Mart ayinda hamile kalmayi bekleyen anne adaylari

bugün bende de hafif hafif kassik agrilari basladi ve akintim da devam ediyor ya adet olcamm yada bebek n var.

Canım acaba haptan sonra adet düzenin mi değişti?Benim sadece bıraktıktan sonraki ilk ay 1 hafta gecikmişti.Sonraki aylar 28 günde bir olmaya başladı ama eskiden yani bekarken 30 günde bir oluyordum.Anlamadım bende.

Son düzenleme:
Öğrendiğimde 2.5 aylıktı demişsinya canım,e adet olmadın mı peki bu 2 ay süresince????

lekelenme olmustu hatirliyorum.. ama hic hamilelige yormadim cunku ilaca baslayinca boyle degisimler olur ondandir demistim.. aslinda belirtiler netti deben yorulmusum demekki 6 ay heycanla beklemekten ki umursamadim.. herseyin saatibelli kizlarrr

bende öyle düsünim dedim ama ben aralikta biraktim ilk 2 ay normal adettimi oldum erken oldum gec olmadim düzensiz olsa ozaman düzensiz olurdu

yada hapin etkisi yeni gecti mi acaba ?

lekelenme olmustu hatirliyorum.. ama hic hamilelige yormadim cunku ilaca baslayinca boyle degisimler olur ondandir demistim.. aslinda belirtiler netti deben yorulmusum demekki 6 ay heycanla beklemekten ki umursamadim.. herseyin saatibelli kizlarrr

bende de lekelenme oldu 28 subatta ve simdi adet olmadim Bat 12 martti daha olmadim testler negatif cikiyor

daha kan testi yapmadim

hadi bakalim cicim bat imiz bir asagi yukari... goguslerden gidiyoruz bakalim yaniltirlarsa bida goguslere guvenmicem ben

sende durum ne benim hem şiş hem de yanlardan dokununca acıyo ne bileyim 2 aydır olmuyodu böyle . sen test falan yaptın mı?

bende de lekelenme oldu 28 subatta ve simdi adet olmadim Bat 12 martti daha olmadim testler negatif cikiyor

daha kan testi yapmadim

canim seninki supheli durum.. heycanini ve bekleyisini anliyorum ama hafta sonuna kadar beklersn daha iyi sonuc alirsin testi tekrarlarsin.. yok dersen haftasonunu beklemeden kan testi yaptirir emin olursun... kan esinde kesin sonucu alirsin bat da gecmis zaten .. hayirisibakalim

arkadaşlarrrr merhaba...:79:
ben akşam kan testti yapmaya hastaneye gittim fakat doktorum ultr.bakalım ondan sonra yaparsın dedi muayene etti alttan daha sonra ultr.da var bişey dedi bende o sıra merak içinde bekliyorum ve hemn ne var diye sordum '' hamilede olabilirsin olmayadabilirsin de dedi ..............:)şuan adetle ilgili bişey gözükmüyo herşey yollunda temiz :) nasıl yani sabah idrar testti yaptım negatif çıkktı dedim ..
''yumurttan geç çatlamış ve buyüzden geç döllenmiş olabilir ,oyüzden 2 gün daha adet olmassan kan testti yaparız dedi net olsun diye .... ''
yani kızlarrrr hamile olabilirmişim şuann hala ihtimallim var......
yanlız bu ihtimal bile güzel .....:118:

sende durum ne benim hem şiş hem de yanlardan dokununca acıyo ne bileyim 2 aydır olmuyodu böyle . sen test falan yaptın mı?

benimkiler adet zamaninda yandan dokununca acirdi simdi yanlara dokununca agri yok cok farkli uclarinda sizlama seklinde icerden icerden sizilar var agirlik hissediyorum dokununca uclari aciyor.. kasintilar da var..test yapmadim bat gecmeden yapmayi dusunmuyorum acikcasi...

hadi bakalim canim insallah mujdele bizi.. aslinda daha sabirli olabilsek demi:89: bkadar yogun sitres yasamayiz ama olmuyorr..; belirtilerin var mi canim peki??

ben bu ay kuppe den de supheliyim okuduklarimave anlattiklarina gore insallah hayirlisi ile guzel haberler duyariz... bakin yine bereketleniyor yavas yavas topic masallah:92:

ben bu ay kuppe den de supheliyim okuduklarimave anlattiklarina gore insallah hayirlisi ile guzel haberler duyariz... bakin yine bereketleniyor yavas yavas topic masallah:92:

hiiiii seni yerimmm benn Allahımm inşallahh, keşke olsa ama ben pek ümitli değilim ya canımmm..olan belirtiler de durdu sanki.. :) sadece sağ kasımdaki ağrı devam ediyor..birazda göğüslerim şiş.. o kadarcık .. ee malum dün de kan testi negatif çıktı bakalım hayırlısıııı diyorum artıkkk

kendimizi nasil sartlandirirsak vucuto sinali yolluor bize sanki.. bak negatifi gordun belirtileri hissetmemeye basladin oysaki testten once hamis gibiydin sanki.. ama yine de yoksada uzulme nisana ne kaldiki?? insallah kutlariz senide iyi dusunelim iyi olsun..

allah hayırlı sağlıklı versin inşllah hakkında hayırlısı olsun çok kaptırma yine de inşallah güzel haberler alırsın .... alırız hep birlikte amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin
inş. canım hamileyizdir hepbirlikte..... dua ediyorum allah bu bekleyişimizi sevinçle sonlandırsın :)

hadi bakalim canim insallah mujdele bizi.. aslinda daha sabirli olabilsek demi:89: bkadar yogun sitres yasamayiz ama olmuyorr..; belirtilerin var mi canim peki??
nasıl stres olmayayım canım sizin belirtilerinizin hepsi var bendede ...
sabahları bide karnım ağrıyo olarak kalkıyorum...
ihtimal bile vermiyodum bu akşam sadece negatif görmeye gitmiştimmm
yinede allah hayırlısını versin hepimize diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…