insaşallah cnm sende bir sorun cıktımıı
şuan doktor degiştirdim prof. Dr. Ahmet erdeme gidiyorumbende hiç bir sorun çıkmadı,hatta ben çok korktum çektirmeye giderken ama hiç hissetmedim hızlıca geçmiş tüplerden
arkadaşlar ben dayanamayıp kan tesitini tekrar yaptırdım...bir hafta önce negatif çıkmıştı...bugün değerim 107.80 çıktı..yani hamileyim3.5 haftalık sanırım..adetime 2-3 gün daha var..değerime normal dediler...inşallah düzenli bir şekilde yükselir..allahım hepinize en yakın zamanda bebişlerinizi versin...çok değişik bir duygu...elim ayağım boştagibi..çok mutluyum hepiniz için dua ediyorumm...allahım hepimize sağlıklı çocuklar nasip et inşallahh
kızlar benim test negatif...koca bi tek çizgi..
yok canım bende ne akıntı ne yerleşme kanması oldu....
canım belirtilere takılma belirtisi çok olupta hamile olmayanda var.....benim hiç belirtim yoktu hatta 5 i bir yerde çayımı bile almıştım nasılsa adet olacam diye.... hiç canını sıkma bu konuda inş güzel haberi alırsın
Canım beni de bu listeye ekleyebilir misin?Benim regli tarihim 17 mart ama şu anda hiç belirtim yok bilmiyorum ama yine de umudum var.
arkadaşım keçiboynuzu konusuna katılıyorum. ben daha önce kimyasal gebelik yaşadığım için bu ay eşime uyguladım. kendimde üç kez düşük yaşadım bu nedenle rahim güçlendirici bitkisel çay içtim . bu sabah test yaptım ve hamileyim. herkese tavsiye ederim.
arkadaşlar ben dayanamayıp kan tesitini tekrar yaptırdım...bir hafta önce negatif çıkmıştı...bugün değerim 107.80 çıktı..yani hamileyim3.5 haftalık sanırım..adetime 2-3 gün daha var..değerime normal dediler...inşallah düzenli bir şekilde yükselir..allahım hepinize en yakın zamanda bebişlerinizi versin...çok değişik bir duygu...elim ayağım boştagibi..çok mutluyum hepiniz için dua ediyorumm...allahım hepimize sağlıklı çocuklar nasip et inşallahh
Çok sevindim, tebrikler, Allah tamamına erdirsinarkadaşlar ben dayanamayıp kan tesitini tekrar yaptırdım...bir hafta önce negatif çıkmıştı...bugün değerim 107.80 çıktı..yani hamileyim3.5 haftalık sanırım..adetime 2-3 gün daha var..değerime normal dediler...inşallah düzenli bir şekilde yükselir..allahım hepinize en yakın zamanda bebişlerinizi versin...çok değişik bir duygu...elim ayağım boştagibi..çok mutluyum hepiniz için dua ediyorumm...allahım hepimize sağlıklı çocuklar nasip et inşallahh
arkadaşlar yardım lütfenn!!!
adet günüm 14 mart ama ben dayanamayıp 7 martta idrar testi yapmıştım,çoğunuz durumumu biliyordur zaten ..pozitif çıkmıştı ama gidip kan testi yaptırdığımda negatifti...ben elimdeki aynı marka testleri kan testinden sonrak, günlerde yne yapmıştım ve hep pozitif çıkıyordu...herhalde bu markanın testleri bozuk diyerek bugün başka marka bir test aldım ve yaptım ama oda pozitif çıktı...neden benim kan tahlilim negatif ama bütün idrar testlerim pozitif çıkıyor... kan testi yapmaya cesaret edmiorum..günüm gelsin istiyorum ama çokta merak ediyorm..ve nedense idrar teslerindeki pozitiflere sevinemiyorum...kan tahlil sonucum 0.00 dı..
fmby8785, senin bat'in 15 martmis.. 7 martta idrar testinde nasil pozitif gordun? Cok merak ettim.. Hangi marka test kullandin? Bu kadar erken hangi marka test dogru sonuc verdi? :26::26:
Kizlar ben dun internetten arastirmistim, hamilelik testlerinin hassasiyetlerini..
Bugun gittim baska bir marka test daha aldim.. En erken belirleyebileni o diye yazmislardi internette... Boylece evde 4 farkli marka testim olmus oldu...
Ama daha denemedim.. Yarin sabah denicem insallah...
deryacım sen de hamileymişsin ay ne güzel hamillerimiz çoğaldı ne mutlu:)
sağlıkla alırsın kucağına bebişini inşallah
hadi bakalım müjdeli haberlerini bekliyoruz, inşallah hamilesindir canım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?