Kuppecim, naptin sen..? :26::26::26: insallah hamileysen de etkilenmemistir bebek...
toksoplazma tehlikeli birsey.. benim bir tanidigimin dusukleri olmustu ondan dolayi... cig etten geciyor.. ve vucutta kaliyor.. sonra ilac kullanmak zorunda kaldi, hamile kalabilmek icin...
bir tek hamilelikte degil, hep dikkat etmek gerek buna.. :26:
bilmiyodum ki zararlı olduğunu bennnnnnnnnnnn..bilsem yapar mıyım hiçç?
dünnn 30 un üstünde midye yedimm, 5 tanesi falanda çiğ köfteliydi, bugün eşimle bruncha gittik ordada salamları yuttum..ben yandım o zaman offfff.. ama gerçi daha bebişin etkilenmesi için erken diye biliyorum, döllenmeden 15 gün geçtikten sonra bebek etkilenmeye başlıyor diye biliodum umarım doğrudurr..moralim bozuldu, ya hamileysem yaa..içime kurt düştü şimdi
tamam cnm canını sakın sıkma can sıkıntısı kötü enerji kötüyü getirir .olsun bişeyyy yookkkk!!! diyoruz 3 4 gün çok iyi pişmiş sebze yemekleri ile detoks yapsın vücudunn!! etten ve deniz ürünlerinden uzak durrr
bilmiyodum kiiiiii..napcam şimdi ben peki..nası anlıycam..offf ya..çok korktummm..ben midyeyi çok severim dün canım çok çekti, eşime özellikle aldırdım bi de saf gibi telefon açtımm..çiğ köfte etsizdi ama, midye çok yedimmmm..:84:
canım çok tebrik ederim.ayyyyyyyyyyyy çok güzel bir haber yaaaaaaa yeni açtım geçmişi okuyordum.şükür rabbime.allahım sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin gülüm.
doğru söylüyorsun canımm..çok stres yapıyoruz ama umarım birşey olmamıştır hamileysem..çok sağol..aman canım takma okadar hemen etkilenir mi hiç bebiş varsa bile pıhtı daha plesanta oluşumu 5-6 hafta arası oluyodur. eskiden insanlar nasıl doğruyomuş hiç bişeyden haberleri yok. bizler çok pimpirikli olduk walla bu kadar bilinçlenmekte mi kötü stres yapıyoz hep :18::18:
tamam canım çok sağol..tamam cnm canını sakın sıkma can sıkıntısı kötü enerji kötüyü getirir .olsun bişeyyy yookkkk!!! diyoruz 3 4 gün çok iyi pişmiş sebze yemekleri ile detoks yapsın vücudunn!! etten ve deniz ürünlerinden uzak durrr
bundan sonra ağzıma bile sürmemm..çok korktummmmmm yacanım gebeliği öğrenene kadar vucut bebeği korurmuş,sen öğrendikten sonra yani 4-5 haftalık olunca onu sen korumaya çalışıyomuşsun ben böyle duymuştum ama tabi yinede dikkat etmek lazım..umarım bebişin varsada etkilenmez..daha çok erken çünkü.paylaştığım yazıyı okuduysan oradaki şeyleri hamilelik şüphesi varken bile tüketmemek gerek...
tamam sorun yookk çiğ köfte etsiz miş en tehlikelisi ooo bişey olmazzz. sen 3 4 gün dikkatli beslennn
çiğköfte etsizse sorun yok canım,,çiğet zararlı...ama dediğim gibi daha çok erken hemen bişeyolmz..sadece dikkat etmemiz gerekli okadar..üzülme hemen...
kuppe cnm sende hiç belirti varmı bende hiçbir şey yookkkkkkkkkkkkk!!
Hoş geldin canım.Güzel topicikimizde güzel haberler olmaz mı hiç.Başta kendimi söyleyeyim,ben olmak üzere birçok hamişimiz var.selam kızlar ben döndüm artık izmirden.. 130 sayfa yazmışsınız yaokuyamam ki...güzel haberler vardır inşallah.
nefsim, canim kirmizilari gordun mu sen?
Eğer normalden farklıysa adetin az da sürdüyse belki lekelenme dedikleri şey olmuştur canım.Sen kan testi yaptırmış mıydın?gördüm canım maalesef ama bu ay değişik oldu biraz. önce kahverengi leke (ki hiç olmaz) sonra aşırı kanama 2 gün sürdü şimdi de bitti. neler olup bittiğini anlamadım..
Eğer normalden farklıysa adetin az da sürdüyse belki lekelenme dedikleri şey olmuştur canım.Sen kan testi yaptırmış mıydın?
gördüm canım maalesef ama bu ay değişik oldu biraz. önce kahverengi leke (ki hiç olmaz) sonra aşırı kanama 2 gün sürdü şimdi de bitti. neler olup bittiğini anlamadım..
selam kızlar ben döndüm artık izmirden.. 130 sayfa yazmışsınız yaokuyamam ki...güzel haberler vardır inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?