Mart ayinda hamile kalmayi bekleyen anne adaylari

cnm tebrik ederim tahmın edebılıyorum nasıl güzel bir duygu oldugunu:))sagsalim kucagına da alırsın ınsallah..darısı bızlerın basına:)

amin canım teşekkür ederimm..sizle içinde dua ediyorum...en yakın zamanda inşallahh hepiniz alırsınız beklediğiniz güzel haberi.

canım tebrik ederimm.bi hamilemiz daha oldu.allahh sağ salim bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip eder inşallah....AMİNNNNNNNNNNNNNNNN

kizlar test yaptim demin yine tek cizgi ya

ama regl olmadim daha ....

sende mi cnm?aynı durumdayız ben de beklıyorum hala buyuk bır heyecan ve stresle yarında olmazsam kana gıdıcem artık ben dayanamıcak bunyem cunku varsa bebıse de zarar verıyorumdur boyle merakla,yoksa da zaten gecer gıder butun stres..

ins. hamileyimdir ya hayilrisi olsun

aynen canim,ya bende bekliyorum ve yarin dr. gidicez ins. randevu verir yer vardir benim dr. biraz zor hep 1 veya 2 ay sonrasina veriyor belki daha gec bakalim acil diyecez.

amin canım teşekkür ederimm..sizle içinde dua ediyorum...en yakın zamanda inşallahh hepiniz alırsınız beklediğiniz güzel haberi.
fbm tebrik ederim canım.Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin.senin geçen idrar testinde çiift çizgiyi görmüştün ama kanda çıkmamıştı demi??yanlış mı haırlıyorum.

tebrikler canımmmm..çok sevindim
bende birazdan test yapacağım..umarım sevincine ortak olabilirim

Canım benimde lekelenmem olmuştu adetten 1 hafta önce.hatta leke bile değil tam kan şeklinde geldi.adet olacam sandım.ümidim kalmamıştı.ama adetim 3 gün geçtikten sonra test yaptım sonuç pozitif.olabiliyo yani lekelenme.

arkadaslar bende gecen ay hsg cekildim,bir sene önce bir düşük yaptımm nasıl oldu bilmiyorum ama doktorum tüplerimin tıkalı oldugunu ama bu 3 ayda hamile kalma ihtimalimin yüksek oldugunu sööledii inşallah kendiliğinden olurr

bende öyle duymuştum hsg çektirdikten sonra bazıları daha kolay hamile kalıyormuş hadi bakalım inş. Olur bende hsg çektirdim fakat halen kalamadım ama inş. Sende olur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…