kızlar slm herkese bugun batım henuz bırsey yok..dun sabah ılk ıdrarla test yaptım cooook ama cooook az varla yok arası ıkıncı cızgı cıktı aynı gun aksam farklı bır markayla yaptım negatıf cıktı..offf kızlar yuregım pırpır aklım hep onda..eger yarında regl olmazsam ptesı kan testı yaptırıcam ama olumsuz sonuc almaktan cook korkuyorum..beklemek resmen bır ıskence gunler saatler gecmıyo(sızce ıdrar testınde cıkmamıs olabılır mı erken oldugu ıcın yanı adetten bırgun once?
selam canim aynen bende dün test yaptim ve negatif cikti ama daha adet olmadim bugündü BAT. akintim var.
evet ama araya hafta sonu girdi(
paztsi de olmazsam giderim bakalim yarinda beklim belki yarin olurum belli olmaz
canımm benim üzülme..pazartesi belli olur benimde..bakarsın bi dahaki ay birlikte oluruz yine..paylaşımlarımız çok güzell oluyorrr..hayırlı bir zaman vardır mutlaka..üzülme lütfennnnn..öpüyorummmmmmm
kuzuu bende ondan korkuyorum ya, bu kadar belirtiye rağmen ya yoksa :) bi yıkılma yaşayabilirim ama çabuk toparlanırım diye düşünüyorumm :) senden iyi bir haber alırsam da en az kendim kadar sevinceğime emin olabilirsin canımmmmmmm..
haftasonu olması daha iyi acilde hemen yaptıryorsun sırada beklemiyorsun....ben geçen hafta öyle yaptım yarım saatte aldım sonucu.....
evet canim ama ben yurtdisindayim ( almanyadayim ) ne diye acile gidim burada hemen öyle yaptirmazlar ki.
Kuppecimmm, sakin kotu dusunme.. Cok cok umutlanma ama iyi dusun, bak iyi olacak insallah..
Kizlar internette hamilelik testlerinin hassasiyetlerine dair yazilar okuyordum, sonra benim evdeki testlerin icindeki kagitlari cikarip hassasiyetlerine baktim..
Ban gaza geldim yaa... Belki hata olacak bilmiyorum ama yarin sabah bile yapabilirim testi... :26::26::26::26:
Meraktan catliyorum artikkkkkk.... :18::18::84::84::84:
aaaaa öylemiiii....dr mu sevk edecek tahlil için.....kötüymüş o yaaa...burda her zaman paranı verip yaptırabilyorsun.....
yapp kızzzz hadi :) çıkmazsa zaten test çok sende çıkana kadar yaparsın :) ben de senden ümitliyim kuzuu..heyecanlandımmmm..
Sağol canım benim.İnşallah görürüz haftaya.Valla bu işte beklemek kadar heyecanlı oluyormuş.oy oy oy maaşallah birtanem değerlerin çok güzel ilerliyor.haftayada keseyi görürsün yakındada bebişini inşaallah.güzel haberlerini bekliyorum bebişinin.
Canım benim ne olur üzülme.Dinlen o zaman sen dinle kafanı.Sonra yine dön aramıza biz hep buralardayız ve yanındayız.arkadaşlar merhaba,
şuan okadar kötü birşey yaşıyorumki idrar testlerim ikinci çizgi silik sıkıyordu ama bariz belli oluyordu baktığın zaman adetim bugün itibariyle 3 gün geçti bugün kan testim negatif çıktı şoktayım ya hala adet olmadım doktorada gitmedim zaten bundan sonrada üzerinde durmuycam hamileliğin psikolojim alt üst oldu tamamen şimdi yine idrar testi yaptım ve pozitif bundan sonrasını Allaha bıraktım MEVLAM GÖRELİM NE EYLER NE EYLERSE GÜZEL EYLER...
