tamam canım senle ilgili bu ay için ümitlerimi dile getirmiyorum :) biz bu ay olmamış gibi düşünelim artık, ama süprizlere de açığız.. :) yaaa bi de hamile oluyomuyum gerçekten ne güzel olurrrr :) ama olmazsamda dediğim gibi üzülmüycemm, bekle beni screamaway
slm kızlar bana yardım edebilecek var mı???
benim idrarımda öncedende yazmıştım c dekiyle aynı netlikte olmasada belirgin ikinci çizgi çıkmıştı dün dayanamadım kan testi için en yakın tıp merkezine gittim.kız yaptı 5 dak da geldi yanıma tam sınır olabilirde olmayabilirde dedi.nasıl yani dedim işte kendine göre açıklama yaptı giderken tebrik etti.bu ne demek oluyor.değer çıktımı verirmisiniz dedim.bilgisayarımız bozuk dedi farklı bi şekilde bakmış olabilrmi sizce kanıma???dünden beri resmen psikolojim bozuldu...
bende bir sey yok bir belirti sadece syeni farkettim gögüslerim sismis. adet mi olucam acaba ama acimiyor baska bir belirtiiii akintim var birde oakadar tamam canim ts. bnde aksama dogru yaparim artik testi napalim.
Arkadaşlar aranızda aşılama yapıp ilk kan testtinde negatif sonra pozatıf çıkan varmııııı
canım evet negatif çıktı ama doktor test yapılmasını istediğim zaman adet günümü sordu 5-6 gün olduğunu sorunca sonucun doğru olmayacağını söyledi, sonucu görüncede dediğim gibi dedi, bu sonuca güvenmemi, durumun değişebileceğini söyledi, kan testi en kesin sonucu adet sonrası verir dedi bi de özetle..geçmiş cevaplarımdan okuyabilirsin ayrıntısını hayatım :) üstümden yük kalktı resmen :)
cnm bnede test yaptımmm bnm de negatiffff hayırlısı diyorummm ben de moral 0000
Canım ben aşılamanın 14.günündeyim 11.gün kan testti yaptım fakat sonuç negatif çıktı beklemedim yani :) dr. Ardım yanılma payı var dedi bekle adet günün geçsin dedi benimde şuan adetim 2 gün geçti ne zaman sence kan testti yaptırayımmm doğru olur ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?