kızlar şimdi nette bi araştırma yaptım da kan testi negatif çıkıpta sonradan pozitif olan çok insan var şaşırdımmmmmmmmmmm bi şaşırrrdımmmmmmm bidaha şaşırdım
kızlar şimdi nette bi araştırma yaptım da kan testi negatif çıkıpta sonradan pozitif olan çok insan var şaşırdımmmmmmmmmmm bi şaşırrrdımmmmmmm bidaha şaşırdım
anaaaa ne kadarrr güzellllllllllllllllllllllll yaaa :) böle bir haber alsam var yaa havalara uçarım kızlarr..ay canım inşallah ya..bak şimdi azcık bi kıpırtı geldi bana da .. umarım birşey vardır ama bir saat önce falan kasıklarım adet sancısı gibi kasılmaya başladı, devam ediyo..evet doğru canım Kan testtini ne zaman yaptığın önemli sadece ,,,
Benim kardeşim adetine 5 gün kala kan testi yaptı ve negatif çıktı sonra adeti 10 gün geçince tekrar yaptı pozitif 5 haftalık hemde:)
oyüzden canım önemli olan tek şey var adetin geçikmesi ....
yaaa arkadasim bak... dur bakalim hayirlisi bak bugunde bitti...insallah costur bizi hadi.......ama burda kac kisi hissettik senin yuklu oldugunu... aa neguzel tabir ettim "yuklu" diye yasli teyzeler gibi...
boşver hatırlama canımmm :)) geleceğe bakmak en iyisi..bende zaten bu ay olmassa öyle üstüne düşmüycem, forumada çk fazla girmemeye çalışcam, sadece müjdeli bi durum olursa girip haber vercem :)
inşallah canımmm istediklerin olur..çok önemli olaylar yaşamışsın, ama hepsi geride kaldı, güzel günler bekliyor seni Allahın izniyle..Allah seni ve gelecek bebeğini korusun..
Merhaba canım,önceki yaşadıkların için çok geçmiş olsun,bu ay da inşallah beraber veririz güzel haberleri,çünkü ben de 30 martı bekliyorum :18: :18:
amin canim sagol insallahslm canım hakkında inş. hayırlısını diliyorum ...
inş. duaların kabul olur ve bi an önce bebeğine sağlıkli bi şekilde kavuşursun ,Allahın dediği olur bol bol dualarımız seninle....
birtanem; Allah kalbine gore verir insalla.. yasadigin acilarin ve sabrinin mukafatini ithaf eder sana rabbim insallah bebeginle saglicakla kucagina alirsin canim...
kizlar sagliginiz sihhatiniz yerinde olsun ama terketmeyin bizi..........
anaaaa ne kadarrr güzellllllllllllllllllllllll yaaa :) böle bir haber alsam var yaa havalara uçarım kızlarr..ay canım inşallah ya..bak şimdi azcık bi kıpırtı geldi bana da .. umarım birşey vardır ama bir saat önce falan kasıklarım adet sancısı gibi kasılmaya başladı, devam ediyo..
evett bi gün daha geçti, hahaha yüklü kelimesi benimde çok hoşuma gitti..inşallah doğru hissediyorsunuzdur kızlar..
bide ben regl günlerimi telefonumakaydediyorum, oturdum başına saydım,kasımdan aralığa 27, aralıktan ocağa 28 gün, ocaktan şubata 29 gün geçmiş adet tarihimden :) ama internetteki hesaplayıcılar hep adet döngümü 28 gün olarak söylüyordu ona da şaşırdım, yani benim 18-19-20 mart tarihlerlerinde adet olma ihtimalim var :) dimi kızlar
screamaway
Canım ben günümü bekliyorum.. herhangibir test yapmadım daha.. 18 martta haber veririm inşallah hayırlısıyla:)
12-13 ve 14 martlardan niye haber yokki bellidir artık ben adete 1 gün kala idrar testinde öğrenmiştim erken testlerdende değil yani normalinde çıkıyodu:44:
ben anlamadim yani sen subatin kacinda regl oldun simdi, bi söylesene hesaplayayim
kuppe, aynen oyle guzelim... yani her halukarda pazartesi ulasiyoruz senin icin net sonuca yanlis miyim?? hafta sonu durumlar nedir bilmiyorum sen hangi gun dusunuyorsun kan testini tekrarlamayi.. 20si cmrtsi olduguna gore..
canim benim dusuncem pzrtsi kan testi icin bekle en iyisi.. lakin yok dersen 19 VEYA 20 sine idrar testini tekrarlayabilirsin... umutlu bekleyisini anlayabiliyorum tatlim insallah diyorum dua ediyorum keske sonucu soylebilsem:26: yapabilcem teksey dua etmek canim insallah..;
tamam canim, insallah guzel haberler alirsin...
12/13/14 martlardan bir kisminin sonucu cokkkk gecti... ne kirmizilar var, ne de pozitif sonuc.. bakalim insallah daha da guzellesecek listemiz...
Kuppecim bu cok normal, hcg orani arttikca olculebilir hale geliyor cunku...
canımmm yaa, sen ne güzel rahatladın, ben halaa var mı yokmu diye düşünmekle meşgulüm..öff ne geçmez haftaymış ya
canim, cokta rahatlamis olmam ama... hadi bakalim... biran once artmasini bekliyorum ki gelecek ayim cok gecikmesin....
canım bak, kasım 27, aralık 24, ocak 21, şubat 19 :) yani, 27,28,29 gün arayla olmuşum regl.. :)
canım ben artık kan tahlili yaptırmam iyice emin olmadıktan sonra, şimdi ben 20sine kadar adet olmayı bekliycem, baktım olmuyor, o zaman bi idrar testi yaptırcam, bu hassasiyeti yüksek olanlardan, eğer ki onda pozitif çıkarsa, kan tahlili yaptırırım, yok negatif çıkarsa, yine adet olmayı bekliycem, baktım hala adet olmuyorum o zamann koşa koşa doktora gitcemm..artık o ne derse onu yaparım..ama ben bu kadar uzayacağını sanmıyorum, çünkü adet sancılarım başladı
hala az mı, aaaa..ya şu ay bi geçsin bi tek kendimi diiil, seni de merak ediyorum ve birrr sürü arkadaşım var merak ettiğim :) delircemmmmmmm :84:
hmmm anladim yani pzt kan testi yaptirirsan kesin sonuc alirsin. kan testi en kesini.
bende hormon ignesi kullandigim icin iliskiye girmem gereken günü ve saatini dr söylüyor, o gün den tam 14 gün sonraya kan aldirmaya randevu verdi. diger hamileligimdede böyleydi iliskiden 14 gün sonraki kan tahlilinde cikti positiv. hatta doktor bebegi 1 hafta görmedi, cok erken ögrendigim icin.
ya ben anlamadim ki... dun oglen leke geldi... sonra dogru duzgun devam etmedi... bu oglen yine leke geldi... sonra bitti.. tik yok... bekliyorum...
agrim filan da yok... dun vardi biraz...
ya acaba ben bu kadar hamile kalmayi bu ay istedigimden dolayi mi engelliyorum, benim psikolojimden mi etkilendi bu simdi anlamadim... :18::18:
nolcaksa olsa biran once... bende rahatliyim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?