kalbimin nasılsın ya bana bi akıl versen ben bugn test yaptım tekrardan sabah idrarıyla yine negatif çıktı en son ilişki 4 mart sence döllenme olsa bile belli olması gerekmiyor mu bu son güne göre??galiba büyük ihtimalle hamile değilim dimi???
guncelledim canim.. bikere_sevdim'i cikardim listeden, ara verecegi icin.. bu arada 14 martlari da simdiden 'bekliyoruz'a cektim...
| | |
ISIM | YAS | BAT | SONUC
kurabiyemm canim tebrikler | | |
bitanemveben canim tebrikler |??? | 1 Mart |
umutdeniz | 24 | 2 Mart | Nisan'a insallah seme |26 |3 Mart | Nisan'a insallah
sulisim canim tebrikler | 29 | 5 Mart |
nefsim | 25 | 5 Mart | Nisan'a insallah polanegri | 23 | 6 Mart | Nisan'a insallah
ilkim_aras canim tebrikler | 25 | 7 Mart |
pembiq | ??? | 7 Mart | bekliyoruz
ravzanur | 29 | 7 Mart | bekliyoruz atlanta | 26 | 7 Mart | Nisan'a insallah
gul1182 | ??? | 7 Mart | bekliyoruz
kekula | ??? | 7 Mart | bekliyoruz
dryyvz canim tebrikler | 26 | 8 Mart |
psijoyi | 32 | 8 Mart | Nisan'a insallah
vahsihatun| ??? | 9 Mart | bekliyoruz
aayssegul| ??? | 9 Mart | bekliyoruz aborjinos | 27 | 9 Mart | Nisan'a insallah canbebekds | 26 | 10 Mart | Nisan'a insallah
mavibebek canim tebrikler | 28 | 10 Mart |
elfinya canim tebrikler | 24 | 10 Mart |
pnr30 canim tebrikler | 31 | 10 Mart |
happylive | 32 | 11 Mart | bekliyoruz
sema84| 26 | 11 Mart | bekliyoruz
happylife | 27 | 12 Mart | bekliyoruz
derya78_40 canim tebrikler | 29 | 12 Mart |
62sinem | 23 | 12 Mart | bekliyoruz
ceza83 | 27 | 12 Mart | bekliyoruz
minikyaramaz | 24 | 12 Mart | bekliyoruz
alevdeniz | ??? | 12 Mart | bekliyoruz
elektra01 | 31 | 12 Mart | bekliyoruz
sefst | ??? | 13 Mart | bekliyoruz
alisya01 | 28 | 13 Mart | bekliyoruz
elaezel | 24 | 13 Mart | bekliyoruz
gulden79| ??? | 14 Mart | bekliyoruz
pamuk58| 27 | 14 Mart | bekliyoruz
karadenizrky | 27 | 14 Mart | bekliyoruz
pourqua canim tebrikler | 24 | 14 Mart |
mrv091010(Merve) | 24 | 14 Mart | bekliyoruz
karyaa48 | 27 | 14 Mart | bekliyoruz
uryhn| 30 | 14 Mart | bekliyoruz
keremasli| 27 | 14 Mart | bekliyoruz
MELEK_84 | 26 | 15 Mart
fbmy8785 canim tebrikler | 24 | 15 Mart |
tuubaaoz | 25 | 15 Mart
kalbimin(Zerrin) | 28 | 15 Mart han0144 | 28 | 15 Mart | Nisan'a insallah
sultang88 | 23 | 16 Mart
maviyaz| 30 | 16 Mart
yasmin_84| 26 | 16 Mart
dostt| ??? | 16 Mart
kayyum | ??? | 17 Mart
aygunes | 25 | 17 Mart
birtanem | 26 | 17 Mart
esiiin | ??? | 17 Mart
mpb | 27 | 18 Mart
screamaway | 28 | 19 Mart
KuPPe | ??? | 19 Mart
busra_17 | 24 | 19 Mart
seaatle| ??? | 20 Mart
aylic | 27 | 20 Mart
Lachesis | 27 | 20 Mart
xtuqcex | 24 | 20 Mart
sincap08 | 27 | 20 Mart
wifeofdemon(Nihal) | 29 | 21 Mart
kokohantes | 25 | 22 Mart
Brownim | 22 | 22 Mart
feryal_efe | 26 | 23 Mart
azra3434| 30 | 23 Mart
aysegul21072008 | 23 | 25 Mart
_arzum_| ??? | 25 Mart
