YOK BTNCMM GEÇMEDİ ACABA ÇOK YOĞUNUM ONDANMI DİYE SORGULADIM KENDİMİ SONRA SENİN YAZIŞINI GÖRÜNCE AKLIMA GELDİN PEKİ SEN BU 2 3 GÜN YOĞUNMUYDUN YOKSAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA BİZDE GÜZEL BİRŞEYLERMİ VAR ARKADAŞIMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
cnm bnm yaaa inşallahh allah söyletiyordurrr!!amin
hepinizi ekledim kizlar...
durumu guncellenmemis olan varsa guncelliyim.. bu gece buralardayim...
farklı yediğim birşey de yok canımm..bakalım inşallah dediğin yola çıkar :) çok sağol..canım farklı olarak yediğin içtiiğin bir şey varmı? tansiyonunu düşürebilcek...benim bildiğim nar suyu var mesela tansiyon düşüren.... internetten bir araştır istersen......
inş bebişe çıkıyordur yolu diye umut ediyoruz....
Bence deeee sizde çoook güsel şeyleremir_bebek: ) varrrrr.
iyi geceler fıstıklar yarına inş çookkkk güzel haberlerle uyanırız..........öpüyorum.....
cnm bu deneyimi yaşamış biri olarak sana sormak istiyorummm sakıncası yoksa anlatırmısın akıntın oldumu olduysa ne zaman başladııı!! Ve bu akıntıların nasıldııı
İyi geceler tatlımmmm.iyi geceler fıstıklar yarına inş çookkkk güzel haberlerle uyanırız..........öpüyorum.....
Canım seve seve anlatırım.Benim öyle belirgin bir akıntım olmadı.Yani hep günlük ped kullandım ama hiçbir zaman öyle altımda bir ıslaklık hissetmedim.Hala da akıntım yok.Benim en büyük belirtim kasık ağrılarımdı şimdi onlarda kalmadı.Şu an sadece göğüslerim şiş.mavi bebeğimmm sana sormuştummm
Ben de en ufak bir kanama veya lekelenme olmadı canım.mavibebek ve sulisim,
siz de yerlesme kanamasi gibi birsey oldu mu kizlarrr?olduysa da bat'dan ne kadar once oldu acaba?
canım seve seve anlatırım.benim öyle belirgin bir akıntım olmadı.yani hep günlük ped kullandım ama hiçbir zaman öyle altımda bir ıslaklık hissetmedim.hala da akıntım yok.benim en büyük belirtim kasık ağrılarımdı şimdi onlarda kalmadı.şu an sadece göğüslerim şiş.
Tatlım herkes farklı işte.belirtiler de çok farklı.kimisinin de hiç yok.umarım bir an önce müjde verirsin bizlere.
Ben de en ufak bir kanama veya lekelenme olmadı canım.
mavibebek ve sulisim,
siz de yerlesme kanamasi gibi birsey oldu mu kizlarrr?olduysa da bat'dan ne kadar once oldu acaba?
Canım çok az kaldı gününe.Belirti olması için erken değil tabiki.Ama biliyorsun burda hiç belirtim yok diyip hamile olanları da gördük.Sen de içini ferah tut.İnşallah güzel haber alacağız.amiin cnm ama bende hiçbir belirti yokkk bnm gnm 17 mart erken sayılmaz değilmiii
anammm yerleşme kanaman mı oldu yoksa :))) testt yapmaya karar verdin mi canımmm :)
Kuppecim, yok malesef.... avutma sorularim bunlar...
amiin cnm ama bende hiçbir belirti yokkk bnm gnm 17 mart erken sayılmaz değilmiii
Canım şimdi kayyuma da dedim.Olmayabilir belirti bu hamile olmadığınızı kanıtlamaz.Rahat olup gün sayacağız hep birlikte ve sonunda yine hep birlikte halay çekeceğiz.anladim canim, saol.. ben de hiccc belirti yok da, kendimi avutacak sebepler bulmaya calisiyorum..
ya kızlar bende pazartesı test yapsammı acaba erken gebelik testlerinden alıptaa sizc ne yapmalıyımmm:93::93:
ama o kanama her hamilede olmuyo ki zatennn.. sen test yap test :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?