fbm tebrik ederim canım.Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin.senin geçen idrar testinde çiift çizgiyi görmüştün ama kanda çıkmamıştı demi??yanlış mı haırlıyorum.
ewet canım doğru hatırlıosun..idrar testlrm tam bir haftadır pozitif ama nedense kanda geçen hafta 0.00 çıkmıştı..ama ben bi yanlışlık olduğunu düşündüm hep..bugünde dayanamadım tekrarlattımm.iyikide tekrar yaptırmışımm düşünmek çok daha kötü:92::92:
ayyyyy gerçektenmi çok sevindim yaaaaa.......inş sağlıklı bir şekilde devam eder hamileliğin..... desene idrar testleri doğru çıktı.....belkide ilk test yaptırdığın yerde sorun vardı 0 çıktı....inş bundan sonra böyle aksilikler yaşamazsın....
fbmy8785 canım hamileymişsin çok sevindim yaben tahmin etmiştim zaten ilk testinde bir anormallik vardı. nerde yaptırdıysan git şikayet et, ya ilaç falan içseydin hamile değilim diye.
neyse önemli olan sonuç, hamile olmansağlıkla alırsın bebişini kucağına inşallah, çok mutlu oldum, maşşallah:)
Darısı da bizim başımıza:)
ekledim canim...
derya78_40 ve fbmy8785
tebrikler kizzzzlarrr...
dualarinizi bekliyorum ikinizinde.. insallah bu hafta bende mujde verebilirim....
fmby8785, senin bat'in 15 martmis.. 7 martta idrar testinde nasil pozitif gordun? Cok merak ettim.. Hangi marka test kullandin? Bu kadar erken hangi marka test dogru sonuc verdi? :26::26:
ewet canım geçen hafta pozitifi gördüm ben..testimin markası laboquick erken gebelik testi..gittigidiyordan aldım ben.ve tanesi 70 kuruşa..ama bu marka hakkında çok yazılan şeyler var nette..yanlış gösteriyo..hamile değilken bile hamile gösteriyo diye çok yazan arkadaşlar olmuş ama ben sürekli kullandım bana hiç. hamile değilken pozitif göstermedi..yani ben memnun kaldım ve adetimden bir hafta önce öğrendim..
aynen canım wallaa ilaç içebilirdim..hatta çiğköfte yedim oakşam hamile değilim nasılsa deyip...ama hep içime doğmuştu bi yanlışlık var diye..çok teşekkür ederim güzel dileklerin için...
arkadaşlar ben dayanamayıp kan tesitini tekrar yaptırdım...bir hafta önce negatif çıkmıştı...bugün değerim 107.80 çıktı..yani hamileyim3.5 haftalık sanırım..adetime 2-3 gün daha var..değerime normal dediler...inşallah düzenli bir şekilde yükselir..allahım hepinize en yakın zamanda bebişlerinizi versin...çok değişik bir duygu...elim ayağım boştagibi..çok mutluyum hepiniz için dua ediyorumm...allahım hepimize sağlıklı çocuklar nasip et inşallahh
aynen canım wallaa ilaç içebilirdim..hatta çiğköfte yedim oakşam hamile değilim nasılsa deyip...ama hep içime doğmuştu bi yanlışlık var diye..çok teşekkür ederim güzel dileklerin için...
bende seni tebrik ederim hayatımmmm..Allah sana da sağlıklı bir şekilde bebişini kucağına almanı nasip etsin inşallah :)tebrik ederim cnm çok sevindim.
yerleşme kanaması dedikleri şey olabilir kuzu..bi test yap artık yani :) zamanı gelmiş :)Kızlar dün benim adet günümdü kahverengi akıntım geldi bugün kesildi neden olabilir çok canım sıkıldı..
yok tutmadim ama sivi tüketmiyeceksin fazla
ilk erken testlerden yaptim 7 gün kala cikmadi#
sonra adet günüme 1 gün kala yani cuma günü yaptim cikmadi#
birde bugün yaptim birgün gece adetimi
demek hamile degilim
Kizlar ben dun internetten arastirmistim, hamilelik testlerinin hassasiyetlerini..
Bugun gittim baska bir marka test daha aldim.. En erken belirleyebileni o diye yazmislardi internette... Boylece evde 4 farkli marka testim olmus oldu...
Ama daha denemedim.. Yarin sabah denicem insallah...
