kendimizi nasil sartlandirirsak vucuto sinali yolluor bize sanki.. bak negatifi gordun belirtileri hissetmemeye basladin oysaki testten once hamis gibiydin sanki.. ama yine de yoksada uzulme nisana ne kaldiki?? insallah kutlariz senide iyi dusunelim iyi olsun..
inş. canım hamileyizdir hepbirlikte..... dua ediyorum allah bu bekleyişimizi sevinçle sonlandırsın :)
nasıl stres olmayayım canım sizin belirtilerinizin hepsi var bendede ...
sabahları bide karnım ağrıyo olarak kalkıyorum...
ihtimal bile vermiyodum bu akşam sadece negatif görmeye gitmiştimmm
yinede allah hayırlısını versin hepimize diyorum
dur bakalim tatlim bisey kalmai cumaya.. insallah dualardasin sen kac aydir bekliyodun? bu ay bekleyisin muradina doner insallah... ama hazirlikli ol herseye olur mu?? Allah buyuk!!!evet canım o zamanda söylüyodum hep zaten, belki bunlar her ay olan şeylerdi ama ben vücudumu dinliyorum belkide demiştim, psikolojik olabilir diye söylemiştim..tabi suan kesin konuşmanın bi anlamı yok, eninde sonunda 19 martı beklemek zorundayım..eşime kalsa hamileymişim..o çok emin ama..olsa ilk ben hissederim heralde.. :)
amin inşallah canım ya allah hepimizi mutlu etsin.............
Canım çooook sağol.. Listeden dolu dolu hamile haberleri çıksın istiyorum içinde bende inşallah...İnşallah canım hamilesindir,dua ediyorum senin için ve tüm arkadaşlarım için..Biz teyzeleri haberlerinizi bekliyoruzNe kaldıki şurda 18 marta :81:
hadi bakalim guzelim belirtidasiz seninle simdilik insallah yol hamislige..bende oyle goguslerden cok supheliyim bu ay..; yine de sogukkanliligimi koruyorumi lkte daha yogundu belirtiler ayakta zor duruyordum ;; ama degisiklik gosterebiliyor..guun az kalmis canim bende 1 hafta beklemeyi dusunuyorum battan sonra.; hele sen bi dene bakalim kirmizi karti gormezsin insallah...
Ayy senin adına sevindim canım... 2 gün çabuk geçsin inşallah ve sen burdan bize güzel haberler ver Allah'ın izniylearkadaşlarrrr merhaba...:79:
ben akşam kan testti yapmaya hastaneye gittim fakat doktorum ultr.bakalım ondan sonra yaparsın dedi muayene etti alttan daha sonra ultr.da var bişey dedi bende o sıra merak içinde bekliyorum ve hemn ne var diye sordum '' hamilede olabilirsin olmayadabilirsin de dedi ..............:)şuan adetle ilgili bişey gözükmüyo herşey yollunda temiz :) nasıl yani sabah idrar testti yaptım negatif çıkktı dedim ..
''yumurttan geç çatlamış ve buyüzden geç döllenmiş olabilir ,oyüzden 2 gün daha adet olmassan kan testti yaparız dedi net olsun diye .... ''
yani kızlarrrr hamile olabilirmişim şuann hala ihtimallim var......
yanlız bu ihtimal bile güzel .....:118:
evet canım o zamanda söylüyodum hep zaten, belki bunlar her ay olan şeylerdi ama ben vücudumu dinliyorum belkide demiştim, psikolojik olabilir diye söylemiştim..tabi suan kesin konuşmanın bi anlamı yok, eninde sonunda 19 martı beklemek zorundayım..eşime kalsa hamileymişim..o çok emin ama..olsa ilk ben hissederim heralde.. :)
canım aslında bizim çok uzun zaman olmadı, bu ikinci denememiz, ilkinde çok acemilik yapmışız, bundan ümitliydim ama nasip, bakalım :)dur bakalim tatlim bisey kalmai cumaya.. insallah dualardasin sen kac aydir bekliyodun? bu ay bekleyisin muradina doner insallah... ama hazirlikli ol herseye olur mu?? Allah buyuk!!!
KUPPE şu ilaç konusunda moralimi düzeltmenden midir bilmiyorum ama sana karşı iyi şeyler hissediyorum.. bi kaç gün sonra güzel haberler vericekmişsin gibi:)) Allah'ım isteyen herkese hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin
kuppe cim daha cok taze be guzelim hadi bakalim insallah blin icindedir... sayet yoksa bile inan cok yenisin motivasyonunu kaybetme!!! bu arada 19 u cumartesineymis
evet 19'u cumartesi ve an itibari ile adet sancılarım başladı
kan testi yaptırdınmı bekliyo musun yoksa aaaaaaaaaaaaaa
yapmadim haftaya pztesi dr. gidicem
Sen ne kadarlık evlisin arkadaşım? Ben 8 aylık
Kuppecim canım eskidende adet ağrıların 3-4 gün önceden mi oluyordu peki?
Test yaptın mı hiç?
normalde bir hafta önceden başlardı ama bu sefer gecikti sanki canım :) dün kan testi yaptırmıştım tatlım negatifti..
Ben de geçen ay belirtileri çok dinlemiştim de ondan sordum canım.Ama ben hayal kırıklığına uğradım baya,çok üzülmüştüm ya.O yüzden bu ay belirtilere çok fazla bakmıycam daha doğrusu bakmamaya çalışıcam))
Göğüs hassasiyeti vardı,kasık ağrıları bel ağrısı falan...Aman neyse hatırlamıyım en iyisi:-(
herkese selam,
ben insallah mart annesi olurcam.
kisaca kendimi tanitayim:
ben 10 yillik evliyim, 26 yasindayim, gecen sene ikiz bebeklere hamile kaldim ve malesef bes aylik dünyaya geldikleri icin ikiz kizlarimi kaybettim.
rahimimde sorun oldugu icin bebeklerimi sonuna kadar tasiyamamdim.
ha bu arada rahimimdeki sorun nedeniyle hamile kalmakta zorlaniyorum, yani yumurtlama kendiliginden olmuyor. bende karnimdan hormon ignesi vuruyorum, ve böylelikle yumurtlama oluyor. ikiz bebeklerimde öyle hamile kaldim.
simdi cok sükür kendimi toparladim ve tekrar bebek yapmaya karar verdik. igne yapmam bitti ve martin 30 unda hamile olup olmadigim belli olacak. allahim insallah hamileyimdir. allahim istegen herkese nasip eder insallah.
herkese selam,
ben 10 yillik evliyim, 26 yasindayim, gecen sene ikiz bebeklere hamile kaldim ve malesef bes aylik dünyaya geldikleri icin ikiz kizlarimi kaybettim.
ha bu arada rahimimdeki sorun nedeniyle hamile kalmakta zorlaniyorum, yani yumurtlama kendiliginden olmuyor. bende karnimdan hormon ignesi vuruyorum, ve böylelikle yumurtlama oluyor. ikiz bebeklerimde öyle hamile kaldim.
simdi cok sükür kendimi toparladim ve tekrar bebek yapmaya karar verdik. igne yapmam bitti ve martin 30 unda hamile olup olmadigim belli olacak. allahim insallah hamileyimdir. allahim istegen herkese nasip eder insallah.
boşver hatırlama canımmm :)) geleceğe bakmak en iyisi..bende zaten bu ay olmassa öyle üstüne düşmüycem, forumada çk fazla girmemeye çalışcam, sadece müjdeli bi durum olursa girip haber vercem :)
herkese selam,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?