Mart ayinda hamile kalmayi bekleyen anne adaylari

kızlar dayanamadım test yaptım negatif (

şöyle anlatayım bu bizim ilk denememiz. Ayın 20 sinde yoğun bi akıntım oldu, galiba bugün yumurtlamam dedik ve ilişşkiye girdk yaniii daha aslında 21 gün oldu eğer doğru günü tutturduysak. Yoğun akıntı yumurtlama mı?

o yüzden bgn yaptğım test negatif çıktı. yarın kan testine gitsem mi?

canim 20sinde ovulasyon oldugunu dusunuyorsan, 14une de bat demissin...
bat genelde ovulasyondan 14 gun filan sonradir..

anlamadim ki ben, sen kac gunde bir adet oluyorsun?:26:

canım şimdi benim 32-35 arası döngüm. bundan evvel üç dört ay doğum kontrol kullanmıştım bıraktım geçen ay adetim gelmedi bir buçuk ay kdr. doktora gittim o da adetin gelince say 10-20 arası ilişkiye gir dedi. yoğun akıntı olduğunu düşündüğüm gün yumurtlama vardır die bi daha denedik. o da şubatın 20 siydi. biraz karışıık benim olay, ben de anlamadım

Canim dogru demis doktor.. 32-35 gun suruyorsa herhalde 18./ 20. gun filandir ovulasyonun... 10-20 arasi iliskiye girerek tam hazirlik yapmissin...

insallah hamilesindir canim...

kızlarr banada bir cevap verinnnnnn...adetim 4 martta bitti ve 5 6 kez denedik....yumurtlama günmü 14 ü gösteriyo ama yarınmıı önemli gün.yoksa geçti mi?bide eğer 4 ü 5 i falan olduysa bebiş ne zaman anlarım adeti beklemek istemiyorummm .:)

canım 14 üyse devam ediyorsun, gün aşırı 3-4 çalışma daha yapmanız lazım..henüz yumurtlaman gerkçekleşmemişse calışmaların sonuçsuz kalabilir, benim adetime yarın 5-6 gün kalıyor, ben kan tahlili yaptırcam bebiş var mı diye yarın, sende bu yolu izleyebilirsin ama kesin net sonuç verecek mi kan testi hep birlikte görcez ay sonuna kadar :)

peki ne zaman belli olur acaba? yarın kan testine gitsem mi? ilgilendiğin için çok teşekkür ederim.

idrar testi pozitif cikarsa, tam emin olmak icin kan testi yaptirirsin...

ama senin idrar testin negatif cikmis, bence bekle..

bence bugun idrar testi yaptiysan, ve negatif ciktiysa, bir gun daha bekle, yarin kirmizilari gormezsen sali sabahi idrar testi yap yine..

ve sabah idrariyla yapman onemli bence... yani bazi testler gunun her vaktinde cikar diye yaziyor ama, yine de cok cok cok fazla su tuketip, hemen test yaparsan, idrarindaki yogunluk az olacagi icin hamile olsan da negatif gorebilirsin...

canım senin ne zaman adet günün...yani adetin geçti mi.benim daha 15 gün var ama merake diyorum oldumu diye:)

peki ne zaman belli olur acaba? yarın kan testine gitsem mi? ilgilendiğin için çok teşekkür ederim.

nolur cevap yazınnnn

canim ben sana cevap yazmistim....:26: gormedin galiba..

canım senin ne zaman adet günün...yani adetin geçti mi.benim daha 15 gün var ama merake diyorum oldumu diye:)

adet günüm 19'u canım..dediğim gibi yarın itibari ile 5-6 gün var yani..bakalım yarın gitcez kan testi yaptırcaz, doğruluğundan tam emin değilim ama bakalım..senin daha çok var canım, bence sen biraz daha bekle, erken gebelik testleri var, diğer testlere göre fiyatı biraz daha yüksek, istersen onlardanda yapabilirsin ama onlarda bu kadar erken net bir sonuç vermezler..biraz daha bekle derim ben sana..negatif çıkarsa moralin bozulabilir, halbuki biraz daha bekleyip test yapınca belki de pozitifle karşılaşacaksındır..

canım kafama takıldı, ilk kan testini yaptırdığın zaman adetine kaç gün vardı?ben yarın yaptırcam 5-6 gün falan var..:26:

kuppecim yarın kan testi yaptırcanmı ben vaz gectım ıdrar testınden daha erken dıye dusundumm ama belkı kan testı yaptırırım insallah guzel haberler verırsın bıze arkadaşımmm yarın çok geç kalma senı beklıo olcammm

yaptırcam hayatım yarın, ben zaten başka bir kontrolüm için hastaneye gidecektim, aradan da onu çıkartayım diyorum, kan testimi yaptırcam yarın :) buradan yazarım sonucu olumlu yada olumsuz :) bakalım nasip.. test sonucunu öğleden sonra veriolar..Allahım inşallah nasip etmiştir bu mutluluğu..

inşallah canım bebişin göbüşündedir iyi düşün iyi olsun senin için ve hepimiz için dua etcemmm tatlımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…