kad_er| ??? | 25 Mart
9papatya| 31 | 25 Mart
tirilaylom | 28 | 26 Mart
lizzie | 25 | 26 Mart
ysmglr | 28 | 26 Mart
nazooooo| 25 | 28 Mart
pocapoca| 27 | 29 Mart
xelifxx | 26 | 30 Mart
neselikiz| 25 | 30 Mart
tubaerkan | 26 | 30 Mart
fmk | 30 | 30 Mart
gida_pinar | 25 | 31 Mart
sentez | 27 | 4 Nisan
hasretimsana(Canan) | 23 | 5 Nisan
neredesinfiruze | 23 | 7 Nisan
| | |
canım benim bende 7 gün kala yaptım negatif ve 11 aydır yapıyorum artık sıkıldım valla.canım bence biz kan testi yapıp rahatlayacağız onu görmeden ben hiç emin olamayacağım.sende sıkma canını bitanem kan testi belli olsun yada adet o zaman üzülelim şimdi gereksiz üzülmek.hadi canım benden önce yapta bende burada halay çekeyim ben yaptıramıyorummmmmmmmm.
tamamm canımmmm çokkk sağoll..takmıycam unuttum bile..ama aynı hatayı tekrarlamıycam :)Canım yapma.Bir de buna üzme kendini içini ferah tut sen.Moral lazım bize biliyorsun.
canım benim kasık ağrım, zonklama şeklinde oluyor ve hep aynı yer zonkluyor..ama herkeste kasık ağrısı olcak diye birşeyde yokmuş canım..yada her kasık zonklaması da hamile olduğumuzun göstergesi değilmiş :) umarımm hamileyizdirrr ama :)ben ümitliyimmmmmmkizlar, kasikta agri derken surekli bir agriyi kastediyorsunuz degil mi?
benim son 1-2 saattir, 2-3 kez filan hafif sanci girdi kasiklarima... onlari belirti saymamaliyim di mi.?
(ufff bir sekilde umitlenmeye calisiyorum.. sabah gelse biran once...)
saol canım arkadaşım benim maaşallah listemize yaaaaa 11 bebişimiz gelmiş.inşaallah bu liste hep bebiş haberi verir.
canım benim kasık ağrım, zonklama şeklinde oluyor ve hep aynı yer zonkluyor..ama herkeste kasık ağrısı olcak diye birşeyde yokmuş canım..yada her kasık zonklaması da hamile olduğumuzun göstergesi değilmiş :) umarımm hamileyizdirrr ama :)ben ümitliyimmmmmm
arkadaşlar ben dayanamayıp kan tesitini tekrar yaptırdım...bir hafta önce negatif çıkmıştı...bugün değerim 107.80 çıktı..yani hamileyim3.5 haftalık sanırım..adetime 2-3 gün daha var..değerime normal dediler...inşallah düzenli bir şekilde yükselir..allahım hepinize en yakın zamanda bebişlerinizi versin...çok değişik bir duygu...elim ayağım boştagibi..çok mutluyum hepiniz için dua ediyorumm...allahım hepimize sağlıklı çocuklar nasip et inşallahh
yok ya ne bilim bana yokmuş gibi geliyor.zaten erken gebelik testi de yaptım diğerlerini de, sağlık ocağında doktor idrar testide yaptı hep negatif sanmıyorum bu ay zaten ilk denemeydi tam anlayamadık ne zaman yapmamız gerektiğini geç de karar verdik tam yumurtlama dönemi sonuna denk gelmiş biz de o gün öğrendik:).bakalım adet olursam bu ay baya tedbirli ve donanımlıyım bilgi yönünden :)))martta kamp bizi bekliyor :))yani değilse de biran evvel adet olmak istiyorum çünkü stres oluyorum gün geçtikçe((
canimmm, yarin seni coookkk merak ediyor olcam...
