tabi canimm dikkat etmezmiyim yani
burada marketlerde de satiliyor eczaneye gitmeyede gerek yok
4 tane test yaptim yok canim ya cikmadi
dr. erkene randv vermiyor diyor eger hamile isen haftaya 5 haftallik oluyor ozaman geldiginde kan tahlili yapmadan ultrasy. cikar ve kalp atislarini duyaruz diyor valla ne diyedim.
kızlar merhaba.en son 7 şubatta adet oldum. bugün de kan testi ysptırdım ama sonuş negatif çıktı. benim adet düzenlerim 35 günde bir. Sizce kan testinin yanlış çıkma ihtimali var mı? Biraz moralim bozuldu da. Bir de geç döllenme olunca ne oluyor? cevaplarsanız sevinirim.rhaba.
:)bir hafta bende paso test yaptım hep negatif inatla tek çıkıyor biri yanlışlıkla pozitif verse bari geçici sevinç olurdu.Adet günüm yarın sabırsızlıkla bekliyorum pek sektirmez kırmızılar bakalım ne olacak.Test güvenilirlikleri diye googledan araştırırken eski topiklerden birine ulaştım.Birisi gününü iki üç geçmesine kadar neg.çıkmış sonra hamile olduğunu kan tahlili ile öğrenmiş hatta bebeğini sağlıklı bir şekilde doğurmuş.Testler yanılıyor olabilir.
cok hos soylemissin canimmm..."biri yanlışlıkla pozitif verse bari geçici sevinç olurdu"
kizlar,
ben de dun negatif sonuc almistim biliyorsunuz... 5-10 dakikadan sonra sonuc degisse de gecerli degil testte biliyorum..
ama bugun yine baktim dun yaptigim teste... sonuc hala negatif duruyor... amannn bu degismiyor dedim, kendim yanina bir cizik attim tukenmez kalemle... ohhh artik testim cift cizgi.. yani pozitif....
esim de yanimdaydi.. baya geyigini yaptik..
Ohh canım valla iyi etmişsin:))
Geçen ay bende çizecektim öyle pembe kalem bulamamıştım
Bende bekliyorum sabırsızlıkla.. içimdeki bi ses yarın sabah test yap diyor, diğer ses bekle kırmızıyı görmezsen yap diyor.. Offf Allah'ım hayırlısı neyse onu versin...
kızlar merhaba.en son 7 şubatta adet oldum. bugün de kan testi ysptırdım ama sonuş negatif çıktı. benim adet düzenlerim 35 günde bir. Sizce kan testinin yanlış çıkma ihtimali var mı? Biraz moralim bozuldu da. Bir de geç döllenme olunca ne oluyor? cevaplarsanız sevinirim.rhaba.
yaa simdi yine test yaptim ve tek cizgi cikti yine offf anlamiyorum yaa
cok hos soylemissin canimmm..."biri yanlışlıkla pozitif verse bari geçici sevinç olurdu"
kizlar,
ben de dun negatif sonuc almistim biliyorsunuz... 5-10 dakikadan sonra sonuc degisse de gecerli degil testte biliyorum..
ama bugun yine baktim dun yaptigim teste... sonuc hala negatif duruyor... amannn bu degismiyor dedim, kendim yanina bir cizik attim tukenmez kalemle... ohhh artik testim cift cizgi.. yani pozitif....
herkese iyi akşamlarr okuldan yeni geldim, listede bekliyoruz yazıyodu ismimin yanında valla bende hala bekliyorum. bugün 4 oldu batım geçeli ama hala bi belirti yok sadece ara ara kasık ağrıları bazen bacaklarımada vuruyo, göğüsler eskisi gibi midemde bulantı diyemem ama hazımsızlık gibi bi his var 2 gündür. bende biraz daha beklemeye karar verdim test için
cnm üzülme belki kan testinde çıkar oglumdaa benım ıdararda hep negatifti kanda hamileydim idrarımda 2 aylıktı çift çizgiyi gördüm belki seninde oledirr bende yarın yaptırcam kan testımı sabahtan batım 19 da ama varsa cıkar dıye tahmın edıom sence yaptırayımmı daha dıkkatlı davranırım dıom en azındann
canım testi yarın sabah erken yapsaydın sabah idrarıyla keşke
cnm üzülme belki kan testinde çıkar oglumdaa benım ıdararda hep negatifti kanda hamileydim idrarımda 2 aylıktı çift çizgiyi gördüm belki seninde oledirr bende yarın yaptırcam kan testımı sabahtan batım 19 da ama varsa cıkar dıye tahmın edıom sence yaptırayımmı daha dıkkatlı davranırım dıom en azındann
Ben de hapı bırakalı 3 ay oluyor.Aralığın başında bırakmıştım
Keşke hiç kullanmasamıydım acaba hala aklıma takılıyo?
Etkisi 3 ay sürebilir diye duymuştum,bakalım bu ay ne olacak?? :18: :18:
kizlar,
selam kızlar ..bende mart ayında anne olmayı bekliyordum ama bugün test yaptım negatif sinir oldum 1 yıldır bekliyorum anne olmak için ..hatta ov. testi bile kullandım bu ay ve geç yumurtladım ..değerlendirdik o günü gene yok iştebu ay kırmızılar gelince hsg çektiricem daha önce deneyimi olan varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?