kızlar kendizie iyi bakın bi süre girmiycem kafamı toplamaya ihtiyacım var hepinize sağlıklı hamilelikler ve bebişler diliyorum
Kuppecim baş dönmen umarım kötü bir şey değildir.İhmal etme olur mu?Hepimiz bebiş istiyoruz ama onların geleceği için sağlıklı anneler olmalıyız.Bu daha önemli.Canım doktora git bizi de haberdar et olur mu?canım eline sağlık..dün düşünmüştüm ben listeyi güncellemeyi, yarını bekleyim gelmezse güncellerim diye düşünmüştüm, baktım ki sabah sen yapmışsın listeyi, bu kadar mı olur dedim :) düşünceli arkadaşım benimmm..
kızlar nasıl gidiyor ya bugün pek yoğun değilmiş burası anlaşılan..ben bütün gün baş dönmesi ile mücadele verdim..şuanda da dönmeyle beraber başım ağrıyo..pazartesi doktora gitcem, bir iş daha çıktı ek olarak baş dönmesi içinde doktora görüncem..o da tomografi ister diye korkuyorum..geçmedi şu mart ya..öfff.. (bi de hala adet sancılarım başlamadı, benim bir hafta önceden başlardı..hayırdır inşallah..dengelerim bozuluyo benim bu sıralar galiba)
Canım demekki sen nisan annesisin.Öyle düşün ve umarım nisanda güzel haberler alırsın.Slm kizlar benim bat 13 martti saat gibidir saolsun hic sasmaz biraz once geldi benide listeden cikarabilirsiniz. 5 ay once kurtaj oldum 3 ay ara verdik iki aydirda istiyoruz ama olmadi nasip bi dahaki aya diyemiyorum cunku yarin esim yurtdisina gidiyo ve bu ay yok allah hayirli zaman icin bekliyo diyerek kendimi teselli ediyorum ins bat insallah bekleyen herkes guzel haberler getirir bize... Herkesi opuyorum iyi geceler
cnmm senin başının dönmesi ne olduuu!!!
burada önce ev dr. gidiyorsun kadin doguma yonlendiriyor
ondan sonra tahlilini yaptiriyorsun. ama cok acilse hastligin acile gidiyorsun tabiki gerekne herseyi yapiyorlar ve raporlarini ev dr. yolluyorlar onunda bilgisi olsun diye.
İyi geceler kızlar nasılsınız.Öncelikle hepinizi kocaman öpüyorum:54Kuppecim baş dönmen umarım kötü bir şey değildir.İhmal etme olur mu?Hepimiz bebiş istiyoruz ama onların geleceği için sağlıklı anneler olmalıyız.Bu daha önemli.Canım doktora git bizi de haberdar et olur mu?
aynı ya canım geçmedi, yani böyle sürekli değil ara ara oluyo..tuhaf bişey dünya tersine dönüyo sanki..senin geçti mi peki:26:
aynı ya canım geçmedi, yani böyle sürekli değil ara ara oluyo..tuhaf bişey dünya tersine dönüyo sanki..senin geçti mi peki:26:
Bence deeee sizde çoook güsel şeylerYOK BTNCMM GEÇMEDİ ACABA ÇOK YOĞUNUM ONDANMI DİYE SORGULADIM KENDİMİ SONRA SENİN YAZIŞINI GÖRÜNCE AKLIMA GELDİN PEKİ SEN BU 2 3 GÜN YOĞUNMUYDUN YOKSAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA BİZDE GÜZEL BİRŞEYLERMİ VAR ARKADAŞIMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
bizdede aile hekimi uygulamsı var ama dah çok yeni oturmadı henüz....sizdeki daha düzgün işleiyor belli.... burdada hafta içi gidersen hastaneye önce kadın doğuma muayene olup öyle tahlil yaptırabiliyormuşun ama haftasonu acile gidip ücretini ödeyip yaptırabiliyorsun.....
inş pazartesine kadar gelmez senin kırmızılar.....
bence deeee sizde çoook güsel şeyleremir_bebek: ) varrrrr.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?