Kendine iyi bak canım.. Günler geçmiyor diyoruz ama bak geçiyo bi şekilde... Hakkımızda hayırlısı olsun hepimizinneyse kizlarr
muhabbete doyum olmuyor valla ben okula gidiyorum kendinize iyi bakin
#
hos sohbetler sizlere bye..
bye...............:79::79::79::79::79::79::79:
Kayyum canım bende çok ümitli değilim ya hayırlısı... Sadece yumurtlama gününü değerlendirebildim :78::78::78::78::78::78:
canım senin kızın mı var 1.5 yaşında Allah bağışlasın.....
Kızlar günaydınn
benimde bugün aşılamamın 14. Günü ve dayanamayıp sabah kan testi yaptırdım saat 11de alcam inşallah olumlu sonuç alırım dua edinn
Çok Sağol canım evet 19 aylık bi kızım var.. ikincide tutarsa araları 27 ay olacak inşallah.. Yaşımız geçmeden olsun diyorum Allah izin verirse..
Kayyum canım bende çok ümitli değilim ya hayırlısı... Sadece yumurtlama gününü değerlendirebildim :78::78::78::78::78::78:
Çok Sağol canım evet 19 aylık bi kızım var.. ikincide tutarsa araları 27 ay olacak inşallah.. Yaşımız geçmeden olsun diyorum Allah izin verirse..
Kızlar günaydınn
benimde bugün aşılamamın 14. Günü ve dayanamayıp sabah kan testi yaptırdım saat 11de alcam inşallah olumlu sonuç alırım dua edinn
ayyy yerim ben o tatlışı yaaaa maaşallah.allahım inşaallah gönlüne göre versin birtanem.hadi kardeş istiyoruz gelsin bizleride bekletmesin inşaallah.
ALLAH BAĞIŞLASIN CNMMM BNMMM NE TATLIDIR ŞİM Dİ OOOOTAM GIDISINDAN KOKLAMALIKKK
İnşallah canım inşallah yaa.. Rabbim ol dediyse olur hayırlısıyla..cnmm yaaaa!!yeni okudummm hiç belli olmaz ki hayırlısı!istemeyenler de tesadüf ogüne denk geliyoo belki seninde öyle olacakkkk
Allah hayırlı evlat olmayı nasip etsin....inş kardeşide çok bekletmez gelir.... yaşın kaçki?....
hadi hayırlısı canım, inşallah allah muradını verir
napayım cnm ya bundan 3 ay kadar önce 1 hafta gecikmişti günüm üstelik benimkinin saati bile şaşmazdı test üstüne test yaptım ama 10. günde geldi benimki o yüzden bu sefer bekleme kararı aldım. bu arada günaydın herkeseeAaaa canım ama 4 gün geçmiş zaten niye bekliyosun ki.. Demekki iyi sabırlısın sen..
amiiiiinn canım inşallah.. Yaş 27 oldu canım yaa.. 30 olmadan evlatlarımızı (olursa tabi) elden çıkaralım istiyorum.. Yani bebeklik dönemleri geçsin, sonrada hayatımıza nasıl yön vereceğimize bakarız allah'ın izniyle
cnm o zaman sen biraz deneyimlisinnn!!1. Bebeğinde sende yerleşme kanaması olmuşmuyduuuu!ve mutlaka hamileysenn akıntımı oluyooo
cnm o zaman sen biraz deneyimlisinnn!!1. Bebeğinde sende yerleşme kanaması olmuşmuyduuuu!ve mutlaka hamileysenn akıntımı oluyooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?