cnm tebrik ederim tahmın edebılıyorum nasıl güzel bir duygu oldugunu:))sagsalim kucagına da alırsın ınsallah..darısı bızlerın basına:)
kizlar test yaptim demin yine tek cizgi ya
ama regl olmadim daha ....
ikisi de olabilir ya kimisi geç öğreniyo ondandır belki ya da hamile değilsin.ben2 ay önce yaşadım böyle bi durum 1 gün geçti normalde olmazdı testler de negatifti haliyle ama ben kan testi yaptırdım sonuç negatif...ama senin öyle değildir inşallah hayırlısıyla
canım tebrik ederimm.bi hamilemiz daha oldu.allahh sağ salim bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip eder inşallah....AMİNNNNNNNNNNNNNNNN
ins. hamileyimdir ya hayilrisi olsun
sende mi cnm?aynı durumdayız ben de beklıyorum hala buyuk bır heyecan ve stresle yarında olmazsam kana gıdıcem artık ben dayanamıcak bunyem cunku varsa bebıse de zarar verıyorumdur boyle merakla,yoksa da zaten gecer gıder butun stres..
var mı belirtin
fbm tebrik ederim canım.Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin.senin geçen idrar testinde çiift çizgiyi görmüştün ama kanda çıkmamıştı demi??yanlış mı haırlıyorum.amin canım teşekkür ederimm..sizle içinde dua ediyorum...en yakın zamanda inşallahh hepiniz alırsınız beklediğiniz güzel haberi.
hayir hic bir belirti falan da yok
sadece tek belirti 3 gün önce akintim ve dünde oldu akinti.
ve 28 subatta lekelenme oldu kahve rengi.
arkadaşlar ben dayanamayıp kan tesitini tekrar yaptırdım...bir hafta önce negatif çıkmıştı...bugün değerim 107.80 çıktı..yani hamileyim3.5 haftalık sanırım..adetime 2-3 gün daha var..değerime normal dediler...inşallah düzenli bir şekilde yükselir..allahım hepinize en yakın zamanda bebişlerinizi versin...çok değişik bir duygu...elim ayağım boştagibi..çok mutluyum hepiniz için dua ediyorumm...allahım hepimize sağlıklı çocuklar nasip et inşallahh
tebrikler canımmmm..çok sevindim
bende birazdan test yapacağım..umarım sevincine ortak olabilirim
28 şubattaki lekelenme bence yumurtlama zamanını gösteriyo geçen ay olmuştu bende de
tebrikler canımmmm..çok sevindim
bende birazdan test yapacağım..umarım sevincine ortak olabilirim
sincapcığım yakaladım seni..inşallah bizde bu forumda oluruz dimi bu ayy:)
arkadaslar bende gecen ay hsg cekildim,bir sene önce bir düşük yaptımm nasıl oldu bilmiyorum ama doktorum tüplerimin tıkalı oldugunu ama bu 3 ayda hamile kalma ihtimalimin yüksek oldugunu sööledii inşallah kendiliğinden olurr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?