka tomografi isteyecektir ve kan testi yaptırtacaktır bana hamile olma ihtimaline karşılık.. kendi kendime en son adet tarihimi bekliycem demiştim ama, galiba ben bu kan testini yaptırmak zorunda kalıcam..öyle gözüküyo..pazartesi ola hayır ola :18:

inş bu vesile ile güzel haberide erkenden almış olursun belli mi olu?????

merakla bekliyorum Kuppecim... insallah hayirli haberlerle gelirsin ptesi...
belki bende idrar testi yaparim ptesi sabahi...

Slm kizlar benim bat 13 martti saat gibidir saolsun hic sasmaz biraz once geldi benide listeden cikarabilirsiniz. 5 ay once kurtaj oldum 3 ay ara verdik iki aydirda istiyoruz ama olmadi nasip bi dahaki aya diyemiyorum cunku yarin esim yurtdisina gidiyo ve bu ay yok allah hayirli zaman icin bekliyo diyerek kendimi teselli ediyorum ins bat insallah bekleyen herkes guzel haberler getirir bize... Herkesi opuyorum iyi geceler

inş bu vesile ile güzel haberide erkenden almış olursun belli mi olu?????
ay canım keşke öyle birşey olsa..ne kadar sevinirim anlatamam..bakalım nasip... :)
merakla bekliyorum Kuppecim... insallah hayirli haberlerle gelirsin ptesi...
belki bende idrar testi yaparim ptesi sabahi...

sağol canım inşallahhh..pazartesi yap sende idrar testini o zaman bakalımmmm..ay yine heyecanlandım :)

canim kismet degilmis demek... sakin kendini uzme... mayisa olur o zaman insallah..

ay canım keşke öyle birşey olsa..ne kadar sevinirim anlatamam..bakalım nasip... :)

sağol canım inşallahhh..pazartesi yap sende idrar testini o zaman bakalımmmm..ay yine heyecanlandım :)

tamam canim... ptesi ikimizde mutlu haberler aliriz insallah..
ben senden cok umutluyum, sendeki butun o belirtilerden sonra...

canımm benim üzülme..pazartesi belli olur benimde..bakarsın bi dahaki ay birlikte oluruz yine..paylaşımlarımız çok güzell oluyorrr..hayırlı bir zaman vardır mutlaka..üzülme lütfennnnn..öpüyorummmmmmm

tamam canim... ptesi ikimizde mutlu haberler aliriz insallah..
ben senden cok umutluyum, sendeki butun o belirtilerden sonra...

kuzuu bende ondan korkuyorum ya, bu kadar belirtiye rağmen ya yoksa :) bi yıkılma yaşayabilirim ama çabuk toparlanırım diye düşünüyorumm :) senden iyi bir haber alırsam da en az kendim kadar sevinceğime emin olabilirsin canımmmmmmm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…