Mart ayinda hamile kalmayi bekleyen anne adaylari

selam canim aynen bende dün test yaptim ve negatif cikti ama daha adet olmadim bugündü BAT. akintim var.

selam canim aynen bende dün test yaptim ve negatif cikti ama daha adet olmadim bugündü BAT. akintim var.

idrar testlerine güven olmaz...kan testi yaptır bence hemen inş orda güzel haberi alırısn....geç döllenmeyse idrarda hemen çıkmaz...hem gününde gelmiş kanda varsa kesin belli olur...

evet ama araya hafta sonu girdi (

paztsi de olmazsam giderim bakalim yarinda beklim belki yarin olurum belli olmaz

evet ama araya hafta sonu girdi (

paztsi de olmazsam giderim bakalim yarinda beklim belki yarin olurum belli olmaz

haftasonu olması daha iyi acilde hemen yaptıryorsun sırada beklemiyorsun....ben geçen hafta öyle yaptım yarım saatte aldım sonucu.....

Kuppecimmm, sakin kotu dusunme.. Cok cok umutlanma ama iyi dusun, bak iyi olacak insallah..

Kizlar internette hamilelik testlerinin hassasiyetlerine dair yazilar okuyordum, sonra benim evdeki testlerin icindeki kagitlari cikarip hassasiyetlerine baktim..
Ban gaza geldim yaa... Belki hata olacak bilmiyorum ama yarin sabah bile yapabilirim testi... :26::26::26::26:
Meraktan catliyorum artikkkkkk.... :18::18::84::84::84:

evet canim ama ben yurtdisindayim ( almanyadayim ) ne diye acile gidim burada hemen öyle yaptirmazlar ki.

aaaaa öylemiiii....dr mu sevk edecek tahlil için.....kötüymüş o yaaa...burda her zaman paranı verip yaptırabilyorsun.....

yapp kızzzz hadi :) çıkmazsa zaten test çok sende çıkana kadar yaparsın :) ben de senden ümitliyim kuzuu..heyecanlandımmmm..

aaaaa öylemiiii....dr mu sevk edecek tahlil için.....kötüymüş o yaaa...burda her zaman paranı verip yaptırabilyorsun.....

burada önce ev dr. gidiyorsun kadin doguma yonlendiriyor

ondan sonra tahlilini yaptiriyorsun. ama cok acilse hastligin acile gidiyorsun tabiki gerekne herseyi yapiyorlar ve raporlarini ev dr. yolluyorlar onunda bilgisi olsun diye.

İyi geceler kızlar nasılsınız.Öncelikle hepinizi kocaman öpüyorum
oy oy oy maaşallah birtanem değerlerin çok güzel ilerliyor.haftayada keseyi görürsün yakındada bebişini inşaallah.güzel haberlerini bekliyorum bebişinin.
Sağol canım benim.İnşallah görürüz haftaya.Valla bu işte beklemek kadar heyecanlı oluyormuş.
Dualarım hep sizinle .Siz de bir an önce tadın inşallah bu güzel duyguyu.

Canım benim ne olur üzülme.Dinlen o zaman sen dinle kafanı.Sonra yine dön aramıza biz hep buralardayız ve yanındayız.

Kuppecim baş dönmen umarım kötü bir şey değildir.İhmal etme olur mu?Hepimiz bebiş istiyoruz ama onların geleceği için sağlıklı anneler olmalıyız.Bu daha önemli.Canım doktora git bizi de haberdar et olur mu?

Canım demekki sen nisan annesisin.Öyle düşün ve umarım nisanda güzel haberler alırsın.

burada önce ev dr. gidiyorsun kadin doguma yonlendiriyor

ondan sonra tahlilini yaptiriyorsun. ama cok acilse hastligin acile gidiyorsun tabiki gerekne herseyi yapiyorlar ve raporlarini ev dr. yolluyorlar onunda bilgisi olsun diye.

bizdede aile hekimi uygulamsı var ama dah çok yeni oturmadı henüz....sizdeki daha düzgün işleiyor belli.... burdada hafta içi gidersen hastaneye önce kadın doğuma muayene olup öyle tahlil yaptırabiliyormuşun ama haftasonu acile gidip ücretini ödeyip yaptırabiliyorsun.....

inş pazartesine kadar gelmez senin kırmızılar.....

pazartesi doktora gidiyorum canım..haberdar ederim tabiiki..çok teşekkür ederimmmm

aynı ya canım geçmedi, yani böyle sürekli değil ara ara oluyo..tuhaf bişey dünya tersine dönüyo sanki..senin geçti mi peki:26:

YOK BTNCMM GEÇMEDİ ACABA ÇOK YOĞUNUM ONDANMI DİYE SORGULADIM KENDİMİ SONRA SENİN YAZIŞINI GÖRÜNCE AKLIMA GELDİN PEKİ SEN BU 2 3 GÜN YOĞUNMUYDUN YOKSAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA BİZDE GÜZEL BİRŞEYLERMİ VAR ARKADAŞIMMMMMMMMMMMMMMMMMMM

aynı ya canım geçmedi, yani böyle sürekli değil ara ara oluyo..tuhaf bişey dünya tersine dönüyo sanki..senin geçti mi peki:26:

canım farklı olarak yediğin içtiiğin bir şey varmı? tansiyonunu düşürebilcek...benim bildiğim nar suyu var mesela tansiyon düşüren.... internetten bir araştır istersen......

inş bebişe çıkıyordur yolu diye umut ediyoruz....

Bence deeee sizde çoook güsel şeyleremir_bebek:) varrrrr.

ins. caniminici ya ins.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…