Mart ayinda hamile kalmayi bekleyen anne adaylari

neyse kizlarr

muhabbete doyum olmuyor valla ben okula gidiyorum kendinize iyi bakin
#

hos sohbetler sizlere bye..

bye...............:79::79::79::79::79::79::79:

neyse kizlarr

muhabbete doyum olmuyor valla ben okula gidiyorum kendinize iyi bakin
#

hos sohbetler sizlere bye..

bye...............:79::79::79::79::79::79::79:

Kendine iyi bak canım.. Günler geçmiyor diyoruz ama bak geçiyo bi şekilde... Hakkımızda hayırlısı olsun hepimizin

Kayyum canım bende çok ümitli değilim ya hayırlısı... Sadece yumurtlama gününü değerlendirebildim :78::78::78::78::78::78:

canlarım günaydınlar bende geldim.hala adetten ses yok inşaallah gelmez.bugün bende sabah uyandığımdan beri mide bulantısı var.allah hayırlara yorsun inşaallah.sizler nasılsınız?buarada adet sancılarıda geçti yok.

Kayyum canım bende çok ümitli değilim ya hayırlısı... Sadece yumurtlama gününü değerlendirebildim :78::78::78::78::78::78:

canım senin kızın mı var 1.5 yaşında Allah bağışlasın.....

Kızlar günaydınn

benimde bugün aşılamamın 14. Günü ve dayanamayıp sabah kan testi yaptırdım saat 11de alcam inşallah olumlu sonuç alırım dua edinn

Çok Sağol canım evet 19 aylık bi kızım var.. ikincide tutarsa araları 27 ay olacak inşallah.. Yaşımız geçmeden olsun diyorum Allah izin verirse..

ayyy yerim ben o tatlışı yaaaa maaşallah.allahım inşaallah gönlüne göre versin birtanem.hadi kardeş istiyoruz gelsin bizleride bekletmesin inşaallah.

ayyy yerim ben o tatlışı yaaaa maaşallah.allahım inşaallah gönlüne göre versin birtanem.hadi kardeş istiyoruz gelsin bizleride bekletmesin inşaallah.

ALLAH BAĞIŞLASIN CNMMM BNMMM NE TATLIDIR ŞİM Dİ OOOOTAM GIDISINDAN KOKLAMALIKKK

Çok teşekkür ederim arkadaşlar.. Allah hepinize nasip etsin... Rabbim izin verirde kardeşide gelirse tamam..
cnmm yaaaa!!yeni okudummm hiç belli olmaz ki hayırlısı!istemeyenler de tesadüf ogüne denk geliyoo belki seninde öyle olacakkkk
İnşallah canım inşallah yaa.. Rabbim ol dediyse olur hayırlısıyla..

Çok Sağol canım evet 19 aylık bi kızım var.. ikincide tutarsa araları 27 ay olacak inşallah.. Yaşımız geçmeden olsun diyorum Allah izin verirse..

Allah hayırlı evlat olmayı nasip etsin....inş kardeşide çok bekletmez gelir.... yaşın kaçki?....

Allah hayırlı evlat olmayı nasip etsin....inş kardeşide çok bekletmez gelir.... yaşın kaçki?....

AMİİİİİNN canım inşallah.. yaş 27 oldu canım yaa.. 30 olmadan evlatlarımızı (olursa tabi) elden çıkaralım istiyorum.. yani bebeklik dönemleri geçsin, sonrada hayatımıza nasıl yön vereceğimize bakarız Allah'ın izniyle

Aaaa canım ama 4 gün geçmiş zaten niye bekliyosun ki.. Demekki iyi sabırlısın sen..
napayım cnm ya bundan 3 ay kadar önce 1 hafta gecikmişti günüm üstelik benimkinin saati bile şaşmazdı test üstüne test yaptım ama 10. günde geldi benimki o yüzden bu sefer bekleme kararı aldım. bu arada günaydın herkesee

cnm o zaman sen biraz deneyimlisinnn!!1. Bebeğinde sende yerleşme kanaması olmuşmuyduuuu!ve mutlaka hamileysenn akıntımı oluyooo

cnm o zaman sen biraz deneyimlisinnn!!1. Bebeğinde sende yerleşme kanaması olmuşmuyduuuu!ve mutlaka hamileysenn akıntımı oluyooo

:)) canım bebek bakma konusunda deneyim varda ilk hamile kaldığım zamanları hatırlamıyorum ben( o zaman çalışıyordum belirti filan pek aramamıştım ama yerleşme kanaması olmamıştı bende... Akıntı ise şuan bende yoğun bi şekilde var..

bende yeni öğrendim sayılır hamileliğimi ama benim hiç akıntım olmadı..hala daha yok.gögüs hassasiyeti yada acısı sanırım her kadında oluyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…