Mart ayinda hamile kalmayi bekleyen anne adaylari

canım eşimde gitti bende bişey çıkmadı allaha şükür ama rahim filmi çekiledim.direkt klomene başladı böyle 3 ay devan et olmazsa rahim filmi dedi bitanem.bu ay klomenle 3 yumurta olmuş ilk ayımız klomenle ama çatlatma iğnesi vermedi çatlar dedi.ve bekliyorum günüm yarın hayırlısı bakalım.

anladım canım. hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz inşallah hamilesindir

ahhh cnm bızler boyle dıken ustunde beklerken bır yandanda boyle seyler de yasanabılıyo demek kı..allahım hepımıze saglıklı hayırlı bebekler versın inşallahhhhhhh canı gönülden diliyorum bunu:)

hayirli geceler hanimlar.. adimi listede gördüm cok sevindim.

icimde suan bebek arzusu cok yogun.. dönem dönem bu duygu hafifliyor bazende böyle kocaman oluyor icimde.. suanda kocaman oldugu zamandayim.. allahim hayirlisiyla beni de evlat sahibi yap! arzu eden herkes. yasim aldi basini gidiyor ve ben cok üzülüyorum.

yumurlamami tam bilemiyorum son iki üc ayi 30 günde bir adet oldum en son 29 günde bir oldum... bunun aylar öncesi 28 günde bir oluyordum.. ufak bir adet düzensizligim var.

Bir daki ayin 7 sinde doktorda randevum var. Bide doktor ne diyecek bakalim.

ahhh cnm bızler boyle dıken ustunde beklerken bır yandanda boyle seyler de yasanabılıyo demek kı..allahım hepımıze saglıklı hayırlı bebekler versın inşallahhhhhhh canı gönülden diliyorum bunu:)

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin birtanem amiiiiiiiiiiiiin.

inşaallah gülüm sen yaptır istersen enazından öğrenirsin.kafanda soru işareti kalmaz gülüm.

bunu söyleyen kendi doktorum değildi, test sonuçlarını gösterdiğim bir doktordu, kendi doktoruma danışıcaz bu ay da olmazsa, ona güveniyorum o ne karar verirse artık hayırlısı.

bunu söyleyen kendi doktorum değildi, test sonuçlarını gösterdiğim bir doktordu, kendi doktoruma danışıcaz bu ay da olmazsa, ona güveniyorum o ne karar verirse artık hayırlısı.

evet gülüm öyle yap sen inşaallah onada gerek kalmaz ve bu ay o mutlu haberi alırsın.

evet gülüm test edip onaylamak gerekiyor yarın inşaallah senden güzel haberler alıp test edip onaylamış oluruz.inşaallah bebişin göbüşüne gelmiştir.

ay canım çokk sağol..inşallahhhhh ya..ben şuan hiç heyecanlı değilim ama nedendir bilinmez :) yarın halbuki büyük gün :) bakalım inşallah kesin sonuç alırım..

ay canım çokk sağol..inşallahhhhh ya..ben şuan hiç heyecanlı değilim ama nedendir bilinmez :) yarın halbuki büyük gün :) bakalım inşallah kesin sonuç alırım..

canım inşaallah bende bugün pek bi sukunet geldi hayırdır inşaallah.bide hiç adetim gelmeyecekmiş gibi hissetmeye başladım laf aramızda.hadi allah hayırlara yorsun.inşaallah hislerin doğru çıkar.hadi gülüm seni bekliyorum yarına güzel haberlerle sonrada ben daha cumaya.gelmezse tabi kırmızı kart.

aynen canımm bende öyle hissetmeye başladım :) Allahım güldürsün yüzümüzü, yarın ögleden sonra sonuç belli olur, yazarımmm..umarım sendende güzel haberler alırız canım ya..kırmızı kart gelirsede bi dahaki aya inşallah :) sizlere çok alıştım zaten, kopamam ben artık :)

canlarım ben yatıyorum malum yarın okul var.öpüyorum hepinizi kocaman.yarın güzel bir gün olacak hadi güzel haberlerinizle sevineyim canlarım.

tamam canım arkadaşım merakla bekliyorum haberini nişaallah bende sizi sevindirebilirim.öptüm kocaman.

cnmmm bana öyle gelıyokı sen hamılesın :) göğüslerin ucu agrıyosa ıhtımal yuksek cunku ben kımyasal düşükte öyle olmuştum :)

aramiza hosgeldin canim...

uzulme, pek cogumuzun yasi sana benzer zaten.... benimde aldi basini gidiyor yas..

insallah olumlu seyler duyarsin doktordan....

canım benim ben daha adet olmadım hala beklemedeyim :) bakalım olmazsam bi kaç gün sonra birdaha yaptırcam test :)

inşallah sen hamilesindir canım arkadaşım bunu canı gönülden çok istiyorum Allahım seni daha fazla bekletemsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…