Mart ayinda hamile kalmayi bekleyen anne adaylari

:)bir hafta bende paso test yaptım hep negatif inatla tek çıkıyor biri yanlışlıkla pozitif verse bari geçici sevinç olurdu.Adet günüm yarın sabırsızlıkla bekliyorum pek sektirmez kırmızılar bakalım ne olacak.Test güvenilirlikleri diye googledan araştırırken eski topiklerden birine ulaştım.Birisi gününü iki üç geçmesine kadar neg.çıkmış sonra hamile olduğunu kan tahlili ile öğrenmiş hatta bebeğini sağlıklı bir şekilde doğurmuş.Testler yanılıyor olabilir.

gec dollenme, gec yumurtlama demek...
yani ovulasyonun gecikiyor.. buna gore dollenme de gecikiyor, ve belirtileri daha gec gormeye basliyorsun gibi birsey... sanirim, yanlis olabilirim...

selam kızlar ..bende mart ayında anne olmayı bekliyordum ama bugün test yaptım negatif sinir oldum 1 yıldır bekliyorum anne olmak için ..hatta ov. testi bile kullandım bu ay ve geç yumurtladım ..değerlendirdik o günü gene yok işte bu ay kırmızılar gelince hsg çektiricem daha önce deneyimi olan varmı?

cok hos soylemissin canimmm... "biri yanlışlıkla pozitif verse bari geçici sevinç olurdu"

kizlar,
ben de dun negatif sonuc almistim biliyorsunuz... 5-10 dakikadan sonra sonuc degisse de gecerli degil testte biliyorum..

ama bugun yine baktim dun yaptigim teste... sonuc hala negatif duruyor... amannn bu degismiyor dedim, kendim yanina bir cizik attim tukenmez kalemle... ohhh artik testim cift cizgi.. yani pozitif....

esim de yanimdaydi.. baya geyigini yaptik..

Ohh canım valla iyi etmişsin:))
Geçen ay bende çizecektim öyle pembe kalem bulamamıştım

Bende bekliyorum sabırsızlıkla.. içimdeki bi ses yarın sabah test yap diyor, diğer ses bekle kırmızıyı görmezsen yap diyor.. Offf Allah'ım hayırlısı neyse onu versin...

Son düzenleme:
kızlar 35 gün olunca benim adet tarihim dün oluyor değil mi? Artık hesaptan kafam karıştı iyice. kan testinin değişme ihtimali var mı?

ben siyah tukenmez kalemle cektim ikinci cizgiyi...
dusun yani.. hcg'm tavan yapmis.. control cizgisinden daha koyu..

bence yanlış sonuç zor ihtimal 7 şubat diyosun bi de hakkında hayırlısı olsun....

herkese iyi akşamlarr okuldan yeni geldim, listede bekliyoruz yazıyodu ismimin yanında valla bende hala bekliyorum. bugün 4 oldu batım geçeli ama hala bi belirti yok sadece ara ara kasık ağrıları bazen bacaklarımada vuruyo, göğüsler eskisi gibi midemde bulantı diyemem ama hazımsızlık gibi bi his var 2 gündür. bende biraz daha beklemeye karar verdim test için

yaa simdi yine test yaptim ve tek cizgi cikti yine offf anlamiyorum yaa

cnm üzülme belki kan testinde çıkar oglumdaa benım ıdararda hep negatifti kanda hamileydim idrarımda 2 aylıktı çift çizgiyi gördüm belki seninde oledirr bende yarın yaptırcam kan testımı sabahtan batım 19 da ama varsa cıkar dıye tahmın edıom sence yaptırayımmı daha dıkkatlı davranırım dıom en azındann

iyi yapmışsınız Son bir haftadır yaptığım iki testte biri kırmızılardan 7 gün önce diğeri 5 gün önce olmak üzere sabah işe giderken yapmıştım atmamıştım aksam bir baktım ikinci çizgi belirsiz şekilde oluşmuş bende bir heves aldıydı sonra talimatları okuyunca 5 dk sonrasını dikkat almayın kimyasal etkileşimden dolayı ikinci oluşabilir tekrar dumur oldum

Aaaa canım ama 4 gün geçmiş zaten niye bekliyosun ki.. Demekki iyi sabırlısın sen..

canım bu kadar beklemişsin 4 gün daha bekle bence, ben dün yaptırdım kan testi negatif çıktı, doktor çok erken diye söylemişti testi yapmadan önce zaten, ve negatif çıkınca da, bu test adet tarihi geçince düzgün sonuç verir dedi..o yüzden hiç kafanı bulandırma canım bence..biraz daha bekle az kalmış bakk :)

evet canim ya bazilarinda gec cikiyormus idrarda 10 15 gün sonra cikiyormus yaptirma bence 2 gün daha bekle ondan sonra yaptir hatta adete 1 gün kala yaptir bende pztesi dr. giddicem bakalim bana da dr. bu haftaya gün vermedi cünkü 35. güne kadar adet olabilirsin dedi bekleyelim eger gebe isen haftaya pztesi 5 haftalik oluyor geldiginde ultrasyonda cikar ve belki kalap atislarini dinlaeriz dedi hayirlisi adet olsam da olmasam da gidicem ben dr ben dogm kontrl hapi birakali 2,5 ay oldu ve ilk defa düzensiz oldum bu ay

Ben de hapı bırakalı 3 ay oluyor.Aralığın başında bırakmıştım
Keşke hiç kullanmasamıydım acaba hala aklıma takılıyo?
Etkisi 3 ay sürebilir diye duymuştum,bakalım bu ay ne olacak?? :18: :18:

selam canimm

bende araligin 20 sinde biraktim keskse bende kullanmasaydim belki coktan hamileydim 2,5 ay oldu birakali ama olamadim gebe hayirlisi ne diyelim,

hayirli aksamlar hanimlar..

gebelik icin sanirim bu ayki kritik günleri geride biraktim bundan sonra dua edip beklemek gerekiyor..
allah "ol" dermi hayirlisi.

pazar günü hanim arkadaslarim misafir olacak bana. Neler ikram etsem diye düsünüyorum.. simdilik aklimdaki menüyü size yazmak istiyorum ve önerilerinizi yazarsaniz sevinirim.
Menü: Tavuk izgara köfte - pacanga böregi -beyazlahana sarmasi - Patates salatasi(Rus) - Meksika salatasi - Semizotlu yogurt
Tatli olarakta bardakta bir cesit yas basta sunmak istiyorum..

canım birazönce bende aynı şeyi yaptım kendimede çok güldüm ne yapayım hep tek hep tek artık düm tek tek söylüyorum bi kerede çift olsun

Son düzenleme:

evet canım ben ocak ayında çektirdim 3 yıllık evliyim tüplerimin ikisindede hafif yapışıklıklar varmış açıldı.eşimde ilaç tedavisi görüyo doktor da 2 ay deneyin olmazsa yumurtlama tedavisi yapalım dedi ama biz 1 ay denedik olmayınca adetimde gecikmişti gittik doktora bu ay yumurtlama tedavisi oldum ve bugün de aşılamam oldu.sende bu ay çektir mutlaka hsg ni korkulacak bişey yok zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…