Mart ayinda hamile kalmayi bekleyen anne adaylari

inşallah canım bebişin göbüşündedir iyi düşün iyi olsun senin için ve hepimiz için dua etcemmm tatlımm

Allah senden razı olsun canımm..o temiz kalbinin istediği gibi, sana sıhhatli bir bebek nasip etsin..umarım dualarımız kabul olur..bakalım kısmet yarın anlıycaz :)

Son düzenleme:
oof kızlar offf hayatımız beklemekle geçicek hamilemiyiz değilmiyiz diye merakla bekliyoz hadi oldu kese ne zaman görülcek bekle keseyi gör kalp atışını duymayı bekle ki bu benim en stres olduğum konu malum sonra yok ikili test sonucunu bekle yok üçlü ohooo 9ay nasıl geçicek:84::84:

Evet tatlım şimdi benim tek derdim de keseyi görebilmek.Ama bunlar çok heyecanlı ve güzel bekleyişler.Allah isteyen herkese yaşattın.

iiyi geceler hanımlar bende bişi soracağım size adetim 10 gün gecikti belim agrıyo karın altımda bi şişlik var kasıklarımda bi agrı var sürekli başım agrıyo göğüslerim adet zamanı gibi dolgun ama idrar testi negatif çıkıyor sizce hamile olabilirmiyim kiii

Canım anlattıkların hamilelik belirtisine benziyor tabi.Ama kesin bir şey söylemek de zor.Madem adetin gecikti neden kan testi yapmıyorsun ki?Kesin sonuç alırsın.

odun gibi bir doktorum var ne yazık ki! tekrar test yapıcam yarın yine çıkarsa kan da yaptırırım. çıkmazsa daha ilk aydan kimyamın nasıl bozulduğuna şahit olurum ancak

Canım anlattıkların hamilelik belirtisine benziyor tabi.Ama kesin bir şey söylemek de zor.Madem adetin gecikti neden kan testi yapmıyorsun ki?Kesin sonuç alırsın.

canım öncelikle ilgilendiğin için saol gecen hafta idrar tahlilinde hafif silik cizgi cıktı hemen kan tahlili yaptırdım degerim 0,10 çıktı yani negatif sonra tekrar idrar tahlili yaptım negatif cıktı ama bu tarz sikayetlerim var hamile olabilirmiyim yada 1 haftada degişirmi inan cok korkuyorum yine negatif denilecek diee çok istiyorum bi bebeğim olmasını 5 gün daha beklesemmi kii(

çok üzüldüm ama umudumuzu kaybetmeyelim sen yinede kan testi yaptır yarın belirtileri var mı peki..
ben bugünde olmadım ve hiç belirti yok sadece çok hafif baş dönmem var ama belki adet belirtiside olabilir mesela diğer hamileliğimde çok acıkıyordum şimdi canım hiçbirşey yemek istemiyor gğüz ağrım falan da yok aslında hamileliğe ihtimal vermiyorum niye adet olmadım diye düşünüyorum..

Canım öncelikle korkma.Kafanın rahat olması da önemli hamile kalabilmek için.Kötü bir şey söylemek de istemem ama bu ay bebişin yok gibi gözüküyor.Yine de Allah bilir tabi canım.Ama bu ay olmazsa öbür aya inşallah.Ben de yeni hamileyim ve hep sizler için dua ediyorum.İnşallah en kısa zamanda sağlıkla bebişlerinize kauşursunuz.

hayal kırıklığına ugramak istemiyorum gecen hafta cok üzüldümmm benn cok kırıldım baya heveslenmiştimm dua edermisiniz benim içinn(

canım burda fbmy8785 arkadaşımızda ilk yaptırdığı kan testinde 0,0 değeri verilmiş yanlış hatırlamıyorsam, ama daha sonra tekrar kan testi yaptırmış ve şuan hamile..yanlışlık olmuş olabilir, geç döllenme olmuş olabilirr..sen bir daha kan testi yaptırmalısın..ayrıca negatif çıkacak diye telaş etmek yerine, sağlığımda bir sorun var mı diye telaş etmelisin, sen şuan için daha önemlisin bence, senin sağlığının bozulması demek, bebişini ertelemen demek..o yüzden yarın mutlaka doktora git..belki güzel bir haber alacaksın kim bilir :) Allah o kadar büyük ki

sanırım haklısınn canım hayırlı olsun allah kucağına almayı nasip etsin dualarını cani gönülden bekliyorumm

kızlar ii geceler aranıza yeni katıldım.umarım bu ay hepimiz hamile kalırız.bende ameliyatlar filimler ilaçlar en sonunda da çatlatma iünesi oldum ama bu ayın 11inde regl oldum( artık çok yoruldum ben daha 3 yıllık evliyim ama başıma gelmeyen kalmadı sol tüpüm hidrosalpenksdenötürü iptal.yarın doktr. gidicem yine klomen yine iğnler ooof offf

kuppe içimi rahatlattın çok teşekkür ederimm ayrıca haklısın daha 4 aylık evliyim takıntı oldu bebek bizde 4 aydır korunmuyoruz neden olmuyo die takılmıs durumdayız haklısın bi doktora görünsem ii olacak galibaa

Geçmiş olsun canım hoş geldin aramıza.Zor şeyler yaşamışsın.Çok üzüldüm.Ama üzülme artık ne olur.Umarım bebişin en kısa zamanda gelir de bu kötü günleri unutturur sana.

hayal kırıklığına ugramak istemiyorum gecen hafta cok üzüldümmm benn cok kırıldım baya heveslenmiştimm dua edermisiniz benim içinn(

canım dualarımız seninle yoksada üzülme allah sağlıklı bebişler nasip etsin.ben 3ay önceki kürtajdandan sonra bu ay yine aldım güzel haberi ama inan bu ay sadece hayırlıysa, sağlıklıysa olsun diye dua ettim. olur inşallah. yoksa öbür ay olur oda olmadı diğer ay inan yok haberini almaktansa bebeği içinden almaları daha zor.inşallah mutlu haberleri alırsın biran önce üzülme sen:81:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…