Mart ayinda hamile kalmayi bekleyen anne adaylari

canım benim bende 7 gün kala yaptım negatif ve 11 aydır yapıyorum artık sıkıldım valla.canım bence biz kan testi yapıp rahatlayacağız onu görmeden ben hiç emin olamayacağım.sende sıkma canını bitanem kan testi belli olsun yada adet o zaman üzülelim şimdi gereksiz üzülmek.hadi canım benden önce yapta bende burada halay çekeyim ben yaptıramıyorummmmmmmmm.

saol canım arkadaşım benim maaşallah listemize yaaaaa 11 bebişimiz gelmiş.inşaallah bu liste hep bebiş haberi verir.

yok ya ne bilim bana yokmuş gibi geliyor.zaten erken gebelik testi de yaptım diğerlerini de, sağlık ocağında doktor idrar testide yaptı hep negatif sanmıyorum bu ay zaten ilk denemeydi tam anlayamadık ne zaman yapmamız gerektiğini geç de karar verdik tam yumurtlama dönemi sonuna denk gelmiş biz de o gün öğrendik:).bakalım adet olursam bu ay baya tedbirli ve donanımlıyım bilgi yönünden :)))martta kamp bizi bekliyor :))yani değilse de biran evvel adet olmak istiyorum çünkü stres oluyorum gün geçtikçe ((

Canım yapma.Bir de buna üzme kendini içini ferah tut sen.Moral lazım bize biliyorsun.
tamamm canımmmm çokkk sağoll..takmıycam unuttum bile..ama aynı hatayı tekrarlamıycam :)
canım benim kasık ağrım, zonklama şeklinde oluyor ve hep aynı yer zonkluyor..ama herkeste kasık ağrısı olcak diye birşeyde yokmuş canım..yada her kasık zonklaması da hamile olduğumuzun göstergesi değilmiş :) umarımm hamileyizdirrr ama :)ben ümitliyimmmmmm

canimmm, yarin seni coookkk merak ediyor olcam...

cnmmm hep mutlu ol ınsallah valla boyle haberler aldıkca bızde mutlu oluyoruz tbrk eederım :)))

canım arkadaşım olsun stres yapma herşeyde bir hayır vardır derler daha 1 ay olmuş olacak dediğin gibi nisan annesi olursun yinede bizden ayrılma özleriz bak.belkide o zamana denk geldi ve bebiş geldi.bunu rabbimden kimse bilemezki bitanem.

canım idrar testleri 5-6 gün geçince falan ancak gösterebiliyor, onlara güvenme, umudunu koru, inşallah hamilesindir:)

ayyy inşallah hamilesindir canım, çok içten diledim.

Amin canım, inşallah

yok ya ben sevdim burayı bu ay olmasa da gelirim hep alışkanlık yaptı :))kalbimin inş güzel haberlerini alırız merakla beklemekteyiz:)

canım idrar testleri 5-6 gün geçince falan ancak gösterebiliyor, onlara güvenme, umudunu koru, inşallah hamilesindir:)

ayyy inşallah hamilesindir canım, çok içten diledim.

Amin canım, inşallah

inşaallah gülüm inşaallah valla 11 aydır bekliyorum artık klomenede geçtik bakalım allahım inşaallah bu ay yüzümü güldürsün.liste çok uğurlu ama bizede bulaşır inşaallah bu uğur.rabbim bütün isteyenlere bebişini versin.bununla kimseyi sınamasın çok zor birtanem.yaşayınca daha iyi anlıyorsun.

yok ya ben sevdim burayı bu ay olmasa da gelirim hep alışkanlık yaptı :))kalbimin inş güzel haberlerini alırız merakla beklemekteyiz:)

tabiki gülüm işte böyle yaaaa moral gerekiyor isteyen herkese ve bunun nisan listeside var bakarsın oraya geçmişiz ne var yani günler bizim,sağlıklıyız,rabbimde nasip ederse bebişlerimiz gelir.yeterki iyi düşünelim.

evet gülüm test edip onaylamak gerekiyor yarın inşaallah senden güzel haberler alıp test edip onaylamış oluruz.inşaallah bebişin göbüşüne gelmiştir.

içime su serptin cnm yaaaainşallahhh cnm aminnnn

bizim de 8-9 ay oldu. gerçekten çok zor. bu klomenle ilk ayın mı, rahim filmi çektirmiş miydin, bize de doktor rahim filmi çektir orda da bişey çıkmazsa tedaviye başlayalım dedi. ben rahim filminden biraz çekindim açıkçası, bir de sigorta karşılamıyormuş pahalıymış baya galiba. tedavi dediği bu klomen mi oluyor? bizim diğer testlerde bir sorun çıkmadı çünkü.

içime su serptin cnm yaaaainşallahhh cnm aminnnn

öyle canım birde ne oldu biliyormusunuz istemiyordu aldırdı maalesef içim içimi yedi ne yalan söyleyeyim.ben çok isterken aldırması nasıl zoruma gitti.neyse allahım isteyenlere nasip etsin.hepimiz kıvranıyoruz bebiş için inşaallah bizede nasip eder yüce rabbim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…