ben seni sildim listeden... oyle dediler diye...
kızlar dayanamadım test yaptım negatif(
şöyle anlatayım bu bizim ilk denememiz. Ayın 20 sinde yoğun bi akıntım oldu, galiba bugün yumurtlamam dedik ve ilişşkiye girdkyaniii daha aslında 21 gün oldu eğer doğru günü tutturduysak. Yoğun akıntı yumurtlama mı?
o yüzden bgn yaptğım test negatif çıktı. yarın kan testine gitsem mi?
olsun canım önemli değil zaten hamile olduğumu sanmıyorum iyi yapmışsın inşallah senin güzel haberlerini kutlarız canım Allah yar ve yardımcın olsun...
evet gülüm öyle yap sen inşaallah onada gerek kalmaz ve bu ay o mutlu haberi alırsın.
canım şimdi benim 32-35 arası döngüm. bundan evvel üç dört ay doğum kontrol kullanmıştım bıraktım geçen ay adetim gelmedi bir buçuk ay kdr. doktora gittim o da adetin gelince say 10-20 arası ilişkiye gir dedi. yoğun akıntı olduğunu düşündüğüm gün yumurtlama vardır die bi daha denedik. o da şubatın 20 siydi. biraz karışıık benim olay, ben de anlamadım
kızlarr banada bir cevap verinnnnnn...adetim 4 martta bitti ve 5 6 kez denedik....yumurtlama günmü 14 ü gösteriyo ama yarınmıı önemli gün.yoksa geçti mi?bide eğer 4 ü 5 i falan olduysa bebiş ne zaman anlarım adeti beklemek istemiyorummm .:)
peki ne zaman belli olur acaba? yarın kan testine gitsem mi? ilgilendiğin için çok teşekkür ederim.
canım 14 üyse devam ediyorsun, gün aşırı 3-4 çalışma daha yapmanız lazım..henüz yumurtlaman gerkçekleşmemişse calışmaların sonuçsuz kalabilir, benim adetime yarın 5-6 gün kalıyor, ben kan tahlili yaptırcam bebiş var mı diye yarın, sende bu yolu izleyebilirsin ama kesin net sonuç verecek mi kan testi hep birlikte görcez ay sonuna kadar :)
peki ne zaman belli olur acaba? yarın kan testine gitsem mi? ilgilendiğin için çok teşekkür ederim.
nolur cevap yazınnnn
idrar testi pozitif cikarsa, tam emin olmak icin kan testi yaptirirsin...
ama senin idrar testin negatif cikmis, bence bekle..
bence bugun idrar testi yaptiysan, ve negatif ciktiysa, bir gun daha bekle, yarin kirmizilari gormezsen sali sabahi idrar testi yap yine..
ve sabah idrariyla yapman onemli bence... yani bazi testler gunun her vaktinde cikar diye yaziyor ama, yine de cok cok cok fazla su tuketip, hemen test yaparsan, idrarindaki yogunluk az olacagi icin hamile olsan da negatif gorebilirsin...
canım senin ne zaman adet günün...yani adetin geçti mi.benim daha 15 gün var ama merake diyorum oldumu diye:)
arkadaşlar ben dayanamayıp kan tesitini tekrar yaptırdım...bir hafta önce negatif çıkmıştı...bugün değerim 107.80 çıktı..yani hamileyim3.5 haftalık sanırım..adetime 2-3 gün daha var..değerime normal dediler...inşallah düzenli bir şekilde yükselir..allahım hepinize en yakın zamanda bebişlerinizi versin...çok değişik bir duygu...elim ayağım boştagibi..çok mutluyum hepiniz için dua ediyorumm...allahım hepimize sağlıklı çocuklar nasip et inşallahh
kuppecim yarın kan testi yaptırcanmı ben vaz gectım ıdrar testınden daha erken dıye dusundumm ama belkı kan testı yaptırırım insallah guzel haberler verırsın bıze arkadaşımmm yarın çok geç kalma senı beklıo olcammm
yaptırcam hayatım yarın, ben zaten başka bir kontrolüm için hastaneye gidecektim, aradan da onu çıkartayım diyorum, kan testimi yaptırcam yarın :) buradan yazarım sonucu olumlu yada olumsuz :) bakalım nasip.. test sonucunu öğleden sonra veriolar..Allahım inşallah nasip etmiştir bu mutluluğu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?