aaa öyle mi canım, 14 gün sonra belli oluyorsa zaten benim daha var yani..20-21 gibi belli olcak demek ki, ya o kadar içimi rahatlatıyosun ki tatlım, çok sağol..bakalım 20sini görebilecek miyim adet olmadan .. şimdilik yapacak başka birşey yok..çok öpüyorum seni verdiiğin bilgiler için..Allahım sana nur topu gibi bir evlat nasip etsin en kısa zamanda...AMİNNNNNNN
Kizlar selammmmmm,
soyle bir okudum.. bir gelisme yok sanirim listede daha...
iyice bir durulduk... ne kirmizilar var... ne bebek var... martin ortasi cokkkk durgun geciyor..
kendini nasil iyi hissedersen tatlim ole yap.. bi aksiliik olmazsa 20sinden sonra hemen bi yap idrar testini bisey kaybetmezsin... dedim gibi aksilik yoksa dogru sonuca ulasabicegini dusunuyorum....canım bak, kasım 27, aralık 24, ocak 21, şubat 19 :) yani, 27,28,29 gün arayla olmuşum regl.. :)
canım ben artık kan tahlili yaptırmam iyice emin olmadıktan sonra, şimdi ben 20sine kadar adet olmayı bekliycem, baktım olmuyor, o zaman bi idrar testi yaptırcam, bu hassasiyeti yüksek olanlardan, eğer ki onda pozitif çıkarsa, kan tahlili yaptırırım, yok negatif çıkarsa, yine adet olmayı bekliycem, baktım hala adet olmuyorum o zamann koşa koşa doktora gitcemm..artık o ne derse onu yaparım..ama ben bu kadar uzayacağını sanmıyorum, çünkü adet sancılarım başladı
böyle kanamalar oluyormuş canım aslında, lekelenme dedikleri böyle birşey, evde test çok demiştin tatlım ara ara dener misin?seni de çok merak ediyorum ben ya ..inşallah Hamilesindirrrrrr..
evet canim ortalar duruldu ama sonlara dogru hamis yagacak insallah... bereketleneceklistemiz yine...
bu ay burdan cikardigimiz hamisler ugramiyorlar simdilik buraya..benmi kacirdim yoksa? kizlar nerelerdesiniz.????ugrayin hele bi nasilsiniz nasi gidiyor... ipiclarinizi yazini adrenalini artiralim ...
imi canim ins. bakalim safak 4 e dustu.. senin icinde umutlarim yeserdi canim insallah tam kimizilari gormezsinn gununde deil zaten.. hayirlisi.. nisana insallah diyemeyiz senin icin daha simdiden...beklemedeyizzinsallah canimmm yaaa, soyle bol hamileli listemiz olsun ay sonunda... senin de az kalmis...insallah hepimiz hamileyizdirrr...
hanimlar ben burayi cok sevdim insallah yarin gine görüsürüz ben simdi yatmaya gidiyorum. herkese hayirli geceler öpüldün:97:üz
hamilelerin uykusu cabuk gelirr.... onlar cokkktannn yatmislardir...aman dinlensinlerde, guzel guzel buyusun topicimizin bebekleri...
imi canim ins. bakalim safak 4 e dustu.. senin icinde umutlarim yeserdi canim insallah tam kimizilari gormezsinn gununde deil zaten.. hayirlisi.. nisana insallah diyemeyiz senin icin daha simdiden...beklemedeyizz
canim yerlesme kanamasi kahverengi oluyor mu? bir kez de gelmedi sonucta.. dun de, bugunde geldi... bilemiyorum.. :26:
ama karar verdim, en az ctesiye kadar beklicem... sonucta benim daha adet tarihim de gelmedi... belki artar... artcak gibi dusunmeye calisiyorum.. kendimi cok umitli tutmuyorum...
boyle sabirla bekleyerek, sabirli olmayi ogreniyoruz iste kizlar..ilerde cocuga da sabredebilmek icin...
biz yine de ümitlenmeyelim ama canım şuna bakar mısın?
http://www.kadinlarkulubu.com/hamilelik-belirtileri/175367-implantasyon-kanamasi-yerlesme.html
Kuppecimmm, super bulmussun bu topici.. Ben bissuru yere baktim ama bunu gormemistim...
Baya bir kisi bunu yerlesme olarak degerlendirmis... ama arada farkettim birkac kisi de hamile olmamasina ragmen bunu gormus... :26::26:
bekleyip gormekten baska care yok galiba... ama iki farkli gorus okumak cok iyi oldu... cok daha notr bakcam olaya simdi...
ctesine kadar sure veriyorum... adetim cogalmazsa, haftasonu sabah test yaparim...
seni de cokk merak ediyorum bu arada... sen de haftasonu gibi testi bir daha denersin herhalde?:26::26:
canım yazdıklarına sevindim..olumlu haberlerini bekliyorum inşallah..hafta sonu idrar testi yapma kosunuda biraz kararsızım, pazartesi veya salı idrar testi mi yapsam yine negatif çıkarsa bu sefer üzülürüm heralde, adet kanamamı mı beklesem acaba diye düşünüyorum bende?
evet bence de... sen 19unu gecir bi once... ctesi yapma...
pazar veya ptesi yaparsin... sonucta adet tarihi gectikten sonra testlerde cikmasi gerekmiyor mu?
ctesiden sonra cikar herhalde sonuc..:26:
ben gecen sefer test yaparken icimden hic gelmemisti.. hissettim galiba negatif cikacagini.. sabah esime ya hic icimden yapmak gelmiyor demistim... ama sonra oyle planladigim icin yaptim...
insallah haftasonuna guzel haberler aliriz Kuppecimmmm...
pazar günü yaparım belki canım..ama sanki adet olcakmışım gibi sancılarım başladı, hafta sonu adet olurum gibi geliyor bana ya hayırlısı..umarım hepimiz iyi haberlerle başlarız haftaya öyle umut ediyorum :) ne hamilelikmiş haaa..neymiş bu annelerin çilesi böyle..
canim bana da adet olcakmisim gibi geliyor... az once kontrol ettim.. sanki cok az yine gelmis... yarin baslar herhalde dedim...
valla dedigim gibi sabri ogreniyoruz biz...
insallah sonu guzel olur...
biz gelecek ay birlikteyizz kuzu.. :) anca beraber kanca beraber diyorum ya boşuna değil..ama bu sefer sen benden önce öğrencen eğer iyi haber varsa, adetin daha önce oldu :) ayrıca hayırdır sen bu saate kalmazdın..uyku mu tutmadı ki :)
oyle Kuppecim, olmazsa nisani bekleyenler diye devam ederiz... fakat benim adetim dogru duzgun baslamadi... bu sekilde devam ederse, gec olup / gec biter, bir sonraki adet tarihim de sarkar...
yine senle beraber olur adet tarihim sanki.....
dogru diyorsun, yarin is var.. saat cok gec oldu.. ben kacimmmm, sabaha gorusuruz Kuppecimmm..
optum cokkk.....
kızlar acele bacıyı duydunuzmu yada denedinizmi???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?