Kızlar benim reglim 19 martta olacak dün dayanamadım test yaptım negatif çıktı.Ama ben ateşimi ölçüyorum 37 çıkıyor yaklaşık bir haftadır.Geceleri yatakta belim ve sırtım ağrıyor.Bugün mide ağrısı çektim sabahtan beri.İdrar yollarım iltihaplanmış gibi hissediyorum idrara çıktıkça.Göğüslerimde hassasiyyet yok fakat sanki biraz şişler(ya da bana öyle geliyor)bu belirtiler gebelik belirtisi olabilir mi fikri olan var mı?
Hımm bir de beyaz renkli yoğun bir akıntım var..
canım bendede öyle ateşim 36.7 36.5 bende bugün test yaptım ama bendede negatif dündü adet ama bugünde olmadım seninle aynı belirtiler var bir tek fark var oda göğüs ucu ağrısı.
Canım inşallah hamileyizdir çok sabırsızlanıyorum günler geçmiyor bir türlü offf...
aaa daha olmadınmı desene hala şans devam ediyor.....hadi bakalım inş güzel bir haberden dolayıdır bu gecikme ben bile heyecanlandım.....
Canım inşallah hamileyizdir çok sabırsızlanıyorum günler geçmiyor bir türlü offf...
valla benimde günüm gecti 3 gün oldu ama bisey yok testte tek cizgi cikiyor hep anlamiyorum yaa
3 gün geçmesine rağmen çıkmadı mı aldığın test erken gebelik testi mi dikkat ettin mi?
arkadaşlar form çayları gebelik süresinde kullanılıyormu ?
yaa simdi yine test yaptim ve tek cizgi cikti yine offf anlamiyorum yaa
tabi canimm dikkat etmezmiyim yani
burada marketlerde de satiliyor eczaneye gitmeyede gerek yok
4 tane test yaptim yok canim ya cikmadi
dr. erkene randv vermiyor diyor eger hamile isen haftaya 5 haftallik oluyor ozaman geldiginde kan tahlili yapmadan ultrasy. cikar ve kalp atislarini duyaruz diyor valla ne diyedim.
tabi canimm dikkat etmezmiyim yani
burada marketlerde de satiliyor eczaneye gitmeyede gerek yok
4 tane test yaptim yok canim ya cikmadi
dr. erkene randv vermiyor diyor eger hamile isen haftaya 5 haftallik oluyor ozaman geldiginde kan tahlili yapmadan ultrasy. cikar ve kalp atislarini duyaruz diyor valla ne diyedim.
kullanılmıyor bunlarn içinde genelde idrar söktürücü var o yüzden zararlıymış....
aaaa genemi hayırdırr inş......kırmızılar gelmediğine göree hala umut var.....
ayyy ne rahat demesi.....Allah yardımcın olsun....belirsizlik çok zor yaa varmı yokmu insan içi içini yer durur......
hayirlisi artik ama adet olmamak da beni sinir ediyor olsam bare bebek yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?