Mart ayinda hamile kalmayi bekleyen anne adaylari

yok canım yoğun değildim ama, ben bir kaç gün bayağı bi uykusuzluk çektim, geceleyin uyuyamıyordum..sinirlerim bozuluyordu..bi dengesizlik olmuştu yani..sonra bu baş dönmesi başladı işte..ay keşke güzel birşeyler olsa tatlım ya, ama internette araştırdım bizim durumumuzda henüz baş dönmesi erkenmiş ama, vücut bu insandan insana da değişebilir yani..belki bizde böyle bi etkisi oluyodurr artık zamana bıraktım, çok ümitlenmekte istemiyorum

iyi geceler fıstıklar yarına inş çookkkk güzel haberlerle uyanırız..........öpüyorum.....

farklı yediğim birşey de yok canımm..bakalım inşallah dediğin yola çıkar :) çok sağol..

Bence deeee sizde çoook güsel şeyleremir_bebek:) varrrrr.

ayy ayy keşke öyle olsaaa ya :) ümitlerimiz boşada çıkabilir diye bu dönmeleri bebişe yormamaya çalışıyorum amaa..dediğim gibi keşke olsaaa :)

iyi geceler fıstıklar yarına inş çookkkk güzel haberlerle uyanırız..........öpüyorum.....

iyi geceler fıstığımmm..

mavibebek ve sulisim,

siz de yerlesme kanamasi gibi birsey oldu mu kizlarrr? olduysa da bat'dan ne kadar once oldu acaba?

Son düzenleme:
mavi bebeğimmm sana sormuştummm
Canım seve seve anlatırım.Benim öyle belirgin bir akıntım olmadı.Yani hep günlük ped kullandım ama hiçbir zaman öyle altımda bir ıslaklık hissetmedim.Hala da akıntım yok.Benim en büyük belirtim kasık ağrılarımdı şimdi onlarda kalmadı.Şu an sadece göğüslerim şiş.
Tatlım herkes farklı işte.Belirtiler de çok farklı.Kimisinin de hiç yok.Umarım bir an önce müjde verirsin bizlere.

amiin cnm ama bende hiçbir belirti yokkk bnm gnm 17 mart erken sayılmaz değilmiii

amiin cnm ama bende hiçbir belirti yokkk bnm gnm 17 mart erken sayılmaz değilmiii
Canım çok az kaldı gününe.Belirti olması için erken değil tabiki.Ama biliyorsun burda hiç belirtim yok diyip hamile olanları da gördük.Sen de içini ferah tut.İnşallah güzel haber alacağız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…