Mart ayinda hamile kalmayi bekleyen anne adaylari

tamam canım yazarım
allahtan umut kesilmez derler ya o yüzden sende umudunu kırma önce senin sağlığın
daha sonra bebişlerimizz gelcek inş....

Kızlar neşelikız bana mesaj atmış ama mesaj sayım 100 olmadığı için cevabımı gönderemedim. Gören olursa iletin ya da bu mesajımı kopyalayıp ona gönderin lütfen olur mu?

Cevabım: Cnm ne kadarlık evlisin?Eğer yeni değilse mutlaka doktora git. Enfeksiyon,Mantar, sistit, kist, iltihap hepsini geçirdim ve her seferinde bunlara yorumladı doktor.Yani bunların hepsi sebep olabilir. Şu an sadece iltihabım kaldı. Ama doktor bana bişi önerdi onu uyguluyorum baya işe yaradı;Vazelin

Hımm bir de beyaz renkli yoğun bir akıntım var..

kızlar nasılsınız ben dunden berı ıyı degılım sureklı uyumak ıstıyorum ve uyuyorumda belım cok agrıyorr bıde goguslerim acıyorr kuppecim sen nasılsınnn ?nasıl gıdıyorrr

Hımm bir de beyaz renkli yoğun bir akıntım var..

canım bendede öyle ateşim 36.7 36.5 bende bugün test yaptım ama bendede negatif dündü adet ama bugünde olmadım seninle aynı belirtiler var bir tek fark var oda göğüs ucu ağrısı.

canım bendede öyle ateşim 36.7 36.5 bende bugün test yaptım ama bendede negatif dündü adet ama bugünde olmadım seninle aynı belirtiler var bir tek fark var oda göğüs ucu ağrısı.

Canım inşallah hamileyizdir çok sabırsızlanıyorum günler geçmiyor bir türlü offf...

3 gün geçmesine rağmen çıkmadı mı aldığın test erken gebelik testi mi dikkat ettin mi?

tabi canimm dikkat etmezmiyim yani

burada marketlerde de satiliyor eczaneye gitmeyede gerek yok

4 tane test yaptim yok canim ya cikmadi

dr. erkene randv vermiyor diyor eger hamile isen haftaya 5 haftallik oluyor ozaman geldiginde kan tahlili yapmadan ultrasy. cikar ve kalp atislarini duyaruz diyor valla ne diyedim.

arkadaşlar form çayları gebelik süresinde kullanılıyormu ?

kullanılmıyor bunlarn içinde genelde idrar söktürücü var o yüzden zararlıymış....

yaa simdi yine test yaptim ve tek cizgi cikti yine offf anlamiyorum yaa

aaaa genemi hayırdırr inş......kırmızılar gelmediğine göree hala umut var.....

ayyy ne rahat demesi.....Allah yardımcın olsun....belirsizlik çok zor yaa varmı yokmu insan içi içini yer durur......

Evett anlıyorum seni gerçekten çokk zorr beklemesii günler çabuk geçsin...sabır sabır sabır..

ya evet beklemek zorr insan bilse ona göre hareket eder ne bilim yada adet olum diyorum ya bebek yoksa cünkü olmadim kac gündür adet olmamak kötü mü kizlar.

ya kızlar size birşey sorucam ben dğn erken gebelik testi yaptırdım negatif öğlen kan testi yaptırdım negatif çıktı .. Internetten hesaplattığımda beklenen adet tarihim 17 mart gözüküyor sizce bu testlerin yanılma payı varmı ?

Arkadaşlar beni de aranıza alın..bende mart ayında düşünüyorum Allah izin verirse adet günüm 11 marttı inşallah marta yetişirim :) Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah..

kızlar merhaba.en son 7 şubatta adet oldum. bugün de kan testi ysptırdım ama sonuş negatif çıktı. benim adet düzenlerim 35 günde bir. Sizce kan testinin yanlış çıkma ihtimali var mı? Biraz moralim bozuldu da. Bir de geç döllenme olunca ne oluyor? cevaplarsanız sevinirim.rhaba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…