Mart ayinda hamile kalmayi bekleyen anne adaylari

bugün 31. günüm ben daha adet olmadimilk defa yaa bu kadar geciktii bugün bir test alip yapicambakalim cikti cikti cikmadi napim haftaya pztesiyi bekliyecem artikin hayirlisi olsun.

aaa daha olmadınmı desene hala şans devam ediyor.....hadi bakalım inş güzel bir haberden dolayıdır bu gecikme ben bile heyecanlandım.....

Günaydın
Çook yorgunum. Bu ay iptalim demiştim hatırlarsanız. Yine de boş geçirmek içimize sinmiyo
Yaa ama ben çokk yorgunum. Sabah işe geliyorum bi de. Bu tüm ay çalışanlar nasıl dayanıyo ben anlamadım aaaa:44:

günaydın kızlar.bugün idrar testi yaptım negatif dündü asıl günüm olmadım hala.bilmiyorum karışığım günümde geçti hala negatif yok sanırım bende bebiş.bilmiyorum canlarım güvenmelimiyim?

günaydın canım...... bence kırmızıları görene kadar güvenme.....geç döllenme olmuş olabilir idrarda çıkması için 20 gün geçmesi gerekiyormuş döllenmenin üzerinden.....

ama içim rahat etsin dersen kan tahlili yaptır istersen nasılsa gününde geçmiş.....

saol canım arkadaşım benim zaten idrar testleriyle aram iyi deil.birde biliyorsun çalışıyorum saba izin alıp gitsem müdür dahil olmak üzere herkes öğrenecek en erken cumartesi gidebilirim özele o günede daha çok varrrrr offfffffff çatlayacağım valla.içim şişti.

hımmmm o kötü ozaman....akşam acile gitsen iş çıkışında falan.... tabi yakınlarda varsa hastane.....büyük şehirde yaşıyorsan buda büyük sorun....bizim burda evime özel hastane 10 dk uzaklıkta yürüyerek.... o yüzden sanki heryer burasıymış gibi hemen gidiverin diyorum düşünmeden....

ama cumartesiye kadar da beklemek sabir işi hakkaten...belirsizlik en kötü şey....sakin ol...kırmızlar gelmediğine göreee hala umut var öyle düşün......

Son düzenleme:

gülüm ben küçük yerdeyim arabayla gitmek gerekiyor yaaaaaa eşimsiz gitsem acile kesin yarın verecekler sonucu birde ertesi günü gitmem gerekecek.eşimle gitsem 5 günden önce gitmem diyor.kesin belli olsun diye.çatlasamda patlasamda beklemek zorundayım birtanem zaten o güne kadar gelmezse eminde olacağım gibi geliyor.kesin kesin giderim ozaman.çok teşekkürler desteğin için sizi olmasanız ne yapardım bilemiyorum.kırmızı kartı görmeden bekleyelim ozaman.

ya kızlar bugün doktora gidiyorum yine 43. günüm hala kırmızıları bekliyorum.. 2011 geldiğinden beri böyle.. anlamıyorum.. kanda da idrarda da negatif...bakalım doktor ne diyecek

arkadaşlar form çayları gebelik süresinde kullanılıyormu ?

Bildiğim kadarıyla kullanılmıyor ve diğer bitki çaylarını da fazla önermiyorlar.. Örneğin; adaçayı, biberiye, nane...bitki olarakta maydonoz, dereotu gibi otları pek önermiyorlar

evettt heyecan devam ediyorrr..bir günü daha geri de bıraktıkk sayın seyircilerr..
şaka bi yanaa herkese hayırlı günlerrrrrrrrrrrrrrrrr, öpüyorumm herkesiiiiiiiiiiiii..

Bildiğim kadarıyla kullanılmıyor ve diğer bitki çaylarını da fazla önermiyorlar.. Örneğin; adaçayı, biberiye, nane...bitki olarakta maydonoz, dereotu gibi otları pek önermiyorlar

teşekkür ederim canım kabızlık problemim olduğundan doğuş form çayı kullanıyordum içeriğine iyice bakıym

Yaaaa karnım aynı regl olacakmışım gibi ağrımaya başladı...:18::18::18::18::18: Eğer bugün yarın regl olursam yumurtlama gününü tutturamamış oluyorum... Offf inşallah olmam

Yaaaa karnım aynı regl olacakmışım gibi ağrımaya başladı...:18::18::18::18::18: Eğer bugün yarın regl olursam yumurtlama gününü tutturamamış oluyorum... Offf inşallah olmam

Cnm yumurtlama günün değişse de regl günün değişmiyomuş. Doktoruma sordum daha yeni. Yani sen regline 1 hft kala ya da önceki reglinden sonraki hft yumurtlasan bile regl günün aynı oluyomuuşşş

Cnm yumurtlama günün değişse de regl günün değişmiyomuş. Doktoruma sordum daha yeni. Yani sen regline 1 hft kala ya da önceki reglinden sonraki hft yumurtlasan bile regl günün aynı oluyomuuşşş

canım benim geçen ay 29 gün, önceki 3 ay boyunca 26 gün, önceleri de 27-28 arası hep gidip geldi regl döngüm.. bu ay da 17 veya 18 mart gibi regl olurum diye hesapladım ama bakalım inş.gelmez kırmızılar da bebişim gelmiştir... ovulasyonum 4 martta bitti.

Kızlar benim reglim 19 martta olacak dün dayanamadım test yaptım negatif çıktı.Ama ben ateşimi ölçüyorum 37 çıkıyor yaklaşık bir haftadır.Geceleri yatakta belim ve sırtım ağrıyor.Bugün mide ağrısı çektim sabahtan beri.İdrar yollarım iltihaplanmış gibi hissediyorum idrara çıktıkça.Göğüslerimde hassasiyyet yok fakat sanki biraz şişler(ya da bana öyle geliyor)bu belirtiler gebelik belirtisi olabilir mi fikri olan var mı?

arkadaşlarrrr......
ben kan testti yapmaya gidiyorum dua edin ban neolur pozıtıf olsun
inş.
bekleyemiyorum artık bugünde regli olmadon:) bakalım ne çıkçak hakkımda hayırlısı....

arkadaşlarrrr......
ben kan testti yapmaya gidiyorum dua edin ban neolur pozıtıf olsun
inş.
bekleyemiyorum artık bugünde regli olmadon:) bakalım ne çıkçak hakkımda hayırlısı....

Hayırlısı olsun canım.. İnşallah gönlünün dileği gerçek olur.. Gelince yaz mutlaka, merakta bırakma bizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…