bugün 31. günüm ben daha adet olmadimilk defa yaa bu kadar geciktii bugün bir test alip yapicambakalim cikti cikti cikmadi napim haftaya pztesiyi bekliyecem artikin hayirlisi olsun.
günaydın kızlar.bugün idrar testi yaptım negatif dündü asıl günüm olmadım hala.bilmiyorum karışığım günümde geçti hala negatif yok sanırım bende bebiş.bilmiyorum canlarım güvenmelimiyim?
günaydın canım...... bence kırmızıları görene kadar güvenme.....geç döllenme olmuş olabilir idrarda çıkması için 20 gün geçmesi gerekiyormuş döllenmenin üzerinden.....
ama içim rahat etsin dersen kan tahlili yaptır istersen nasılsa gününde geçmiş.....
saol canım arkadaşım benim zaten idrar testleriyle aram iyi deil.birde biliyorsun çalışıyorum saba izin alıp gitsem müdür dahil olmak üzere herkes öğrenecek en erken cumartesi gidebilirim özele o günede daha çok varrrrr offfffffff çatlayacağım valla.içim şişti.
hımmmm o kötü ozaman....akşam acile gitsen iş çıkışında falan.... tabi yakınlarda varsa hastane.....büyük şehirde yaşıyorsan buda büyük sorun....bizim burda evime özel hastane 10 dk uzaklıkta yürüyerek.... o yüzden sanki heryer burasıymış gibi hemen gidiverin diyorum düşünmeden....
ama cumartesiye kadar da beklemek sabir işi hakkaten...belirsizlik en kötü şey....sakin ol...kırmızlar gelmediğine göreee hala umut var öyle düşün......
canim ben senin bat'ini ve yasini gormedim... soylersen eklerim..
arkadaşlar form çayları gebelik süresinde kullanılıyormu ?
Bildiğim kadarıyla kullanılmıyor ve diğer bitki çaylarını da fazla önermiyorlar.. Örneğin; adaçayı, biberiye, nane...bitki olarakta maydonoz, dereotu gibi otları pek önermiyorlar
evettt heyecan devam ediyorrr..bir günü daha geri de bıraktıkk sayın seyircilerr..
şaka bi yanaa herkese hayırlı günlerrrrrrrrrrrrrrrrr, öpüyorumm herkesiiiiiiiiiiiii..
Yaaaa karnım aynı regl olacakmışım gibi ağrımaya başladı...:18::18::18::18::18: Eğer bugün yarın regl olursam yumurtlama gününü tutturamamış oluyorum... Offf inşallah olmam
Cnm yumurtlama günün değişse de regl günün değişmiyomuş. Doktoruma sordum daha yeni. Yani sen regline 1 hft kala ya da önceki reglinden sonraki hft yumurtlasan bile regl günün aynı oluyomuuşşş
arkadaşlarrrr......
ben kan testti yapmaya gidiyorum dua edin ban neolur pozıtıf olsun
inş.
bekleyemiyorum artık bugünde regli olmadon:) bakalım ne çıkçak hakkımda hayırlısı....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?