Mart ayinda hamile kalmayi bekleyen anne adaylari

bilmiyodum kiiiiii..napcam şimdi ben peki..nası anlıycam..offf ya..çok korktummm..ben midyeyi çok severim dün canım çok çekti, eşime özellikle aldırdım bi de saf gibi telefon açtımm..çiğ köfte etsizdi ama, midye çok yedimmmm..:84:

bilmiyodum ki zararlı olduğunu bennnnnnnnnnnn..bilsem yapar mıyım hiçç?

tamam cnm canını sakın sıkma can sıkıntısı kötü enerji kötüyü getirir .olsun bişeyyy yookkkk!!! diyoruz 3 4 gün çok iyi pişmiş sebze yemekleri ile detoks yapsın vücudunn!! etten ve deniz ürünlerinden uzak durrr

canım gebeliği öğrenene kadar vucut bebeği korurmuş,sen öğrendikten sonra yani 4-5 haftalık olunca onu sen korumaya çalışıyomuşsun ben böyle duymuştum ama tabi yinede dikkat etmek lazım..umarım bebişin varsada etkilenmez..daha çok erken çünkü.paylaştığım yazıyı okuduysan oradaki şeyleri hamilelik şüphesi varken bile tüketmemek gerek...

tamam sorun yookk çiğ köfte etsiz miş en tehlikelisi ooo bişey olmazzz. sen 3 4 gün dikkatli beslennn

çiğköfte etsizse sorun yok canım,,çiğet zararlı...ama dediğim gibi daha çok erken hemen bişeyolmz..sadece dikkat etmemiz gerekli okadar..üzülme hemen...

canım çok tebrik ederim.ayyyyyyyyyyyy çok güzel bir haber yaaaaaaa yeni açtım geçmişi okuyordum.şükür rabbime.allahım sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin gülüm.

canımm benim çok çokk teşekkür ederimm...sonunda bende aldım bu güzel haberi...rüya gibi birşey..

doğru söylüyorsun canımm..çok stres yapıyoruz ama umarım birşey olmamıştır hamileysem..çok sağol..
tamam canım çok sağol..
bundan sonra ağzıma bile sürmemm..çok korktummmmmm ya
tamam sorun yookk çiğ köfte etsiz miş en tehlikelisi ooo bişey olmazzz. sen 3 4 gün dikkatli beslennn

tamam canım öyle yapayımmm..offffffffff yaa niye yedim ki..ne zamandır yemiyodum zaten dün aklıma geldi..şeytanın işi işte.. offf.. Allahım sen büyüksün..

selam kızlar ben döndüm artık izmirden.. 130 sayfa yazmışsınız ya okuyamam ki...güzel haberler vardır inşallah.

çiğköfte etsizse sorun yok canım,,çiğet zararlı...ama dediğim gibi daha çok erken hemen bişeyolmz..sadece dikkat etmemiz gerekli okadar..üzülme hemen...

tamam canım çk saolun..burada bunu yazdığımız iyi oldu..belki benim gibi bilmeyen arkadaşlarım vardır..dikkat edelim bundan sonra..off umarım ki bir sorun olmaz..ben düşükten çok korkuyorumm zaten..Allah kimsenin başına vermesin..

kuppe cnm sende hiç belirti varmı bende hiçbir şey yookkkkkkkkkkkkk!!

canım valla benim sağ kasığımda hala ağrı var geçmedi ama eskisi gibi şiddetli değil, şuan bile hissediyorum, onun dışında baş dönmem ara ara var, şuan midem bulanıyo ama bugün çok tıkındım ondan olabilir

İyi akşamlar tatlışlar.Umarım herkes iyidir.
Yeni hamişlerimiz varmış.Kızlar çook çoook sevindim.Sizleri tebrik ediyorum.Umarım sağlıklı bir ham,lelik geçirir ve bebişlerinizi kucağınıza alırsınız.
Kuppecim çok takma canım kafana .Olan olmuş.Umarım varsa eğer tatlı bebiş etkilenmemiştir.Hem arkadaşların dediği gibi çok minik daha büyük ihtimal etkilenmez.

selam kızlar ben döndüm artık izmirden.. 130 sayfa yazmışsınız ya okuyamam ki...güzel haberler vardır inşallah.
Hoş geldin canım.Güzel topicikimizde güzel haberler olmaz mı hiç.Başta kendimi söyleyeyim,ben olmak üzere birçok hamişimiz var.
Sen nasılsın canım görüşmeyeli?

kızlar ya sağ kasığım sızlıyo sürekli ay bide bi baş dönmem var sokaklarda zor yürüyorum 2 şişe rakı devirmişim sanki yarın pazartesi bide off ben dans öğretmenliği yapıyorum okulda anasınıflarına 23 nisana kadar napcam bilmem :93::93:

gördüm canım maalesef ama bu ay değişik oldu biraz. önce kahverengi leke (ki hiç olmaz) sonra aşırı kanama 2 gün sürdü şimdi de bitti. neler olup bittiğini anlamadım..
Eğer normalden farklıysa adetin az da sürdüyse belki lekelenme dedikleri şey olmuştur canım.Sen kan testi yaptırmış mıydın?

Eğer normalden farklıysa adetin az da sürdüyse belki lekelenme dedikleri şey olmuştur canım.Sen kan testi yaptırmış mıydın?

09 mart çarşamba kan testi yaptırdım sonuç 1.98 çıktı doktor biraz daha bekleyelim yükselir belki ya da adet olursun demişti. sonraki gün lekelenme sonrası çok kanamam oldu ama 2 gün sürdü

gördüm canım maalesef ama bu ay değişik oldu biraz. önce kahverengi leke (ki hiç olmaz) sonra aşırı kanama 2 gün sürdü şimdi de bitti. neler olup bittiğini anlamadım..

canım benim üstüne görme dedikleri şey olabilir bak idrarda pozitifleri hala görüyosan bi kaç güne yine git doktora hcg yeni yeni yükseliyodur belki. yoksada danış doktora benim geçen ay öyle oldu aynen iltihaptanmış.doktor gebelik bile olabilir demişti hem.ihmal etme..

slm sana da hoşgeldin cnm.bu ayda cok bereketlı oldu baya bi hamişimiz var.biz 12 mart lılarda ise beklemedeyız hala(bi kısmmız gördü kırmızıları..bi kısmımızın streslı bekleyısı devam ediyo(sana tecrubelı oldugun için bi soru sorayım?beklenen adet gününden bir gün sonra yapılan ıdrar testının yanılma payı varmıdır sence bu sabah yaptım ve negatıfti(ama hala adette olmadım..sayet yarın da olmazsam kan testı yaptırıcam artık çunku belirsizlik çok yıprattı beni..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…