kalbimin benide ekle listeye 26mart benimki..maşallahh liste ne kadar verimlii
slm sana da hoşgeldin cnm.bu ayda cok bereketlı oldu baya bi hamişimiz var.biz 12 mart lılarda ise beklemedeyız hala(bi kısmmız gördü kırmızıları..bi kısmımızın streslı bekleyısı devam ediyo (sana tecrubelı oldugun için bi soru sorayım?beklenen adet gününden bir gün sonra yapılan ıdrar testının yanılma payı varmıdır sence bu sabah yaptım ve negatıfti (ama hala adette olmadım..sayet yarın da olmazsam kan testı yaptırıcam artık çunku belirsizlik çok yıprattı beni..
cimekacığım hoşgeldin birtanem.topik iyice hareketlendi valla yarın daha heyecanlı olacak allahım içim kıpır kıpır ben cumayı bekleyeceğim ama sizin haberlerinizle avunacağım.nasıl bekleyeceksem.canlarım göğüslerimin ağrısı bugün felaket dokunuca uçlarına çok ağrıyor.3-4 günden beri vardı ama bugün daha şiddetlendi.adet ağrıları banada gelmeye başladı.batım asıl yarın hakkımızda hayırlısı.hamişler göğüslerinizin ucumu ağrıyor yaaaa bebiş habercisimidir bu?birde ateşim bugün sabah 36.7 di.bilmiyorum canlarım adet sancısı olunca bir ümidim kırılıyor.bu göğüs ağrısıda ümitlendiriyor.nolur bişey söyleyin.
inşaallah canım arkadaşım benim inşaallah dua et olurmu bebişim gelmiş olsun.teyzesi daha 5 gün sonra test yaptırabileceğim.allahım ne olur benim ve buradaki bütün arkadaşlarımın yüzünü güldür.
canım idrar testleri 5-6 gün geçince falan ancak gösterebiliyor, onlara güvenme, umudunu koru, inşallah hamilesindir:)
ayyy inşallah hamilesindir canım, çok içten diledim.
Amin canım, inşallah
yok ya ben sevdim burayı bu ay olmasa da gelirim hep alışkanlık yaptı :))kalbimin inş güzel haberlerini alırız merakla beklemekteyiz:)
canım eğerki negatif çıkarsa..demek ki bu belirti muhabbetlerinin hepsi yalan :) daha doğrusu psikolojik .. hamile olabileceğimiz bütün belirtiler var buna rağmen bebek yoksa yol buna çıkıyor çünkü :) hehehe
bitanem ben idrar testlerine güvenmiyorum daha geçen ay arkadaşımın batı geçti idrar testi yaptı negatif 10 gün sonra yaptı anca pozitifi gördü.o yüzden ben kafamı bulandırmayacağım sende inanma bence gülüm zor sonuç veriyor.inşaallah allah bize o lütfu verir ve inşaallah bize hamişizdir.
inşaallah gülüm inşaallah valla 11 aydır bekliyorum artık klomenede geçtik bakalım allahım inşaallah bu ay yüzümü güldürsün.liste çok uğurlu ama bizede bulaşır inşaallah bu uğur.rabbim bütün isteyenlere bebişini versin.bununla kimseyi sınamasın çok zor birtanem.yaşayınca daha iyi anlıyorsun.
içime su serptin cnm yaaaainşallahhh cnm aminnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?