isim yaşımız beklenmeyen regl günü veeee sonuc
kurabiyemm canim tebrikler
bitanemveben canim tebrikler ??? 01.Mar
umutdeniz 24 02.Mar Nisan'a insallah
seme 26 03.Mar Nisan'a inşallah
ecrin_kayra 31 03.Mar bekliyoruz
greenpeacee 30 03.Mar bekliyoruz
sulisim canim tebrikler 29 05.Mar
hayalim3kelime ??? 05.Mar bekliyoruz
nefsim canim tebrikler 25 05.Mar
polanegri 23 06.Mar Nisan'a insallah
ilkim_aras canim tebrikler 25 07.Mar
pembiq ??? 07.Mar bekliyoruz
ravzanur 29 07.Mar bekliyoruz
atlanta 26 07.Mar Nisan'a inşallah
gul1182 ??? 07.Mar bekliyoruz
kekula ??? 07.Mar bekliyoruz
dryyvz canim tebrikler 26 08.Mar
psijoyi 32 08.Mar Nisan'a inşallah
vahsihatun ??? 09.Mar bekliyoruz
aayssegul ??? 09.Mar bekliyoruz
aborjinos 27 09.Mar Nisan'a inşallah
bikere_sevdim(Kadriye ) 23 09.Mar bekliyoruz
canbebekds 26 10.Mar Nisan'a inşallah
mavibebek canim tebrikler 28 10.Mar
elfinya ??? 10.Mar tebrikler
pnr30 31 10.Mar
happylive 32 11.Mar bekliyoruz
sema84 26 11.Mar bekliyoruz
happylife 27 12.Mar bekliyoruz
derya78_40 29 12.Mar bekliyoruz
62sinem 23 12.Mar bekliyoruz
ceza83 27 12.Mar bekliyoruz
minikyaramaz 24 12.Mar bekliyoruz
alevdeniz ??? 12.Mar bekliyoruz
elektra01 31 12.Mar bekliyoruz
sefst ??? 13.Mar
Arzuum_79 ??? 13.Mar
alisya01 28 13.Mar
elaezel 24 13.Mar
gulden79 ??? 14.Mar
pamuk58 27 14.Mar nisana inşaallah
karadenizrky 27 14.Mar
pourqua 24 14.Mar tebrikler
mrv091010(Merve) 24 14.Mar
karyaa48 27 14.Mar
uryhn 30 14.Mar
MELEK_84 26 15.Mar
fbmy8785 24 15.Mar
tuubaaoz 25 15.Mar
kalbimin(Zerrin) 28 15.Mar
han0144 28 15.Mar
sultang88 23 16.Mar
maviyaz 30 16.Mar
yasmin_84 26 16.Mar
dostt ??? 16.Mar
kayyum ??? 17.Mar
aygunes 25 17.Mar
birtanem 26 17.Mar
mpb 27 18.Mar
pelin7 26 18.Mar
screamaway 28 19.Mar
KuPPe ??? 19.Mar
seaatle ??? 20.Mar
aylic 27 20.Mar
Lachesis 27 20.Mar
xtuqcex 24 20.Mar
wifeofdemon(Nihal) 29 21.Mar
kokohantes 25 22.Mar
feryal_efe 26 23.Mar
azra3434 30 23.Mar
aysegul21072008 23 25.Mar
_arzum_ ??? 25.Mar
kad_er ??? 25.Mar
9papatya 31 25.Mar
tirilaylom 28 26.Mar
lizzie 25 26.Mar
ysmglr 28 26.Mar
nazooooo 25 28.Mar
pocapoca 27 29.Mar
xelifxx 26 30.Mar
neşelikız 25 30.Mar
tubaerkan 26 30.Mar
gida_pinar 25 31.Mar
sentez 27 04.Nis
hasretimsana(Canan) 23 05.Nis
neredesinfiruze 23 07.Nis
canım benim de idrarda pozitif kanda negatif çıktı ve umutlarım bir sonraki aya kaldı. nickimin ordaki bebişi kaldırır mısın. 14 nisan bat'ım
canım çiğ köfte yiyince ne oluyo..ben midye yedim, çok severimde, hatta bir kısmı midyenin çiğ köfteliydi..kafama takıldı..:26:
canım çiğ et yemek yasakk..salam sosis falan yemekte yasak..hatta ben midyede yenmeli diye biliyorum..TOKSOPLAZMA ENFEKSİYONU diye bişeye sebep oluyolar...
Hamilelikte deniz ürünleri tüketimine dikkat edin. Çiğ deniz ürünleri, zehirlenmeye sebep olabileceği için midye, istiridye, karides gibi çiğ ve az pişmiş kabuklu deniz ürünlerini tüketmemek gerekiyor. Balık seçimi yaparken ise mevsim balıklarını tercih etmek ve civa içeren ton balığından uzak durmakta fayda var. Pişmemiş balık ya da füme balık yemeyin.
hatta bu yazıyı buldum bak daha öncede okumuştum...
dünnn 30 un üstünde midye yedimm, 5 tanesi falanda çiğ köfteliydi, bugün eşimle bruncha gittik ordada salamları yuttum..ben yandım o zaman offfff.. ama gerçi daha bebişin etkilenmesi için erken diye biliyorum, döllenmeden 15 gün geçtikten sonra bebek etkilenmeye başlıyor diye biliodum umarım doğrudurr..moralim bozuldu, ya hamileysem yaa..içime kurt düştü şimdi
cnm iyi akşamlar niye böyle bişey yaptın cnmmmm
dünnn 30 un üstünde midye yedimm, 5 tanesi falanda çiğ köfteliydi, bugün eşimle bruncha gittik ordada salamları yuttum..ben yandım o zaman offfff.. ama gerçi daha bebişin etkilenmesi için erken diye biliyorum, döllenmeden 15 gün geçtikten sonra bebek etkilenmeye başlıyor diye biliodum umarım doğrudurr..moralim bozuldu, ya hamileysem yaa..içime kurt düştü şimdi
arkadaşlar ben dayanamayıp kan tesitini tekrar yaptırdım...bir hafta önce negatif çıkmıştı...bugün değerim 107.80 çıktı..yani hamileyim3.5 haftalık sanırım..adetime 2-3 gün daha var..değerime normal dediler...inşallah düzenli bir şekilde yükselir..allahım hepinize en yakın zamanda bebişlerinizi versin...çok değişik bir duygu...elim ayağım boştagibi..çok mutluyum hepiniz için dua ediyorumm...allahım hepimize sağlıklı çocuklar nasip et inşallahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?